Sari la conținut

rammlied

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre rammlied

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj Napoca

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rammlied's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

55

Reputație

  1. Am zis sa bat fierul cat e cald si sa Las o recenzie de buna voie. Sunt proaspat intors de la Kendra cu bateriile incarcate. Comunicarea a fost putin greoaie dar pana la urma ne-am inteles: WhatsApp si telefon. Locatia e binecunoscuta Viva City iar cu Parc area de la Lidl-ul din apropiere nu am avut nici o problema. CA si aspect Kendra e genul de femeie buna de iti sta ceasul. Sau vorba aceea, mori de pula sculata cand o vezi. Foarte respectoasa si inteligenta. CA si atitudine (pentru ca eu am fost la dominare soft) e exact ce trebuie. Multe fete care practica dominarea sunt frumoase dar le lips este ce e mai important: atitudinea. Nu e cazul aici. Ca si cunostinte despre dominare in sfarsit am dat de cineva de la care invat. Care stie mai multe decat mine. De obicei e invers. Actiunea in sine nu am sa o descriu dar pot sa zic ca s-a mulat exact pe ce am dorit (I-am scris in prealabil un scenariu pe WhatsApp). Povestea de dupa a fost foarte interesanta si foarte educativa pentru mine. Actiunea a fost de 35 de minute cu totul pentru care am decartat 300 Ron. E putin mai scump dar din punctul meu de vedere merita efortul. Note nu dau ca nu sunt profesor dar da, e de recomandat si de revenit. Din pacate pentru mine nu de data aceasta ca mai sta vreo zece zile iar pe cand eu o sa ma intorc in Cluj ea probabil va fi in vestul Europei. Dar data viitoare cel putin o ora voi petrece in compania ei. Daca am greseli de ortografie, scriu de pe telefon. Peace!!!
  2. Buna Kendra. Ti-am scris pe WhatsApp, e numarul cu 950 la sfarsitul. Apare ca nu ai citit mesajul.
  3. Oare Clujul nu il aveti in agenda? De mult imi doresc o sesiune cu doua stapane dar pana acum nu s-a putut...
  4. Daca va ganditi la sex oral sau normal nu a fost nici vorba de asa ceva. M-a lasat sa o penetrez cu degetele si limba in timp ce ea imi masa juniorul. Poate pentru voi nu e nimic, pentru mine a fost ceva de vis.
  5. Revizitat Andra in aceasta dupa masa si nu imi pare rau ca am facut-o. Programarea am facut-o de ieri tot pe whatsapp si din nou s-a respectat de ambele parti. Andra m-a asteptat intr-o tinuta foarte sexy, cu acei ochelari de profesoara perversa si...destul de bine dispusa :). I-am inmanat cadoul din proprie initiativa la inceput si in timp ce ma dezbracam am schimbat cateva vorbe (dus facusem acasa). A inceput cu un masaj de relaxare din nou foarte bine facut dar parca ceva mai scurt decat data trecuta. Nu m-a deranjat deloc acest lucru si o simti cand trece la erotic pentru ca in timp ce tu stai tot pe burta ea incepe un body to body. Mai trebuie spus ca a insistat la cererea mea pe partea cervicala unde aveam usoare dureri. La partea erotica Andra este ceva de vis. Atenta la junior, la bilute, la ce imi place, schimba foarte multe pozitii si in plus am avut parte si de o surpriza din partea casei. Nu stiu daca din cauza ca am inceput sa ne cunoastem cat de cat dar daca data trecuta m-a lasat sa ma joc la suprafata ca sa zic asa, de data aceasta a fost mai mult. Si nu a trebuit sa zica absolut nimic ci imi dadeam seama ce anume isi doreste din pozitia in care se punea. Ne-am jucat reciproc cand cu degetele, cand cu limba o perioada de timp care nu stiu sa zic cat a fost dar mi s-a parut destul de lunga. Ce mai vreau sa zic e ca la un moment dat ma uitam la ea si avea o privire extrem de erotica. Am finalizat in timp ce ii dadeam limbi iar ea a zis ca a tasnit foarte tare iar acest lucru mi se intampla doar cand sunt excitat la maxim. Finalul intalnirii ne-a prins band o bere si fumand o tigara (de fapt doua), timp in care ne-am mai povestit unul altuia din experientele din viata noastra de zi cu zi. Eu unul am sa o vizitez de cate ori voi avea ocazia! Timp total petrecut - aproximativ o ora!
