Sari la conținut

motanel_2018

VIP Member
  • Număr conținut

    1.151
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Despre motanel_2018

  • Dată Naștere 07.02.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Calator
  • Interese
    Sa fut..

Vizitatori Recenți Profil

10.504 citiri profil

motanel_2018's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

940

Reputație

  1. Un nou fericit, plin de bucurii iti doresc
  2. Un an nou fericit plin de bucurii iti doresc,Te poop.
  3. Un an nou fericit , plin de inpliniri iti doresc.Te poop
  4. Foarte multe fete confunda saitul acesta cu publi24, pui anuntul si atat.
  5. Este bine daca luna de luna vei face vizita in Craiova( macar pentru o saptamana)Baietii seriosi vor stii ca luna de luna te pot gasii.
  6. Am fost la Sasha de doua ori , la prima intalnire ambii am fost mai retinuti,( motivul la mine este ca schimb rar partenera de sex) insa am trecut peste asta , am vorbit putin despre altceva in afara de sex, dupa care m-am intis pe pat si ma luat la un oral si un frecat.uhh.🫢🫢🫢 ..si am terminat, Nu mi-a spus nici un moment ,,hai ca mai ai 1,2 minute. La a doua intalnire , ma asteptat cu un zambet in fata usii , inbratisat,pupat , mi-a amintit de ce am vorbit la prima intalnire si ma intrebat despre una,,alta dupa care am trecut la normal , de oral nu era nevoie, ca la cum ma primit eram deja pregatit , s-a pus deasupra, ma lasat sa o ating, sa ii ating si sarut sani, sa ii ating fundul,normalul usor executat pana la un punct , cand incepe sa fie mai rapida in miscari pana am terminat , La usa ne-am pupat si ma invitat sa mai trec pe la ea. Acum trebuie sa onorez invitatia.
  7. motanel_2018

    .

    Buna Eva e bine ca ai planificat sa vii in Craiova ,zone ok , usor de gasit sunt Craiovita Noua zona Carrefour, pe calea Severinului ( am fost in zonele astea , apartamentele sunt noi) zone accesibile sunt si in Brazda si pe calea Bucuresti dar depinde de tine ce conditii vrei sa ai in locatie.
  8. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/milena-noua-in-orasul-tau/9378392472hf760g1e466356h32f6id6.html#
  9. Daca ramai pana pe 19 , am sa fiu foarte bucuros sa revin la tine .Kiss si bine ai revenit.
  10. Va salut , azi am revenit la Sasha pentru a incerca si alte pozitii.Programat de marti pentru azi , ambii am respectat ora stabilita , deschide usa si era inbracata intr-un halat negru transparet punea in evidenta sanii mari ( naturali) pe care ii are Sasha.Ambii am fost mai deschisi unul fata de celalalt , ce spuneam in prima recenzie este inportanta increderea. Dupa o mica discutie ii zisai ca vreau un 69.. ok, zice si ne dezbracaram si ma asezai in pat...si hopa ce sa vezi amicul era deja la datorie...mmmm.. putem face un combinat? zac eu..da ..zice ea, pune fata prezervativul si in timp ce o freca de doua ori imi zisa ,, Sa imi spui cand vrei sa ma opresc ..ca sa trecem la normal..Pai uite acu... zac eu... Pai cum.. doar atat?..Pai na dupa cum vezi eram deja pregatit...am zambit amandoi si am trecut la normal..ea deasupre (ma intrebat cum sa stee cu fata sau spatele..cu fata zac eu,, am o problema cu sanii tai..zis si facut) la normal se misca frumos , este calma s-a lipit de corpul meu in timp ce dadea din poponet( ce cred eu e ca ii place mai mult normalul )Lipita de mine dadea din cur sexy ..dar ii zisai sa se ridice putin sa ma bucur de sanii ei..frumosi , sfarcuri frumoase am pupat putin la ele ...bine si la sani..peste tot am pupat...in timp ce pupam la sani .la gat si ii spuneam vorbe dulci la ureche incepu sa dee mai tare din cur si gata terminai.Inbracat, putina discutie , am intrebat daca ,,Noapte full-time se poate ??? Intreb si eu ca pe aici nu spune nimeni daca lucreaza noaptea sau iese la intalniri ?! ,, raspunsul este Nu. Nota mea pentru normal este- 8 Amenda -200 lei Locatia -Calea Severinului Va salut cu tot dragul pe toti.
  11. Va salut, pentru a mai iesi din discutiile inutile din ultimile pagini vin si eu cu o recenzie..Numai Dumnezeu stie a cata oara ma duc la ea,, de fiecare data a aratat ca ma doreste, receptiva la ce ii cer, stiu ca ii place sexul soft si m-am invatat sa o las pe ea deasupra de fiecare data iar ea nu s-a lasat pana nu ma terminat Am facut oraul protejat la alegerea mea iar normalul protejat nici nu este loc de alta discutie Fiind cu igiena pusa la punct oralul a fost deep insa nu am lasat-o sa se bucure prea mult ca i-am spus sa treaca la normal , a inceput lent iar cand ma apropiam sa termin sa lipit de pieptul meu si a inceput sa dee mai tare din poponet..terminat , igienizat si scos pe usa afara. Note..este preferata mea si este de 10 Locatie-usor de gasit pt asta 10 , in rest nimic special . Oana te poop si am sa te mai vizitez.
  12. Bine ai reveni...frumoasa si sexy ca intotdeauna
  13. severinului ...imi cer scuze
  14. Am uitat sa spun taxa 200 lei .
×
×
  • Creează nouă...