Sari la conținut

victor47

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre victor47

victor47's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. victor47

    Salutare !

    Salut. Florinache85 are dreptate. In 2017 cand duduia si-a inceput activitatea am fost la ea si am facut si normal neprotejat. M-am lasat dus de val pentru ca era destul de frumusica si era in prima saptamana de activitate dupa spusele ei. Si cred ca era o practica normala la ea pe atunci pentru ca am achitat 150 lei cat era tariful normal, nimic in plus . Acum imi dau seama ce glont mi-a fluierat pe la tampla. Din fericire pentru mine nu m-am ales cu nimic. Am scris despre asta pe topicul ei dar domnisoara a facut curat ca sa zic asa. Pot descrie si tinuta si locatia daca cumva neaga. Am mai fost si anul asta la ea dar mi s-a parut mult schimbata fata de prima data. Chiar daca m-a privit lung nu m-a recunoscut. O experienta mediocra care m-a facut sa zic pas la o vizita ulerioara. Am facut de fapt si o recenzie pe topicul ei pe care nu a sters-o. Daca-si va publica analizele se va lamuri treaba. Oricum eu pe la ea nu mai calc si asta din cauza prestatiei si nu a celor scrise aici. Sarbatori Fericite in continuare!
  2. victor47

    ...

    Salut Profitand de tabara celor mici, si avand mai mult timp liber si cu pata pusa pe domnisoara avand experienta din trecut, am reusit sa ajung. Dupa lungi explicatii de la Gara , am ajuns in cuibusorul ei. M a intampinat dupa usa o fata creata cu un zambet fals cu o tinuta sexy pe rosu, pe tocuri, dar mult mai plinuta decat o stiam eu. Fumat o tigara si o apa pentru socializare. O igienizare scurta pentru ca eram pregatit de acasa si cand am iesit de la baie domnisoara ma astepta deja goluta in pat. Am impartasit dorintele mele si am inceput actiunea. Frecat pe gogu cu tatzele intr-un du te vino anost. Noroc de tatzele ei mari si carnoase ca nu cred ca mi se scula. Continuat cu un oral fara condimente, ceva tendinte de deep, fara atentie satelitilor si daca am incercat sa o tin un pic de cap mi a dat mana la o parte. Nefiind in regula am preferat sa monteze anvelopa si sa trecem la un lady on top sa ma bucur de tatzele ei misto . Dupa ce a obosit am trecut la dogy unde am finalizat glorios. Misto e ca e cam la fel de stramta ca acum un an, nu s a uzat tare . Din pacate mult sub asteptarile mele, fara contre, fara priviri, fara FK , fara mangaieri , doar cu replici fara sens. M a privit un pic ciudat la inceput dar nu cred ca m a recunoscut si nici eu nu am deschis discutia. Ca si notare: Locatie : 9 curata, baie ok, teanc de prosoape curate in camera, baie curata, parcare in fata blocului Igiena : 10 nici un iz, curata, labii mici dar cam rosii !!! Oral : 6-7 , monoton, fara nimic spectaculos si se simt foarte tare dintii - o fi avand clienti cu astfel de cerinte Normal : 8 stramta, miscari ok deasupra, dar nu are nici un fel de traire, noroc de lubrufiant ca nu a scartait Anal : nu face, deocamdata GFE: 6 doar dupa act, fara FK, fara mangaieri, mi a indus impresia ca e doar pentru bani si nu vrea mai mult Halat : 250 lei/ora O chestie misto e ca dupa actiune se face placuta la taclale. Ca si prestatie nu e de top si avem alte variante mai accesibile la 200 lei. Sincer ma asteptam la mai mult avand in vedere experienta de la inceputuri. Pacat ca nu s a ridicat la nivelul asteptarilor. Si are si o burtica destul de mare care nu te lasa sa vezi actiunea. Recunosc sunt fan fete slim, sotia mea fiind mult mai slaba decat domnisoara. O experienta medie in catalogul meu. La tariful asta sincer nu recomand, e destul de rece si distanta si nu te bucuri de scopul vizitei. O fi si chimia de inceput dar platim pentru prestatie si ar trebui sa fim apreciati. Per total un 6,5 ar fi potrivit. Daca nu ti raspunde escorta favorita merge si ea pentru o descare orala dar nu te astepta la artificii .
  3. victor47

    ...

    Am vrut să mă abțin de la a mai face comentarii. Dar văd că unii băieți mai vechi continua sa arunce cu noroi. Încă o dată spun eu nu am denigrat persoana și am dat destule indicii care sunt reale. Doar duduia le poate confirma sau cei care au fost în perioada aia. Dar voi ăștia vechi care ați scris recenzii pe acest topic dar o cunoșteați dinainte și nu ați spus nimic cum vă numiți? Oare sunt reale recenziile sau sunt făcute pentru a va pastra preturile dinainte de pe topicul Raisei. Faptul că sunteți mai vechi nu va asigura și credibilitate după cum se pare. La voi e omisiune la alții minciuna. Eu as putea sa dau mai multe detalii despre întâlnirea pe care am avut-o dar vreau sa mai merg și nu care cumva să mă blocheze duduia.
  4. victor47

    ...

    Prietene, daca citeai atent eu nu am vorbit urat de duduie. Ba din contra am zis ca prestatia a fost peste asteptari. Confirm ca a facut normal neprotejat si nu a fost cazul de vreo boala cum au exagerat ceilalti. Ba din contra am vrut sa mai merg la ea dar avand doi copii e foarte greu sa fug. Daca o cunosti atat de bine si stii si costumatiile stii bine ca nu mananc cacacel. Daca ai aparut mai tarziu asta e. Abtine te te rog de la jigniri. Chiar vreau sa merg la ea dar dupa 15 august cand trimit copii in vacanta. Sau vrei sa scriu in araba ca ma descurc. Stai linistit .
  5. victor47

    ...

    Salut. Baietii Futarila/Florinache nu mint. Am fost si eu anul trecut pe la inceputul lui august la duduia asta. Mia era numele de scena atunci. Locatia pe Emil Paladi 18, la parter, apartamentul cu o camera de pe dreapta. Discutat la telefon pentru un numar cu oral si normal neprotejat la 150 lei. Nimic in plus pentru neprotejat. Prestatia a fost peste asteptarile mele. Ca amanunt pentru cei care o stiu avea parul intins si purta la gat o bentita neagra, sutienul din poze si un neglijeu negru ce se lega in fata. Mi-a spus ca abia incepuse si nu accepta normalul cu finalizare pentru ca nu ia anticonceptionale. Cred ca la finalizare am stropito putin pe par. Despre boli nici vorba. Eu nu am avut nici o problema. Baietii sunt rautaciosi la faza asta. Am incercat apoi sa mai dau de ea dar a disparut. Am avut o tentativa sa ajung la ea pe cand se chema Raisa dar cand am ajuns in parcare nu mi-a mai raspuns si m-am lasat pagubas. A fost si vina mea ca nu am facut programare ferma.
×
×
  • Creează nouă...