Sari la conținut

doru_a

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre doru_a

doru_a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Dama e plăcută, încercă să te facă să te simți bine. E chiar drăguță! Geme fals însă se implică și se străduiește! Adevărat că e cam largă și nu simți prea confortabil! Dar că și concluzie merită vizitată! Oralul este chiar peste 8! Eu zic că merită o vizită pentru nepretențioși!
  2. De evitat categoric! Aflat în trecere prin Sibiu am sunat la domnișoara. Stabilit întâlnirea, mi-a dat locația, un bloc de garsoniere. Ajuns in locație am cerut să fac un duș scurt, fiind de pe drum.A cerut banii, i-am zis că stau la o finalizare. Pus prezervativul, oral scurt 2 minute, apoi lady in top puțin și apoi a cerut ea pe la spate! După un timp trecut în misionar, am dat de trei ori din cur și zice " păi nu te termini?" Deja, zic? N-au trecut nici 10 minute! "Păi cat crezi că durează i finalizare, zice?" Măcar 20 minute, zic! Nu, zice timpul a expirat, dacă mai vrei plătești in plus...Trageți voi concluzia! Eu nu mai merg.
  3. Vizitat fata pentruu o finalizare! A răspuns din prima la telefon.Atitudine ok, fără GFE, nici nu sunt fan! OP și NP două poziții misionar și căpriță... Geme ușor,pare că îi place! Mi-a plăcut că a pus prezervativul cu gura și la final l-a dat jos și a șters cu șervețele umede- atitudine pro client! De revenit!
×
×
  • Creează nouă...