Sari la conținut

yankess

Serious Contributor
  • Număr conținut

    898
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre yankess

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

yankess's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

279

Reputație

1

Community Answers

  1. Pepelica si menora Tanya ? Pai pepelica i-a facut cunoatinta lui picon cu menora Tanya, a fost pedofiIul picon in devenire la recomandarea sefului sau. Culmea e ca stiau amandoi ca e menora, dar nu i-a oprit sa dea o muie si sa o futa fara hanorac. Cei 2 hodorogi s-au crezut pestii Tanyei, dar nu au luat in considerare ce gura sparta e Tanya. Continuati PS: :)))))
  2. Ham ham-ul asta de Lisandru actioneaza doar la comanda sefului sau pepelica. Gogule, discret, pana si Andreea Rebeka ti-a spus sa te opresti, dar mai important e sa asculti de porunca stapanului tau pepelica. Ai de :) mea Continuati PS: :))))
  3. esti furios ? Nu ma asteptam sa fii si agramat precum Docila. Unde este predicatul din propozitie ? Ai ajuns sa fii rejectat de curvele de lux si ai rabufnit ? Pai cine naiba sa primeasca un mos senil in budoar ? Continuati :)))
  4. asexuatule, mergi la @pipilica, seful ped0filului @picon, sa depui o plangere, un dosar ceva. continuati ... ai de :) mea
  5. Un episod de schizofrenie. Un tip instabil mental foloseste 3 conturi cu care vorbeste intre ele pentru a forma o casta. Fantastic acest Mugabi. Continuati... Ai de :) mea
  6. Picon deja isi pregateste dosarul pentru a evita banarea. Ce cutra penibila. Cum, ma, sa-ti fie frica sa fii banat in haznaua asta? In cate situatii jenante, dar reale, s-a pus omul asta : batut la el in casa de o curva, râd de el alte curve, ca a venit cu trandafiri, chiar si saracia aia de Pepelica rade, involuntar si de prost, ce e, de Picon, acum, cel mai prost din curtea scolii, Pidsadera, l-a facut din vorbe. Votez pentru nebanarea lu' Picon. :) mea PS: :))))))
  7. Picon cand se ducea la curve in trecut se recomanda cine e, ca sa primeasca favoruri, cel putin asa credea in mintea lui seaca. Ca tot vorbesti de dementa, poate ne spui cum e cele 48000 de postari ale mosul ajuns in apogeul senilitatii, mumia impaiata picon. Sa nu-l mai lasi pe Picon sa linga in cur toate baragladinele supeaponderale ar fi, inclin sa cred, o razbunare de razboi. Ai de :) mea
  8. A-l bana pe picon echivaleaza cu a deconecta de la aparate un suferind in stare vegetativa. PS: :)))
  9. Sa latri pe forum toata duminica denota ca esti la fel de screlozat ca si violatorul din Caracal, picon. Cutra prasiva picon nu mai are curaj sa scrie ostentativ de frica sa nu fie banat. Pai cum sa iti fie frica sa fii banat in haznaua asta ? Gogule esti cretin ? Ai de :) mea PS: :)))
  10. Sa citesti mesajele private ale curvelor cu useri importanti si sa vii pe forum si sa te lauzi cu asta denota idiotenie in stare pură. Sa zici de altii ca Miky77 ca citeste mesajele curvelor si sa-l acuzi de ceea ce tocmai tu faci denota ca esti la fel de fariseu ca mosul screlozat picon. Sa te interesezi de curvari prin intermediul prostituatelor te face pe tine pipilica ultima taratura a acestei hazna. Gogule esti cretin ? Pai nu esti tu cel mai penibil ? Se stia demult ca travestitul GeluGun si violatorul Picon iti furnizeaza informatii despre userii acestui forum. O adunatura de prostituate masculine. Continuati Ai de :) mea PS: :))))))
  11. La o asa umilinta nu a fost supus niciodata picon, in toata viata lui de amarastean. Ia dat pidsadera, cel mai prost din curtea scolii, perversa ca pe Tg Ocna de la julit. Ai de :) mea PS: :)))
  12. La o asa umilinta nu a fost supus niciodata picon, in toata viata lui de amarastean. Ia dat pidsadera, cel mai prost din curtea scolii, perversa ca pe Tg Ocna de la julit. Ai de :) mea PS: :)))
  13. Iesi, ba, dreaq, afara de taximetru/vatman sau ce :) mea, mai esti, cu citatele tale din cartile alea de gospodine.
×
×
  • Creează nouă...