Sari la conținut

calugarul69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre calugarul69

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    romania

Vizitatori Recenți Profil

599 citiri profil

calugarul69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-25

Reputație

  1. miskin merge doar cu bicicleta prin vaslui, are doar imaginatie bogata
  2. Cel mai bine pentru tine, ca si escorta, sa fii sigura ca cel caruia ii sugi pula este bine igienizat, este sa intri cu el la baie si sa-i faci o mica laba chiar in cada. Sunt convins ca multi ar fi chiar entuziasmati de chestia asta. Dar cum majoritatea dintre voi sunteti ( cum spune popa), preferati ca in timpul cat el este la baie sa se spele, voi sa stati pe telefon sau de vorba cu pestele. Asta este.
  3. ala spalase banii, in loc sa se spele el :laugh2 :laugh2
  4. surpriza, :laugh2 :laugh2 ii suge pula , ce te astepti sa faca ?
  5. ally, unii vor slabe, altii vor cu forme, altii grase si altii bbw. este doar chestiune de gusturi. nu-i mai baga in seama pe toti. tu, daca mai slabesti vreo 3 kilograme, esti fotomodel.bine, si asa esti, dar daca mai slabesti, esti sefa fotomodelelor.
  6. Vezi ca fi rea , se scrie legat. :slap2
  7. La 11- 12 sunt doua locuri unde am fost eu. La Pasajul Marasesti ( este paralel cu Bulevardul Unirii), cum mergi de la Dudesti spre Cantemir) nu o iei pe sub Pasaj, o tii pe deasupra, putin dreapta. Ai loc sa futi cat vrei, poate sa urle in pula ca nu e nimeni pe acolo, si, chiar daca este, cel mult o sa va filmeze cineva. Al doilea loc ar fi urmatorul. In Rond la Alba Iulia, de fapt in parcarea din Rond, ( este cu plata, dar nu e mult), cum intri, faci in dreapta, si este fata in fata cu sediul ANAF, este un copac mare, tragi masina sub el si iti acopera aproape toata masina. Acolo 100% nu te dernajeaza nimeni. Sper ca ti-am fost de folos.PS. Daca ai ceva, da-mi si mie.
  8. ...negociati la fata locului. Cam asa suna sfatul tau :laugh2
×
×
  • Creează nouă...