Sari la conținut

damoncarter

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre damoncarter

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Suceava

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

damoncarter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Bună! Mă gândeam că poate ai ajuns și pe la Suceava, căci au apărut poze de-ale tale pe publi24/Suceava.
  2. Așa au ajuns unii ,,serious contributor''.
  3. Salutare! Am vb ieri cu această domnișoară, dacă pot sa-i spun așa,cu o voce afectată de țigări,in fundal se auzeau voci de bărbați.Are locația în centru, prețuri de capitală.250 nr total/450 ora total.I-am spus că e prea scump ptr Suceava,a început să mă înjure.
  4. Salutare!De 2 zile tot incerc sa vb cu aceasta domnisoara,sa stabilesc o intalnire, dar nu reusesc.Ba intra mesageria,ba suna ocupat.Poate ma puteti ajuta cu un alt nr de telefon. P.S.:nu reusesc sa pun link-ul cu pozele domnisoarei.
  5. Salutare! Am fost zilele trecute la Jojo și vreau să zic că mi-a lăsat un gust amar.Am optat pentru un număr o+n cu COF.Inceput frumos,un oral pătimaș cu atenție la adiacente,apoi normal, schimbat câteva pozitii și când a venit momentul,mai bine nu venea.La finalizare,din viteză a sărit smecleu și în păr.Si de aici show tata! Cred că mai aveam puțin și mă lua la bătaie.Eu unul nu mai revin.Note: locația 9, acțiunea 8 ,gfe 0.
  6. Salutare la toți futacii!Am fost ieri la aceasta escorta și am fost profund dezamăgit.Locatie in zona Metro.Am sunat și am stabilit să ne vedem in 30 min.Am fost întâmpinat de domnișoară învelită într-un prosop și poftit in camera de lucru.Am ales un număr anal,la care ea îmi arată doua recipiente de măsura,zic eu: un tub de gel Durex și un deodorant.Ma întreabă cam unde mă incadrez la grosime și îi spun că sunt aproape de grosimea deodorantului.La care ea se ridică de pe pat și mă poftește la ușă fără nici o explicație.Si cam asta e vizita mea la această domnișoară.Pentru comportament îi dau nota 1.DE EVITAT!
  7. Buna Alice! Mâine ești în oraș? Aș dori să-ti fac o vizita.All inclusiv!
  8. Despre Alice ce se mai poate spune,daca nu s-a spus deja? Am trecut marți pe la domnișoara si m-am simț în al nouălea cer.8 pentru locație,caldura mare,10 pentru total.Halatul 200 lei.
  9. Salutare! Zilele trecute am decis să merg si eu la această domnișoară.Am sunat si am hotărât să ne vedem peste o oră.Programare respectată,un plus din partea mea.Ajuns la locatie,Giulia m-a servit cu un suc si ne-am apucat de vorbit multe și nevrute.Intr-un final,dupa ce a fumat vreo două țigări am hota să trecem în camera de lucru,nu înainte de a mă invita la duș.A început cu un ON cu încercări deep,apoi a pus prezervativul si am încercat mi multe poziții.Finalizare a fost COF.Note:fata de nota 10,locatie-10,curata,discreta,actiunea-10.Halatul-150 nr,250 ora.
×
×
  • Creează nouă...