Sari la conținut

obelix9000

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    182
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre obelix9000

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

obelix9000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-85

Reputație

  1. Heheee, in situatia asta eu nu am nimic cu Anemona, s-a intamplat ca ea sa fie protagonista incercarilor de-a dreptu'penibile ale jegului bitchmann de a obtine mai mult decat ii fusese oferit. In alte situatii, am eu asa un drag fata de Ane si Lara, sa nu o uitam. Alti furnizori de informatii pe care am fost inversunat (ca acu mi se rupe pula de ei ) au fost prince care e un cocalar si cineva trebuia sa i-o spuna, pifulica care viseaza dragoste in vremea escortelor, si cineva trebuia sa ii arate realitatea, kkmaka pe al carui ego trebuia sa se pise cineva, altu ,minimus75 si ciripica fiind doar niste catei lingai de curve care au latrat la cine nu se asteptau ca va mictiona pe ei in stilul in care am facut-o eu. Cineva trebuia sa , cum zice americanu... Disturb the peace. In cazul tau, tot respectul din partea mea daca faci sport, am mai zis-o si pe topicul ala, nu e vorba de brate sau intalniri . Dar daca limbricul transformat in mafiot de bitchmann viseaza la smardoieli pe strada si amenintari, eu vreau sa-i dau ocazia sa isi puna in practica visele.
  2. Te-ai smecherit tazdulica mica si blonda, le faci din cur cu ochiul la boschetii astia sensibilosi , imi place de tine :)) ti-ai gasit si sclavii cu care sa te intretii. Clona ta staron care te mai propulsa in frunte ai pensionat-o ? Iti zic eu ce o sa se intample cu tine, o sa crapi o curva batrana, trecuta, trista, singura, doar cu amintirea anumitor pularai sa-ti tina de cald. Tu o sa te vezi o lady, dar nu vei fi decat o imbatranita inainte de vremea ei, cum deja ai inceput sa fii :( Se duc cu vreo cateva mii de puli in cur, si cu cateva kile de sloboz pe fata, asta e un fapt de sine statator,nu vreo filozofie siropoasa de 3 lei. Deja cand ai zis ca ti-ar place sa crezi, inseamna ca te minti singur. Impacarea de sine nu vine futandu-te pe bani cu diversi "barbati", sau poate crezi ca curvele astea sunt calugari shaolin, care si aia mediteaza zeci de ani pentru a atinge starea de impacare cu sinele. Experienta de viata se obtine calatorind, interactionand cu persoane din cele mai diverse, trecand prin situatii din cele mai diverse. Nu stand 8 ore pe zi intre patru pereti, sugand si frecand minim 5 pule pe zi. Asta e alt fapt de la sine inteles. Visele implinite ? Plm, daca fututul si suptul de puli reprezinta niste vise, sigur si le-au implint, restul viselor si le implinesc daca si numai daca au supt/frecat destui cocari. Majoritatea femeilor normale ar spune ca asta e un pret prea mare de platit. Si de acum pana-n vecie cum am zis asa sa fie :))) Pifulica curvele iti apreciaza felul tamp si siropos in care scrii, ca asa sunt ele, mai sarace cu duhul si usor impresionabile, mie aproape imi pare rau ca trebuie sa ma cac din nou in bucuria ta..... Aproape :))
  3. Aoleooo parca scartaie cineva cu unghiile pe tabla cand te citesc.... Bine pa.
  4. Ce ma pizdoiule ???! :))) Futu-te-n cutia limbii de rahitic, hai ca-ti dau o adresa unde sa ma gasesti, biserica ma-tii de vandame, fix cu mine ti-ai gasit sa o dai in smardoieli, nebunule :))) ai prins curaj ? Mancami-ai pula de limbric, joc macarena pe muianul tau, ia zi unde te gasesc ?
  5. Buuuuhahahahhahahaha tu vrei sa spui ca au fos unii "barbati" care au si fost la tine in conditiile alea a tale ?????? Anahaahahahhahaha si cand credeam ca prostia are limite :))))
  6. Fa nebuno, te stie toata sectiunea de DG din Bucuresti ca e esti drogata ( iarba nu d alea grele ), normal ca clientii nu vor admite vreodata ca au futut o fumata. Nu i vorba de cati, e vorba ca tre sa fii fumata sa ai propuneri de astea ca a tale, drogato care esti drogata. Da te n pula mea jos de pe piedestal si revino la realitate
  7. Te-n gura de maimutel lingacios santajist, fugi si plangi la colegii "de seama" ahahahha :))). Tu bai forma elementara de viata esti atat de dobitoc incat nici ce ai facut nu ai avut habar, ce sa mai vorbim de injurii si vorbit urat, acolo trebuie creativitate. No , eu am vrut sa vad ce mai belesti, vad ca bastoanele colegilor "mai de seama"..... Beleste-le bine si suge ca la carte daca vrei luate masuri. Mars la ma-ta si plange ca te-au injurat baietii, jigodie imputita, impotenta, limbista, ordinara si santajista.
  8. Te-n gura de academician trist, ai uitat cand insinuai ca motivul pentru care tarfa de Anemona nu te lasa sa bagi botu la mufarina si nici limbi in gura nu accepta era pentru ca ar fi avut vreo boala ? Ai uitat cand te smiorcaiai si amenintai ca nu te mai duci la ea daca nu si modifica comportamentul, ceea ce a si facut, ca doar nu putea sa se puna cu un vierme santajist ca tine. Ori esti atata de prost, incat nici nu-ti dai seama ce ai facut :)) ? Manaca-mi-ai pula de lepra, asta ai inteles-o sau tre sa ti-o desenez, retardat mic si infect ? Ma pis pe tine , altu sa spele cu limba si tu sa-ti bagi sfaturile in cur.
  9. Ce faci bai zdreanta santajista, ai revenit ? A adus-o si pe Anemona Teresa inapoi, zisa si mila boschetarilor din cluj, sau mai sta in "vacanta" ? Sa te plangi si la astea ca nu ti dau pizda sa o lingi de bolnave ce-or fi, cum ai facut la Teresa, poate primesti ceva in plus. Jigodia dreku.
  10. Tanti cocheteaza cu substantele psihotrope, de acolo ii vin ideile asta, si jumatate din ce scrie nu are sens.
×
×
  • Creează nouă...