  6. Am fost si eu la domnisoara Andra si nu pot decat sa adaug inca o recenzie buna la pachetul pe care deja il are. Programarea a fost facuta si respectata pe whatsapp de ambele parti. Locatia este usor de gasit, singurul impediment este ca daca nu vrei sa fii intrerupt in mijlocul actiunii de omul caruia i-ai ocupat parcarea (lasand numarul de telefon in geam) trebuie sa te invarti putin pana gasesti un loc. Apartamentul este micut dar cum ziceam si in alte recenzii, pe mine ma intereseaza spre deloc cum arata apartamentul. Actiunea se desfasoara intr-un pat. Masajul de relaxare...aici nu am cuvinte, parca eram la un masaj kinetoterapeutic. Cu siguranta Andra are vaste cunostinte medicale deoarece mi-a identificat doua vertebre usor deplasate. Nici nu mai vorbesc de zona cervicala unde m-a relaxat total. Ca in general masajul de relaxare inseamna un simplu frecus cu ulei pe spate cam la toate maseozele, aici nu se aplica. Masajul erotic este de vis, stie sa te duca in al noualea cer, este sexy, corp perfect, deschisa la minte...tot ce isi poate dori un foot fetish-ist. Discutia de dupa foarte tare. Am fumat o tigara cu ea, am baut o apa plata (puteam alege si cola) si am povestit vreo 10-15 minute dar aici nu voi detalia. De revenit: imi fac abonament, mai ales ca va tot veni in Cluj iar in viitorul apropiat se va si muta aici. De recomandat: CLAR!
  7. Atras fiind de penultima poza (cea in bustiera de piele) am pus mana pe telefon si mi-am facut o pogramare masaj erotic sado la domnisoara Ema. Din capul locului mentionez ca pentru mine sado nu inseamna bataie, injuraturi, injosire si penetrare, eu fiind adeptul unei dominari mai soft si totodata atras de picioarele femeilor. Programare respectata de ambele parti, am urcat cu Ema sus in camera. Fata este cea din poze, nu e nici skinny nici grasa, arata bestial si are o igiena ireprosabila. Sani supervi, fund la fel, epilata, manichiura si pedichiura perfecte. Foarte vorbareata si comunicativa. Dupa dusul obligatoriu, a inceput cu un masaj de relaxare foarte placut si destul de lung, continuat cu cel erotic facut atat cu corpul, cu mana si cu picioarele. A schimbat destul de multe pozitii si mereu ma intreba daca imi place asa si asa. Clar este orientata proclient dar din punctul meu de vedere ea nu este facuta pentru dominare. Ii lipseste un mic ceva la atitudine, este prea blanda pentru asa ceva. Si se gadila imediat la talpi. Overall, o experienta interesanta pe care nu imi pare rau ca am avut-o. Daca as recomanda fata? Strict pentru masaj erotic categoric da, pentru partea de sado nu. Daca as revizita-o? Nici nu stiu ce sa zic, o parte din mine zice ca da, o parte nu. P.S.: De cand am intrat pana cand am iesit au trecut fix 56 minute.
  8. Intrebare @cleo masaj Este aceeasi Delia care acum mai multi ani activa la Raiza?
  9. Dupa ce am citit intreaga conversatie de pe topic m-am hotarat sa o abordez pe Ella fiind putin intrigat de ceea ce face, pret si asa mai departe...nimic nu imi era foarte clar. Abordarea si ulterior programarea am facut-o pe whatsapp unde mi s-a raspuns aproape instant si mi s-a transmis "masaj de relaxare general, 50 de minute, 100 ron". Tot nu s-a facut lumina in capul meu dar am zis ca nu mai pun intrebari suplimentare si ma conving singur. Locatia: Teodor Mihali, locuri de parcare ioc in zona dar daca nu iti este lene sa faci cale intoarsa vreo 10 minute pe jos de la Iulius, acolo sunt locuri suficiente. Apartamentul si baia, cum s-a mai scris, nu sunt mari deloc dar eu nu cautam un penthouse ci o relaxare, pentru mine un detaliu nesemnificativ. In camera este o masa de masaj si un pat. In cazul meu, actiunea s-a desfasurat pe masa de masaj. Primit prosoape, slapi, tot ce trebuie. Ella: Daca cautati bombe sexy de 22 de ani mergeti in alta parte. Eu zic ca are 35+ dar are un chip dragut si un corp frumos. Eu unul am fost incantat cand am vazut-o dupa ce mi-a deschis usa. In momentul in care