Sari la conținut

rhaegar07

Serious Contributor
  • Număr conținut

    224
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rhaegar07

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rhaegar07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

189

Reputație

  1. 20 cu 4 prieteni la un loc? 😂😂
  2. Da, mai avea un topic. Caută. Arată bine dar atâta! Eu am avut o experiență negativă cu ea.
  3. By the way, Nu o sa pot sa îți spun exact la cine să mergi. Pt ca nu ne cunoaștem. Nu as putea sa te trimit la o fată pe care o cunosc și tu sa ii faci ceva nasol.. Adică nu îmi pun obrazul pentru necunoscuți.
  4. Mi-a plăcut mult faza cu "țara potrivită" 🙂 Da, aia e.. Momentan ne adaptăm la ce avem. Mergi așa prima dată, la câte o finalizare.. Dacă îți place de vreuna revii cu o oră și de acolo în colo tre sa iasă ceva..
  5. Pai dacă tu sau altcineva are o relație și iese la un vin cu o alta.. Cum o sa explici acasă cine era? Ca nu e ca și cum nu se va afla.. Nu te vede nimeni...
  6. Mie mi se pare ca prea amesteci chestiile... Din start, dacă vrei sa ieși în oraș cu ele înseamnă că nu ai altă relație. Pt ca dacă în oraș te întâlnești cu un prieteni cum o prezinți pe fată? "e cu bani". Dacă nu ai relație intră pe Tinder😉 Dar dacă totuși nu ai nici tupeu, sau încredere în tine, eu cunosc o fată de la noi care face escorting de care zici tu și e chiar drăguță. Atâta că nu pot sa o fac publică aici.
  7. Deci @pisicuts a schimbat taberele? Nu mai e futalau, acum e curva? 😔 Dacă e așa e trist.. Ne mutăm pe celalalt site, ăla cu vitamina... 🤔
  8. Pozele au dată. Sunt făcute pe 11 iulie 2021 la ora 14:28 🙂
  9. Băieți, să înțeleg că voi luați de bună scuza asta?? Dacă era doar unul și NU gorilă poate o credeam și eu...
  10. De ce nu te înveți sa dai titluri mai inspirate decât "A fost cineva la.." când deschizi topicuri noi?? 🤔
  11. Nu mai există testate/ netestate. Liniștiți-vă.
  12. 🎂🎉🎊🎈 La mulți ani draga noastră Dana! ðŸ’ðŸ¾ðŸŽ
  13. Revenire la Dănuța. După mai multe experiente mai bune sau mai puțin bune prin alte părți depsre care am mai și scris vrut sa mai merg și la sigur. Iar în acest moment cea mai la sigur vizită pentu mine este la Slim Dana. Bineînțeles, gusturile pot sa fie diferite la alte persoane. Ce îmi place in mod deosebite la ea e ca mereu ma surprinde în mod plăcut. E mereu axată pe "improving" și nu pe "more of the same" Locația actuală a fost în zona nouă Tractoru, zona Nicolae Labiș. Cochet, intim și dotată corespunzător de Dana ca întotdeauna. Prosop curat din bumbac, prosop penru picioare, geluri de duș masculine, apă de gură șiii.. Lumânări romantice în dormitor 😠Preludiu ca la carte, cu teasing, mângâieri, apoi oral pe care mai nou il face neprotejat extrem de plăcut și sexy. Aici a fost una din surprize: O poziție nouă de oral care aproape m-a terminat. La NP m-a întrebat ce poziție prefer și s-a implicat foarte bine! Geme, se mișcă senzual, este o profesionistă desăvârșită. Și alt aspect pe care l-am apreciat mereu la ea e ca jumătatea de oră poate sa aibă și 35 de minte și ora 1:10, depinde de zi, dar totuși e ceva! Eu abia aștept sa mai merg. Zi faină!
  14. Am înțeles. Păcat.. Mersi de răspuns ares05!
×
×
  • Creează nouă...