Sari la conținut

alax0203

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alax0203

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alax0203's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-13

Reputație

  1. ba da tu chia o sugi peste tot?..chiar insisti in imbecilitatea ta sa ne plictisesti pe toti cu comentariile tale insipide de tot kktu..chiar nu te lasa ma-ta sa iesi afara la aer..ori esti paralizat si nu poti ?..in cazul asta te iert cu scuzele de rigoare...
  2. Are o multime de recenzii negative... nu pot sa caut acum dar aveti grija pericol mare sa luati .....TEAPA !!
  3. Vizitat ciorutza asta acum o saptamana.Locatie langa Lidl Tatarasi...curat in apartament dar...nu face oral nep. asa cum am vb inainte....nu face anal asa cum am vb inainte...vb pe ton autoritar sa te asezi asa cum vrea ea....ca doar eu stiu...fetele ,spune, cum tre sa stai...e o tziganca proasta de pe la tzara care crede ca prosteste lumea. Baia fara prosop...mizerie...oricum o Evit...BANI PIERDUTI SI TIMP PIERDUT !
  4. Vizitat ciorutza asta acum o saptamana.Locatie langa Lidl Tatarasi...curat in apartament dar...nu face oral nep. asa cum am vb inainte....nu face anal asa cum am vb inainte...vb pe ton autoritar sa te asezi asa cum vrea ea....ca doar eu stiu...fetele ,spune, cum tre sa stai...e o tziganca proasta de pe la tzara care crede ca prosteste lumea. Baia fara prosop...mizerie...oricum o Evit...BANI PIERDUTI SI TIMP PIERDUT !
  5. Asa este...e o jita grasa si nesimtita...am fost la ea acum doi ani...nesimtire cat cuprinde..am platit 200 ora...oral in scarba si pe graba..attitudine generala ostila..face meseria in sila sau poate ca este obligata. Nu a stat decat capra...nu am terminat din cauza ca se plangea de la orice..nimic nu ii convenea...nu are nici o legatura cu meseria asta...am plecat mai Prost decat am venit...Pt mine este de evitat...evident.
  6. Are fatza de cercopitec...caricatura naturii...
  7. Nici o recenzie pozitiva dupa atata timp ? Atunci ceva nu este in regula... Am sunat-o acum vreo doi ani si mi-a vorbit obraznic la telefon...evident ca i-am multumit frumos si nu m-am dus. Acum sunt convins ca bine am facut.
  8. DE ABIA ASTEPTI SA FACI CUNOSTINTA CU STRAP-ON-UL CEL MAI MARE..ASA E COAIE ?..SI DACA FACE SI NEPROTEJAT..ESTI IN PARADIS COITZA..BAFTA LA PLACERI..HAHAHA
  9. Nu doar ca am fost sclavi de la origini,dar suntem sclavi si astazi si asa vom fi si noi si copiii nostri si urmasii lor pana la sfarsit.
  10. nu nu nu...nu e acelasi lucru cu romanii si tiganii infractori.Nu fa pe-a proasta..ca nu tine..La o mie de tigani,950 sunt infractori..la 1000 de romani,probabil 10,Asa ca nu baga texte de doi bani ca nu merge asa.Eu am trait intr-un cartier cu tigani,am avut prieteni tigani si ii cunosc f bine..ba chiar inteleg tiganeste cam vreo 40 la suta..asa ca lasa vrajeala cu egalitatea dintre romani si tigani.Faptul ca esti tiganca nu este o crima..arati asa cum arati si poti fi pe placul unora sau altora,gusturile nu se discuta,evident..
  11. Apropo..nu stiu ce e cu pozele cu tatuaje..anul trecut nu era tatuata..poate si le-a facut intre timp..desi in poze sanii sunt prea mari de cum imi aminesc eu.
  12. Eu am foste la Jessy de vreo 5 ori in ultimii 3 ani,asa sporadic cand o prindeam acasa caci am observat ca tot pleaca din tara..dupa spusele ei in Anglia. De fiecare data m-am simtit bine,nu m-a grabit niciodata.baia curata cu tot ce trebuie,de vreo doua ori avea o colega cu sanii mari si parul blond,iar alte dati era o tipa bruneta ,dar nu am incercat niciuna din cele doua,desi am vrut sa facem o chestie in 3..jessy nu a acceptat. Un lucru care m-a deranjat a fost ca fumeaza la inceput si dupa actiune fara sa ceara voie,deci hainele vor mirosi si te vor da de gol daca ai probleme de acest gen. In rest voi mai merge la ea,cand va fi momentul..nu dau note ca fiecare face ce vrea si nu vreau sa ma contrazic cu nimeni pe tema asta. Bafta !
  13. citeste replica mea si daca ai inteles ceva..atunci e bine..daca nu..pregateste-te sa suporti libertatile care abia asteapta sa intre in tara incepand cu familiile si adoptiile gay..facutul praf al familiei traditionale.si altele..dar asta e desigur doar parerea mea pe care am voie sa mi-o exprim..inca..caci in curand vom fi obligati-unii dintre noi-sa suportam aceste lucruri,si multe altele la fel de rele,fara sa putem riposta sau comenta din cauza faptului ca vom fi catalogati imediat RASISTI. Chiar nu vede nimeni ca treptat-treptat libertatile ne sunt luate si devenim sclavii LOR ? Probabil atunci cand ne vom da seama,va fi prea tarziu..dar asa cum spunea cineva..nu imi aduc aminte acum cine,..IN VIATA FIECARE ARE EXACT CEEA CE MERITA.
  14. Prietene,cuvantul rasist a fost inventat ca sa persecute persoanele albe..este un cuvant fara substanta si fara logica. Asa cum negrii vor sa ii strigam ,,de culoare,,...asa si eu vreau ca ei sa ma strige nu ,,alb,,...ci tot ,,de culoare,,.pentru ca si albul este tot o culoare. Si mai este o chestie...ai observat ca negrii intre ei se striga cu apelativele ,,cioara...negrule..maimuta..samd..,,in schimb noi nu avem voie sa ii strigam asa pt ca suntem imediat catalogati rasisti...deci cine este rasist in aceasta situatie ? Negrii sunt in aceeasi situatie cu tiganii..put urat pt ca sunt nespalati,majoritatea sunt infractori.. majoritatea sunt fara educatie,si ma refer in special la studii..samd..samd..asa ca tiganii au inventat un cuvant nou..ROM..pt ca cuvantul tigan este compromis si ii reprezinta cu mare acuratete..dar nu stiu prin ce miracol incerca un fel de rusine..SIC...asa ca vor sa ii strigam ROMI..dar nu iau in calcul ca sunt tot aceeasi de dinainte..sunt doar niste TIGANI..asa ca gandeste-te bine inainte sa cataloghezi pe cineva ca este rasist.- Stima !
×
×
  • Creează nouă...