a zis sa ma dezbrac (nu stiam exact cum sa procedez dupa citirea recenziilor) mi-am lasat chilotii pe mine. Mi-a zis sa ii dau jos si din acel moment mi-am dat seama ca voi avea parte si de finalizare. Masajul de relaxare: asa ceva nu gasiti la nici un salon de masaj erotic. Masaj facut foarte bine, maseaza tot de la talpi la gat, se reintoarce pe anumite zone, doar la masajele profi de relaxare gasesti asa ceva. Nu as compara-o totusi cu un kineto profi dar se apropie. Masaj erotic: si aici surpriza ce eu personal nu am mai intalnit pana acum: iti intareste organul, te atinge usor in anumite zone, cand vede ca ti se lasa, revine la el si tot asa de nu stiu cate ori....cred vreo 20 de minute. Intr-un final m-a terminat prin hand job clasic dar extrem de excitant. Tigara de dupa: servit cu o cola la alegerea mea, povestit despre fanteziile mele. I le-am spus, a zis ca face asa ceva dar la pretul de 200, pe pat nu pe masa. De abia astept sa incerc. Probabil, o sa mai las o recenzie dupa. De revenit? V-ati dat seama ca da!
  10. Vizitat si eu domnisoara. Programare facuta pe whatsapp si respectata de ambele parti. Cu parcarea e putin mai nasol pentru ca desi sunt locuri multe (Dorobantilor 102) cam toate sunt inchiriate sau cumparate (si nu vreau ca in mijlocul actiunii sa fiu sunat sa imi mut masina)...in fine, pana la urma am gasit unul comun. Delia arata demential la fata, corp, sani, dantura, manichiura, pedichiura. Foarte atenta si foarte amabila. Eu unul am fost la ea pentru o sesiune de foot fetish si pot sa afirm ca se pricepe foarte bine sa te excite cu picioarele acelea minunate. Faza ca ii put picioarele nu e altceva decat o gluma proasta (la modul elegant spus) facuta din nu stiu ce frustrare. Singurul minus e ca am stat cam 40 de minute in loc de o ora dar aici trebuie sa imi fac si autocritica ca m-am terminat putin prea repede. Nu stiu cand dar eu am sa te mai vizitez Delia, pe mine unul m-ai convins ca esti ce trebuie!!!
  11. Inainte sa gonesc catre Cluj Arena pentru celebrul baraj am zis sa ii fac o vizita Madalinei pentru ca nu mai fusesem la ea dinainte sa inceapa pandemia. Programare facuta simplu prin whatsapp unde i-am si descris ceea ce imi doresc. Nu o sa intru in prea multe detalii aici, ma rezum la a spune ca am fost pentru o sesiune de masaj erotic si dominare soft. Ajuns cu vreo 10 minute inainte de ora stabilita, parchez masina in multele locuri lbere si fumez o tigara afara. Ajuns la dansa in apartament (dus facusem acasa si eu sau relativ aproape de ea) am trecut direct la actiune (dupa ce m-a poftit sa fumam o tigara dar cum fumasem inainte nu mai doream inca una). Madalina si-a luat perfect rolul in serios pe baza cerintelor mele de pe whatsapp si a executat totul precum o masina nemteasca. Printre dorintele mele a fost ca sa ma tina excitat cat mai mult timp posibil si dupa fix o ora am ejaculat avand in tot acest timp organul erect. Din partea mea numai de bine, note nu dau ca nu sunt profesor. Daca fac o paralela cu saloanel de masaj, aici actiunea a durat o ora pe cand acolo fie iesi pe poarta dupa 40 de minute, fie dupa o ora dar in acest caz 20-30 de minute stai la taclale cu maseoza. Se vede ca are o atitudine pro client, il respecta si odata cu asta se respecta si pe ea. Achitat 300 RON. De revenit si recomandat, DA fara ezitare.
  12. Tocmai am fost la Mistress Em pentru o sedinta de foot worship. Nu am timp sa detaliez acum dar pot sa zic ca arata demential. O pedichiura foarte frumoasa, i-am lins picioarele de se acum ma pisca limba. Finalizare, foot/hand job. Cadou:400 ron lasati pe masa la intrare din proprie initiativa Programare: simpla, pe whatsapp. Eu unul mai revin la ea.
  13. Raspunsul este da si da, are pedichiura ingrijita si te lasa sa ii saruti picioarele. Este foarte permisiva, open mind si atenta la ceea ce iti place.
