Sari la conținut

nesquik

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nesquik

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Prahova

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

nesquik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

24

Reputație

  1. Așa da... Felicitări , asta înseamnă că te respecți pe tine ,implicit și pe clienți. Nu poți cere respectul altora daca nu te respecți tu. Ca în orice afacere la început profitul se reinvestește.
  2. Nu dați apa la moară la unii care vor doar banii și care mint cu poze și declarații.
  3. Toate ca toate amândouă ar trebui sa mai băgați bani in curul vostru, așa că vorbele astea sunt degeaba.
  4. Noi trebuie să ne ajutăm aici. De aceea am zis asta. Nu am vrut sa fiu răutăcios. Succes și ciocan că ăla a lui Thor. Să lași recenzie după ce îți faci plăcerea. Iar că sfat, fiind prima experiență dute cu cea cu care simți chimie sau primul instinct. Nu ce zice unul și altul. Asta am vrut să îți zic.
  5. Disponibilitate astăzi pentru o deplasare în Gară ?
  6. Disponibila asta pentru o deplara în gară ?
  7. Și nu era mai bine să cauți pe aici și să faci și tu o recenzie drăguță după ?! Parca sunteți copii, vreți pula dar nu aveți curajul răspunderii.
  8. Ești o dulce... Abia aștept să te cunosc în persoana ! Te sărut !
  9. Poze false. Prize de State. Și cu asta zic tot. Daca tot incepe sezonul estival, ieși la agățat și sigur găsești amatori.
  10. Tin minte când eram în tabere, imi frecam pula in chiloții purtați ai colegelor. Ce vremuri, făceai laba doar să fii prins sau mergeai cu pula sculata in pantalonii scurți doar să se vadă puțin și prima venita se și baga curioasă.
  11. Nu s-a încumetat nimeni sa viziteze, tânăra domniță ? Eu zic să aștepți până luni ca sa poți pleca din București fara declarație. Daca pleci cu trenul aș avea o fantezie presupun că ai mai făcut și aș dori să te încerc.
  12. Hei Buna, Afrodita, mai ești în București ? Știu și înțeleg, ai auzit de prea multe ori dar vreau sa fie păcatul meu să îți spun cât ești de frumoasă ! Și zic frumoasă, pe lângă faptul că ești super erotica dau porno. Te îmbrățișez și te sărut.
  13. O poza actuală sa ne bucuram și noi sufletele pui și tu? Că poate mă înșel eu și chiar ești o femeie minunată.
  14. nesquik

    Caut Tv/TS dotata

    Nu ii convine că toate sunt cu bani... El vrea să fie futut gratis și o mai face și pe încăpățânatul , de nu vrea să iasă la pula ... Că sigur se găsește un bărbat să îl futa, eventual îl și plătește !
  15. Caut pe cineva care sa urineze peste urina mea și să nu tragă apa... Găsim oare pe cineva doritor ? Se poate si viceversa ! Intreb pentru un prieten .
×
×
  • Creează nouă...