Sari la conținut

eroul69

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eroul69

eroul69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Bună Ariana Deplasari la domiciliu faci?
  2. eroul69

    DDY (Diana) 0727438826

    Buna Diana Deplasari la domiciliu faci?
  3. salut, cea mai proasta experienta...fara exagerari, nu era fata cu parul lung, ci una cu par scurt roscat, o speriata...cred ca a fost ceva manevra la mijloc, dar am ales sa raman o finalizare. Doamneee fereste, jalnic, oral protejat mecanic, dar mecanic de robot de banda de Takata, normal protejat si mai jalnic, ma simteam de parca eram mic si m-a trimis tata sa curat zapada in curte, in camera o putoare de tigari ca in birturile din anii '90 timpurii, o scrumiera plina rasa cu chistoace...o mizerie in camera, cred ca cei de la Curat/murdar refuzau s-o preia, nu cred, sunt sigur, Deci cele mai mici note, repetenta ramanea dupa mine, fara posibilitatea de reabilitare! Feriti-va de munca...dar intre munca si ce-am experimentat, muncaaaa pazea, ca vin!
  4. eroul69

    Roxana 0749407660

    Salut tuturor, am fost din nou la Roxana, aceeasi atitudine de veche prietena, de 12/10, apartamentul era altul, tot in acelasi bloc, totul foarte curat, fara comentarii, Roxi la fel de faină, chiar mai faină, serviciile de 15+ (repet: pt gusturile mele, care evident difera de la om la om), oral wooow, normal tip pinguin😂...finalizat in scut, foarte misto, a 2 a finalizare in gurita, la fel de woow, ca la prima notare, locatia n-o notez, in rest 10+, chiar mai misto ca prima oara, scor final 250 ron/ora, care de fapt a fost 1 ora si 20 min. Multumesc Roxi, te țuc tare!
  5. Salut tuturor, am fost saptamanile trecute la Ana, locatie de lux cand ajungi sa te afli in apartament...pana acolo escaladezi, undeva pe langa statuie langa Chef Kebab. Ajuns in locatie am optat pt o ora, am fost amendat la inceput cu 250 ron, fata e o draguta si o dulce, un corp foarte frumos, impecabil de curata(in opinia mea), foarte sociabila, atitudine pozitiva, mai degraba de pus pe rană decat de satisfacut nevoile sexuale, ne-am cunoscut in cateva fraze, ajungand in pat - foarte mare si comod - a inceput cu un oral neprotejat modest, n-am vrut s-o ghidez, am lasat-o pe ea, atat de sensibila este ca abia de-am simtit buzele pe piticot, am trecut la misionar, se misca bine, e strâmtă, dar nu face avioane, in schimb ceea ce m-a excitat maxim au fost sarutarile, senzualitatea, imbratisarile, parca o faceam cu o iubita, am terminat in balon, per total a fost ok, sa notam: locatie 9 gfe 8 corp 8 oral on 5 normal np 7 igiena 10 o ora - 250 ron Multumesc Ana, esti o dulce!
  6. eroul69

    Roxana 0749407660

    Salut tuturor, am vizitat-o pe Roxana saptamana trecuta, la fel ca majoritatea dintre voi, mi-a placut mult. Am tot umblat pe la escorte, si pot spune ca, pentru mine, e de top, cel putin la capitolul atitudine, e firesc ca si partea fizica conteaza (pt mine ea e foarte ok cum e - putin mai plinuta, NU grasuta!...plinuta - ai pe ce pune mana), dar eu caut atitudine, dupa parerea mea atitudinea e cea care-l ridica pe "piticot"...cei cerebrali care nu merg doar sa dea "ca surdu-n dubă" stiu la ce ma refer. Am stat la Roxana o finalizare presarata cu socializare intensa, locatia o consider ok, curat...patul m-a tinutðŸ˜, si e comod...ce conteaza mai mult? am inceput cu oral care am dedus si mi-i s-a confirmat si verbal ca e punctul ei forte, fiind si eu un amator, are stilul propriu de oral (Roxana, daca vreodata ar fi sa vinzi tehnica si implicit drepturile de autor, rupe-i la bani!) putea sa ma omoare in 3 min, dar am cerut time out, intre cateva cuvinte am continuat, tin sa spun ca e woow, as sta minim o ora la oralul ei, dupa care am trecut la misionar care a fost misto, dupa misionar am dat din fund vazandu-i la randul meu funduletul, adica pe la spate, am simtit ca explodez cand i-am vazut funduletul...dar n-am facut-o, i-am spus ca vreau sa termin in gurita ei, ceea am si facut, finalul a fost super...cu un anume tremurici din partea meaðŸ˜. Sa dau note? Nu-s profesor dar stiu ca 10 e al profesorului, dau 9 pe linie, in afara de locatie, pe care n-o notez, aaa..."amenda" a fost 100 ron dar am considerat ca merita mai mult si CHIAR MERITA! eu o sa revin iar si iar(in limita timpului permis) Multumesc Roxi, si vorba moldoveanului: ti pupacesc all over!
×
×
  • Creează nouă...