  14. Mi-am propus de ceva vreme sa ajung la Misty, incurajat fiind de recenziile citite pe care alti tovarasi le-au facut la adresa ei. Astazi am si reusit cand in sfarsit am avut programe compatibile. Programare simpla, telefon, stabilit ora. Ca si aspect, Misty nu are o talie de viespe, lucru care se poate observa si din pozele postate. In schimb, pe langa faptul ca e foarte frumoasa la chip are o atitudine pro client, de nota 20+. De nationalitatea si originile ei s-a mai scris, nu mai dezvolt si eu. Ce mi-a placut insa foarte mult, e cum combina ea limbile romana, engleza si franceza. Iese un amalgam excelent, genul de discutii de care iti aduci aminte mereu cu zambetul pe buze. Dupa dusul facut, la nici un minut dupa ce am ajuns in camera, apare Misty. Nici nu am apucat sa facem cunostinta si m-am si trezit cu un FK. A inceput cu un masaj de relaxare si (cred eu) datorita studiilor medicale pe care le are cunoaste corpul uman si preseaza exact unde trebuie si cu forta care trebuie. Totusi, cred ca aici putea sa insiste mai mult dar nici eu nu am zis nimic. Partea de masaj erotic a fost ceva de vis. Stie sa te aduca in extaz, stie cand sa se opreasca pentru a mai continua jocul si pentru a nu termina prea repede. Nu intru prea adanc in detalii, spun doar ca isi foloseste buzele, sanii, mainile, picioarele. Ce a fost si mai interesant pentru mine, in momentul in care am intrebat-o cum stai cu dominarea (am citit recenzii despre asa ceva dar nu am discutat), s-a oprit o secunda, a schimbat macazul din mers, a improvizat doar pentru ca eu sa fiu multumit. Ulterior, mi-a spus (pe buna dreptate) ca daca stia de la inceput se pregatea pentru asa ceva. Intr-un final am finalizat si am ramas la povesti nemuritoare si foarte interesante :). De revenit? Eu clar, in special pentru partea de dominare pe care am discutat-o acum cu ea. De recomandat? Un mare DA!!! Intalnirea: am optat pentru o ora...am intrat pe poarta la 17:20 si am iesit la 18:36, cu precizarea ca dusul de dupa am optat sa il fac acasa. Sper ca nu am uitat nimic...
  15. Am facut astazi cea de-a treia vizita intr-o luna la aceasta minunata fata. Desi am vazut pareri pro si contra, pentru mine este exact ce trebuie. Cred ca atata timp cat va activa in Cluj am sa spun pas saloanelor si altor maseoze/escorte. Programarea s-a facut foarte usor, la telefon, eu stiind exact adresa nu a mai fost nevoie de al doilea. Probabil nu am prins-o in cele mai bune toane ca nu avea acea voce placuta de intampinare dar pentru mine nu a contat stiind exact la ce ma duc. Sau poate avea numarul salvat - nu stiu asta - si nu a considerat ca sunt necesare formalitatile. Baia nu stiu cum e, am facut dus acasa si stau foarte aproape de ea, nu a fost nevoie de un nou dus. Masajul de relaxare nu as spune ca e un punct forte dar acest lucru pot sa il spun despre oricare tipa care practica masajul erotic. De ce spun asta? Eu ma duc constant si la masaj de relaxare si de exemplu daca am muschii incordati in zona cervicala, maseoza simte acest lucru si apasa fix in punctul cu problema, lucru care nu se intampla si cand merg la masaj erotic. Masajul erotic a fost in schimb perfect: o combinatie foarte reusita de foot fetish, mangaieri pe sani, pe picioare, un usor masaj prostata, se joaca intr-un mod foarte placut cu testiculele, te gadila cu respiratia in ureche, a fost de vis. Atitudine: e pro client, se vede ca isi da silinta ca tu sa te simti perfect in ora care stai acolo. Poti vorbi cu ea orice, nu mi s-a parut nici o secunda ca ar avea aere in cap. Vreau sa mai punctez ceva ca am vazut ca s-a discutat: accentul fetei. Da, este adevarat ca are un accent specific zonei Bistrita dar mie mi se pare ca acest lucru o avantajeaza, face parte din ea, ii vine ca o manusa. Si oricum prefer de zece ori acest accent decat cel sudist. Amenda: 200 ron inmanati din proprie initiativa la inceput. De revenit: dupa cum am spus mai sus, nu cred ca mai testez altceva atata timp cat ea activeaza in Cluj. P.S.: telefonul nu l-am auzit deloc in cele 70 minute petrecute cu ea, fie nu a fost sunata, fie era pe silentios.
×
×
  • Creează nouă...