Sari la conținut

passenger99y

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre passenger99y

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    langa clitoris

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

passenger99y's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

8

Reputație

  1. Am fost si eu la domnisoara. Ce sa zic, mie mi-a placut foarte foarte mult de ea. Frumoasa, curata, revin.
  2. Multumim pt detalii, bine de stiut. Sa inteleg ca este in bucuresti acum? parca lucra numai in weekend.
  3. Bua Daria, deplasari faci? Stau aproape de locatia ta.. merci!
  4. scuze, de fapt nu mai deschid nimic, daca il pot sterge pe asta ar fi f bine. Nu, era vb sa gasesc ceva mai ok, care sa accepte doar outcall. Again, scuze... stergeti-l adminii daca este! merci si spor!
  5. Draga colege, face cineva outcall in centrul bucurestiului (langa inter) intr-un apartament foarte curat si un tip super ok, discret si generos, 40+? Merci si PM me! kisssss
  6. Salut dragi colege de forum! Sunt un tip discret caut o fata pe care sa o vad regulat, si sa vina la mine in locatie. Sunt generos, in apartement este curatenie si este exact in centrul Bucurestiului! Mesaj aici, sau PM, meric!
  7. Nuu, eu am optat pt pachet complet, ce masaj tantric?! wtf is that? :)) Nu pot decat sa spun experienta mea, care a fost --- outstanding. Super dulce si vorbareata dar, in acelasi timp, stie ce trebuie sa faca. Nu sunt pestele ei, a durat mult pana am reusit sa o vad, dar nu mi-a parut rau. Incerc sa o revad cat de curand. E atipica, are ceva al ei, foarte special.
  8. Salutare colegi in ale curvasariei!! Am fost la domnisoara si tot ce pot sa spun ca am plecat de acolo super incantant. Programarea, cu 1h inainte, respectata la minut. Am intrat in apartament, foarte curat. Stat un pic la tigara si discutii, apoi primit prosop curat, uscat si dus, baia e ff curata gel de dus, etc. Domnisoara este extrem de atenta, o persoana senzationala, fff vorbareata, intr-adevar dar extrem de simpatica. Repet, mi-a placut curatenia, cat am fost eu acolo nu am vazut-o umbland la telefon cu alti clienti sau asa... Am optat pt pachetul de 1h cu tot ce trebuie, nu intru in detalii tehnice, dar am plecat de acolo foarte foarte incantat, prezenta ei este placuta, te simti de parca ai cunoaste-o de mult mult timp. GFE foarte ridicat, as mai fi stat acolo. De revenit? Cu siguranta da, parerea mea. Merci mult Elys!
  9. ai un nr de telefon? merci, trec si eu in vizita!
  10. da, confirm si eu cele spuse de coleg. De evitat, e tzeapa! Nu raspunde la mesaje, nu nimic. Sunt alte fete, nu e lipsa! Spor!
  11. Salutare, am incercat si eu sa dau de domnisoara, insa nu am primit niciun raspuns la mesajul de pe Whatsapp. Mai incerc...?!
×
×
  • Creează nouă...