Sari la conținut

mbmarius

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mbmarius

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

847 citiri profil

mbmarius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

12

Reputație

  1. Am revizitat titulara topicului pentru epilat si cred ca merita si o recenzie. Programare facuta cu o zi inainte, pe watsapp, respectata de ambele parti. Cu programarile a mai avut probleme in trecut, insa acum lucrurile au mers bine. Betty e o fata draguta, cum a descris-o mai sus un coleg, si cu mult bun simt. La partea de epilat, totul a decurs bine, cu minim de durere si foarte atenta sa dispara toate firele. Este cea mai meticuloasa fata la care eu m-am epilat pana acum. Am platit 320 ron pt epilat inghinal, interfesier si axile + hidratare. O recomand celor care doresc calitate.
  2. Împins de curiozitatea data de pozele curajoase - nu se ferește sa-si arate chipul - si de recenziile bune, am încercat si reușit, din prima încercare, sa-i fac o vizita Andreei astazi. Consider ca este una din fetele care merita recenzie. Programare -9- Pe watsupp, din a doua încercare, de dimineata, dupa ce am încercat si cu o seara înainte, insa nu am primit raspuns. Mi-a spus ora disponibilă, a fost ok pt mine. S-a decalat 30 min, insa m-a anunțat din timp si nu au fost probleme. Locatia - 8 - Apartament curat, aerisit, undeva in spate la Arogant, loc de parcare gasit imediat, un pic dezavantajos pt cei ce folosesc metroul. Primit prosop mare, curat, uscat, la baie gel de dus masculin, apa de gura.., cam tot ce trebuie. Andreea - 9- De fel imi plac fetele slim, dar, ea este excepția. Frumoasa la fata, are cicatrici ale acneei vizibile, insa mie mi-au părut doar un plus de naturalețe al ei, deloc deranjant; ochi albaștrii, superbi; par blond, vopsit; piele albă, fina. La corp, de asemenea, arată bine: sâni potriviți ca mărime, naturali, plăcuți la atingere; fund măricel, ferm; picioare frumoase; bine proporționată. Pot fi subiectiv insa mie mi-a plăcut mult. Acțiunea - 8,5 - A început ușor, pe pat, in timp ce mai schimbam cate o vorba, sa o frece ușor, cu mana, cat sa se întărească(nu cum fac multe altele care o iau la supt din prima), urmat de un oral neprotejat bun, plăcut, fara artificii si fara atenție la accesorii. Nu am simțit dinti, cum s-a mai spus. Normal protejat: am schimbat doua poziții, misionar si doggy, unde am si finalizat, ambele ok. Are o păsărica frumoasa si strâmtă, placere pura. Ea a fost implicată, contre, “a fost acolo”, cel putin cu mine, contrar a ce s-a scris mai sus: privit in tavan sau sex mecanic. GFE - nu notez pt ca nu caut in mod special. Într-adevăr, am întâlnit escorte care sunt mai lipicioase, săruta, mângâie, au un GFE mai ridicat, cum s-ar spune. Tarif - 200ron/30min - Meritați In opinia mea este o fata frumoasa cu servicii bune, se comporta destul de natural, respectuoasa, comunicativa (într-adevăr, parea un pic retrasa, fara chef, inițial, insa lucrurile s-au schimbat pe parcurs), inteligenta, o companie plăcută. Eu o voi mai vizita cu siguranța.
  3. In urma cu o saptamana, dupa o sesiune de saune si balaceala la cunoscutul complex din nordul bucurestiului, am zis ca mi-ar prinde bine un masaj. Si cum am stat pe acolo inconjurat de sani si fundulete, unul erotic era recomandat. Fiind o ora mai tarzie, cam 22:00, independentele au cam inchis, singura optiune fiind saloanele insa eram sceptic in urma experientelor la diferite saloane in Bucuresti. Am zis sa incerc si aici. Sunat, facut programare in 15min si mers la locatie. La receptie am fost primite de 3 fete, nu le-am retinut numele. Am ales-o pe Ana. Mers in camera, la dus, apoi pe pat iar aici a venit surpriza placuta. Masajul de relaxare bun spre foarte bun, facut de Ana, destul de ferm, pe toata suprafata corpului cu insistenta in zonele pe care doream sau unde simtea ea ca ar trebui mai mult. Masajul erotic bunicel si el, permisiv la atingeri, fara graba. Nu este clasica laba primita la final, ci atingeri, frecari cu corpul, sanii iar finalizarea a fost pe corpul maseuzei la indicatiile ei. Placut. Ora a fost respectata pana la ultimul minut. Chiar daca finalizarea a fost cu 15 min mai devreme, Ana s-a oferit sa ma maseze in timpul ramas. Recomand salonul, cel putin pe Ana, este printre putinele ramase care chiar ofera servicii decente la un pret corect.
  4. Am vizitat-o astazi si bine am facut. Programare facuta pe Wap, cu doua ore inainte, respectata de ambele parti. Fata este frumoasa, slim-skinny ( mie, unul imi place tipul asta), tanara, prietenoasa. Am stat o ora. Actiunea a inceput cu saruturi placute pe corp, apoi un oral superb cu tot ce trebuie, pus balonul, doggy, apoi lot unde am finalizat in balonas. Dupa o pauza de un suc/ tigare si putin chat am intrat iar in camera de lucru. Acelasi preludiu insa de data asta eu nu mai eram in forma. A insistat cu un oral sustinut, foarte bun, chiar a reusit sa-l trezeasca pe Mitica. Am mai incercat un pic lot insa a doua finalizare nu a mai venit din cauza mea. Fata isi da interesul sa te faca sa te simti bine. Eu m-am simtit foarte bine in prezenta ei. Note: - Locatie 9- apartament curat, decent, aerisit, lumini ambientale, oglinzi, prosop curat la baie, gel de dus, apa de gura.. cam tot ce trebuie. Parcare se gaseste cu putin efort. - Domnisoara 9- draguta, slim, sani mici dar frumosi, curata, piele fina, miroase frumos, atitudine placuta. - Oral NP 10- chiar il face bine, cu atentie la tot ce-i imprejur, umed, fara mana, fara dinti, ritmuri diferite si sustinut. - Normal P 9 - pasarica placuta, curata, se implica, sarutati pe corp din partea ei, diferite pozitii. - GFE - nu dau nota pt ca nu caut in special asta si nici FK dar chiar m-am simtit cu ea ca si cu o iubita. Fata merita pana la ultimul banut platit, e draguta si cu servicii bune. Recomand si voi reveni cu siguranta.
×
×
  • Creează nouă...