Sari la conținut

alexandru0310

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexandru0310

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Prahova

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alexandru0310's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

103

Reputație

  1. Salutare, văzând anuntul ca reapărut am zis sa o incerc si eu.Programare facuta pe whats, a raspuns repede si am plecat catre ea.Este o fata misto, sâni, fund 🥳 notele: gfe: 10 on: 9 o suge misto, cu ruperi de ritm si atentie la oo np: 9 este strâmtă si se misca bine cadou: 200 lei meritați de revenit: daaa, daca mai sta pe la noi si o sa mai am timp.
  2. Salutare,azi am ajuns si eu la aceasta fata, programarea am facut-o cu 2 ore inainte si am ajuns chiar mai devreme, dar a fost libera si am putut intra.Acum notele: Fata: 9 înaltă, frumusica, sâni f frumosi Gfe: 9 ai ce vorbi cu ea, nu este ca altele la care te duci, futi si pleci. ON: 9 adânc, umed, deep, cu atentie si la oo Normal: 8-9 se misca, da contre Cadou: 100 lei bine cheltuiți de revenit, daa.
  3. Salutare, am ajuns si eu la Naty, posesoarea topicului.Am sunat, mi-a spus ca e libera, si in 10 minute am ajuns la ea.Locatie pe langa casa rosie, am gasit loc de parcare repede.Acum notele: Gfe - 7 ( e cam timida, cred ca este la inceput in ale meseriei) Naty: 9 (micuța, slabuta si frumusica) on: 9 ( atenta si la oo, si cu puțin deep) normal: 9 ( am facut o medie, ea deasupra 8, eu deasupra 10 😅 , este strimta, dar ne-a ajutat lubrifiantul) cadoul : 150 lei ( investiți bine) De revenit, cred ca da, daca o mai prind libera.E pe placul meu asa slim.
  4. Salutare, am reusit sa ajung si eu la Alis, am facut programare inainte cu o ora pe whats, am stabilit adresa, ca si-a schimbat-o.M-a asteptat in costumația din poza 🤦‍♂️.Am intrat la dus pentru igienizare si dupa in pat la treaba. Gfe - 10 ( orice subiect stie sa-l abordeze) Oral: 10+ ( cea mai buna muie pe care am primit-o vreodata ) Normal: - nu am apucat ( dar daca dau nota de la întâlnirea trecuta e 10, da contre, e pe hard asa cum imi place) Cadou : 150 lei, investiți bine Te 😘 “țiganco”
  5. Vizitat si eu aceasta fata, am luat legatura cu ea pe whats app cu cateva ore inainte.Pozele nu stiu daca sunt ale ei, dar nu o avantajează, are sânii foarte frumosi si draguta la fata.Locatia e ok, mi-a dat prosop curat. Gfe: 10 comunicativa, gasesti subiect Oral: 9 cu atentie la oo Normal: 8 se misca si ea Cadoul: 150 lei
  6. Salutare, am ajuns si eu la fata asta acum 3 zile.Am luat legatura cu ea pe whats app cu vreo 3 ore inainte.Am confirmat programarea cu o ora inainte, atunci mi-a dat si locatia.Fata arata bine si e frumusica, slim si cu piercing in sfârc. locatia: 9 are tot ce iti trebuie gfe: 9 ON: 10 deep, umed, priviri in ochi si cu atentie la alte zone NP: 9 ii place sa se futa, a recunoscut si ea si se vede asta. cadooo: 150 lei De revenit cu siguranta, dar cand o sa am timp pentru o ora, ca ai ce face cu ea intr-o ora.Pentru mine a fost o experienta frumoasa.
  7. alexandru0310

    Total

    Daca prestează la fel de bine cum scrie, treci peste :))
  8. Salutare, am ajuns si eu la Oana, programarea am facut-o cu o zi inainte pe whats app, usor de ajuns la locatie. Fata e ok, frumusica si se face placuta. oral: 8 (nep si cu atentie la vecinatati) normalul: 8 gfe : 8 gasesti ce sa vb cu ea de revenit: poate, nu stiu... halat: 250h
  9. Alexandra se pare ca esti prea inteligenta pt noi, arati prea bine si mai presus n-ai esti si frumoasa, servicii de calitate, nu te meritam :))
  10. Salutare furăcioși, am ajuns si eu la Sara.Intalnirea am stabilit-o inainte cu o ora, mi-a dat adresa si cand am ajuns langa locatie m-a sunat sa-mi spuna blocul si scara.Urc la ultimul etaj si imi deschide usa, ea era dupa usa, o bruneta înaltă si frumusica.Dupa dus mergem in dormitor. Fata: 10 (înaltă, sâni f frumosi, dar nebuna vrea sa si mărească :)), cur frumos) Oralul: 8 (daca nu era protejat era de cel putin 9) Normal: 9 ea deasupra, eu peste ea si fin (da contre, se misca bine) Gfe: 10 ( gasesti subiecte cu ea, o duce mintea) De revenit, daa o sa vin sa-ti aduc firul de par pe care ti l-am furat :))
  11. Probabil este cautata si din cauza asta a ridicat si pretul...dar mie mi se pare mult, tinand cont ca nu ofera nimic special fata de altele la 100
  12. Salutare, am fost si eu la fata din topic. Programat pe whats app cu o zi inainte, ajuns langa fostul interex, o sun si ma ghideaza direct la usa. Locatie usor de ajuns si apartamentul este bun pt asa ceva. Este o fata placuta, arata bine la corp, iar la fata e destul draguta. Oral: 9 destul de bun, cu deep si cu atentie peste tot Normal:8 se fute bine Masaj: un pic de ulei pe gogul si pe pieptul ei si un pic de frecus (deci masaj eroic, nu erotic) Gfe: 8 este foarte amabila si incearca sa se faca placuta Cadou: 150 lei sa zic undeva la 25 min (potrivit cred ca ar fi 100/200) De revenit, poate in lipsa de altceva.
×
×
  • Creează nouă...