Sari la conținut

marcel1980

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marcel1980

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

marcel1980's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. cred ca asta e numarul pestelul , sau sotului cum spuneti voi . eu am intrebat direct de Silvia de la Bcr dar cred ca stie postarea de aici ca imediat mia zis sa il sun pe Vali la 0740674013 ca el se ocupa de programari . am sunat si acolo si raspunde un taranoi si intreaba de ce o caut . daca tot nu sint im țara nu am mai intins discutia . cand ajung in Romania direct la Leroy ma opresc . 😂
  2. O mizerie de curva . Eu am luat anunt de pe red https://ro.ridred.com/anunt/stiu-ce-isi-doresc-barbatii/ Si pe elmaz de mult timp. Pana in december cand vin in Romania nu am ce face .
  3. Eu traiesc in Franta de 5 ani , vin de 2-3 ori pe an la parinti . Am postat si in grup Iasi pe facebook si nu e nici o gluma ca am ramas fara acte . Fata a fost activa multi ani , acum cred ca e intr-o relatie nu stiu . Mai avea vreo 2 telefoane la ea care sunau continuu . Halatul a fost 300 lei ptr 2 ore maxim . Eu nu am dat de masina prin zona Lidl . @raz1999 nu pot trimite privat .
  4. vineri seara am apelat la serviciile unei doamne de companie , ne-am intalnit de mai multe ori cand vin in Iasi , nu am vazut decat la plecare ca a urcat intrun auto skoda octavia albastru IS 06 CWN , am stat cateva ceasuri la hotel , dar de data asta la plecare mia luat portofelul cu acte cu tot . nu sint interesat de banii din el , vreau doar cardurile si actele . am incercat sa o contactez telefonic dar nu a raspuns . Poate stie cineva unde o gasesc . Pe camasa scria bcr dar unde sa umblu acum prin toate unitatile . Astea sint singurele fotografii care le detin si numarul de telefon 0733281... daca a vizitat-o cineva si imi poate da mai multe informatii mi-ar fi de ajutor , am mai luat-o odata cu masina mea din zona Lidl Nicolina , dar in rest nu stiu nimic .
×
×
  • Creează nouă...