Sari la conținut

olandezul69

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre olandezul69

olandezul69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Intre Tuzla si Costinesti mai stau unele. Pe o parte de drum am vazut una, pe cealalta parte aproape la intrare in Costinesti 2. 40 oral, 70 normal, 100 combinat. Dar iar daca imi plac fete langa drum, am sa merg pt una de pe publi24.
  2. Pe acele 3 de la Mercedes am intrebat pricelistul. 40 oral, 60 normal, 100 combinat. Dar intr-adevar ar merge doar daca ai o pofta foarte mare, eu in orice caz nu am mers. Din acele 3 care am vazut nu este nici-o **spam editat**, toate 30+
  3. Acele la Mercedes la ce ora aproximativ ar incepe daca 15.00-16.00 deja plec? Asta este la intersectia Bld Aurel Vlaicu cu Bld Tomis?
  4. Eu aseara am ajuns la Constanta chiar cand ploua cristi bug, si nu am vazut nici-una. Am fost la meciul Viitorul-Vitesse la stadionul lui Hagi in Ovidiu si am intrat in Constanta pe la Aurel Vlaicu, am trecut pe la Leroy Merlin, nimic absolut. Bariera la Leroy Merlin nu mai este corect? Am cautat dar am gasit doar locul unde a fost o bariera. In general la care interval de ore sunt fetele pe strada?
  5. Eu aseara am ajuns la Constanta chiar cand ploua cristi bug, si nu am vazut nici-una. Am fost la meciul Viitorul-Vitesse la stadionul lui Hagi in Ovidiu si am intrat in Constanta pe la Aurel Vlaicu, am trecut pe la Leroy Merlin, nimic absolut. In general la care interval de ore sunt fetele pe strada?
  6. Atentie tuturori: sambata trecuta am observat 2 fete la iesirea din Orastie spre Deva. Am luat-o pe tiganca care a fost cea mai draguta (spune un iubitor inflacarat de tigancele tinere). Am plecat in paduri. Am dat-o 50 lei care cerea. Ea vroia dar in picioarele langa un copac. Cand am spus-o ca eu nu vreau asa, a spus ca barbatul ei nu da voie in masina si in sfarsit a fugit cu bani fara sa da marfa in schimb, amenintandu-ma ca acus vine barbatul sa ma bate. Deci daca le vedeti pe aceste 2, sa fiti atenti.
  7. Sper ca aici se poate de gasit informatia utila
×
×
  • Creează nouă...