Sari la conținut

florinache85

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre florinache85

  • Dată Naștere 15.09.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Targu Frumos
  • Interese
    Femei bune !

florinache85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-16

Reputație

  1. Salut. Ai mare dreptate. Am avut o retinere sa merg la Serena dupa scandalul cu clamydia. Dar dupa aproape o luna de la vizita nu am avum nici o problema. Poate ca a fost semnalul de alarma pentru Laura/Bilicurici sa se retraga. Sigur apar alte dudui care sa o inlocuiasca. Corina alias Bilicurici sa intors la Merlyn. Spor la futut baieti!
  2. florinache85

    Salutare !

    Buna dimineata. Domnule Baron, nu fi asa de taios in discutie. Mai este un colorat infectat care nu a iesit inca pe forum. Stiu sigur asta. Poate o sa scrie dupa tratament. Duduia este inca activa pe hoteluri. Acu ceva vreme a fost la Majestic. A lasat copie dupa CI la intrare. Poate sunt clienti culesi de la Merlyn. Ca acolo isi face veacul acum . Cum tu le stii pe toate ar trebui sa decartezi pe forum aceste informatii. Mai are cineva un numar actual? Spor la futut baieti!
  3. Vezi cum dai de Laura/Bilicurici poate te capeti cu ceva bun :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ca tot o laudai intrecut :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Spor la futut, baieti!
  4. florinache85

    Salutare !

    Salutare! Bravo domnule. Ai inchis gura fraierilor. Cred ca pana la urma Raisa/Laura/Bilicurici a fost pentru ca brusc nu mai activeaza. Si acum un an tot asa a fost. Si ce sa vezi, surprize, surprize. Am vazut o pe duduie si aseara si in seara asta luand taxiul de la piata Nicolina. Ori si-a schimbat locatia si urmeaza reaparitia sub un alt nume ori s-a cuplat :laugh2 :laugh2 :laugh2 Stiu de la o fata ca in zona sta domnul aparator paul402. Vroia o partida in trei la el acasa cu duduia si inca cineva. Sa le uram casa de piatra :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 sau sa asteptam revenirea. Dupa tratament cu siguranta :laugh2 :laugh2 :laugh2 Spor la futut!
  5. florinache85

    ...

    Stati linistiti ca pleaca iar pe afara. Asa se zvoneste prin targ! Spor la futut baieti!
  6. florinache85

    Salutare !

    Salutare! Totusi astazi e vineri si Bilicurici nu a publicat rezultatul analizelor din gura. Si nici pe cele vechi de la urina. Oare tot in Anglia le face? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ceva nu e in regula. Oare dispare Bilicurici din peisaj pana se vindeca? Sau la cat de aroganta e o doare in cur de noi curvarii vorba cuiva. Spor la futut baieti!
  7. florinache85

    ...

    Poti sa iei preventiv doxacilina :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
  8. florinache85

    Salutare !

    S-o fi jucat si el cu "pocnitoarea" de Bilicurici! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Spor la futut baieti!
  9. florinache85

    Salutare !

    Salutare! Da ce explicatie literara are duduia si nici o hartie. Putea sa publice analizele de la urina daca le avea. Dar sigur apare vreo depunere ceva in urina, nu a mai facut teste dupa aia si de aceea a amanat publicarea. Sa vedem daca se tine de cuvant cu analizele din gura. Eu sunt sigur ca daca va iesi ceva va disparea putin din peisaj si nu va recunoaste nimic. Spor la futut!
  10. florinache85

    ...

    Salutare! Vezi ca te contrazici putin. In recenzie ai scris altceva. :laugh2 :laugh2 Era vorba sa scrie cineva care a fost recent dupa cate am inteles eu, nu acum 3 luni. Sau poate primesti o reducere pentru asta. :laugh2 Mai bine taceai. Spor la futut!
  11. florinache85

    Salutare !

    Salutare! Domnule Baron esti liber sa mergi unde vrei tu. Dar vezi ca poti plimba chestia asta prin tot orasul. Si vorba celor de mai sus duduia Bilicurici tace malc. Serena nu scrie pe forum. Mai nou vad ca cere confirmare pe Watsapp. Poate mai sunt si altii in situatia lui Alberto dar nu au avut curajul sa scrie. Se protejeaza fata de o eventuala discutie neplacuta cu altul care are si el acelasi lucru ca si Alberto . Si brusc iar si-a schimbat locatia. Comportamentul ei inlatura suspiciunile si conduce spre certitudine. Alberto asteptam si analizele tale in ianuarie. Spor la futut baieti!
  12. florinache85

    ...

    Sper ca Alberto sa se tina de cuvant si sa publice rezultatele. Si poate pana atunci mai apare cineva. O sa ramaneti doar cu injuraturile si unii cu problemele. Si vedeti ca duduia tace. Sigur il stie pe Alberto daca a fost si la Raisa si la Laura.
  13. florinache85

    Salutare !

    Eu zic ca omul nu minte. A spus ca a fost la ea in decembrie 2017 si nu a luat nimic. Fiecare ne expunem cand alegem ceva neprotejat. Mai grav este cand escorta tace . Si va mai aduceti aminte ca Bilicurici a introdus mai tarziu oralul neprotejat? De ce oare Laura la revenire facea totul protejat? Cred ca stia ceva ...
  14. florinache85

    Salutare !

    Salut! Domnule Pictor se pare ca nu esti la curent cu modul de manifestare a bolii. Simptomele apar cu minim 7 zile de la infestare. Daca ai o imunitate buna pot trece si 30 de zile pana la primele reactii. Dau si un citat acum pentru cei care nu stiu despre ce este vorba: Daca alte Infectii cu Transmitere Sexuala se mai manifesta intr-un mod sau altul (sa spunem ca sunt "galagioase"), infectia cu Chlamydia Trachomatis este renumita prin fapul ca este "tacuta". Aproximativ 70 % dintre femeile infectate si aproximativ 40 % dintre barbatii infectati nu vor avea nici un fel de simptome in cazul infectiei prezente in organismul lor. De aceea infectia cu Chlamydia Trachomatis i s-a spus chiar "infectia tacuta". Asa ca ar trebui sa fim toti cu bagare de seama. Nasol este ca daca e adevarat am dat o si la alte fete. Poate apare duduia si ne lamureste cu niste analize recente. Spor la futut!
×
×
  • Creează nouă...