Sari la conținut

claudinho10

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre claudinho10

claudinho10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

49

Reputație

  1. Poate nu aveai publicitatea necesara, te-ai gandit? Cu siguranta te-as vizita fara sa fie complicatia cu locatia, arati misto ce sa mai
  2. Ia-ti locatie, nu fii fraiera! Ai mult de castigat!!! La tine e cel mai simplu, majoritatea cauta chestia asta, fara complicatii. Arati WOW, trage-ti o garsoniera!
  3. Yeppp, me! A acceptat cand am stat 1h. Vorbisem cu ea pe whatsapp ca daca e ok dimensiunea pt ea, sa incercam AP. Dupa primul numar, uitasem si pe ce planeta sunt, la ce aveam in fata mea. Pisicoasa si copilaroasa cum e ea, mi-a adus aminte pt ce venisem si a zis sa incercam. Delia e cea mai dulce fata din Bucuresti in acest moment.
  4. Tropical17 tata, daca ai stat tu la curu ei sa vezi ca avea doar o pereche de chiloti, si inca mai stai la curu ei sa vezi ce are acum, nu intereseaza pe nimeni. Inseamna doar ca esti cam maroniu. Da, ea vrea bani pt ca nu are, tu vrei femei pt ca nu poti sa ai. Ar fi util daca te-ai duce la ele si ai prezenta cum a fost, daca merita banii sau nu. Nu intereseaza pe nimeni daca esti tu de acord ca a marit tarfifele si apoi a revenit la cele vechi. Tarifele actuale sunt mai bune, normal, cu cat e mai ieftin cu atat mai bine pt noi. Logic. Delia e una din putinele care isi merita banii, arata de-ti pica fata si se fute senzational. Dovada sunt si recenziile 90% pozitive. Daca ati fost incompatibili, ai spus ce ai avut de spus si stai tranquilo si urmareste fetele tale preferate, viziteaza si fa recenzii, nu mai ne plictisi cu reactiile tale neinteresante si neajutatoare.
  5. Ok...fresh out of Delia... visul meu e s-o fi avut colega de liceu, sa stau toata ziua cu ea sculata, sa mi se faca de 1m. Locatie: langa Radisson, garsoniera nota 10, f moderna Fata: colega visurilor mele, nota 100 (nu, nu mai pot sa tai din ele, da-le...). Cred ca a lucrat la fabrica de supe instant, pt ca...te face sa ti se scoale instant! Doar uitandu-te la ea! Actiune: nota 10, extrem de stramta. Pt cei care nu au foat la ea, si sunt indecisi: -Duceti-va cu un plan (poate un role play, de ce nu?), conduceti actiunea de cand intrati pana cand iesiti, si veti avea parte de o fata care arata senzational, se..arde senzational, este foarte stramta am zis?... -Da, da, da, pozele sunt reale 100%. Printre putinele, repet, PUTINELE fete din Bucuresti care-si merita banii. Oriunde, oricine ar saliva dupa ea. Arata ca o fata de liceu, are acel ceva de liceu. Asta e a 2a oara la ea...simply the best!
  6. Cand oamenii scriu rautati despre ea, e in regula nu? Ia citeste, sa vezi cate gasesti, isi ia si ea doza de jigniri si atacuri. Dar cand cineva scrie ceva pozitiv, hopaaa, sar toti fututii! (noi suntem nefututii). Stai calm, e o echilibrare a balantei...unii exagereaza cu lucruri pozitive, altii cu jigniri. Personal, eu nu am exagerat. Delia merita sa fie apreciata si sa-i mearga bine aici, in Romania.
  7. ðŸ¾ðŸ¾ðŸ¾ðŸ¾ðŸ¾ 👀 nu vii si mai devreme? Na ca in topul meu personal, esti no 1ï¸âƒ£ , sa te intorci blonda, la fel de tonifiata si la fel de frumoasa... facem o festivitate nud sa-ti dau medalia 🥇 😆
  8. Nici eu nu gasesc tel tau...daca nu lasi telefonul, da-ne macar adresa completa 😆😆 Daca ne pui sa scotocim atenti, paginile tale, sa gasim tel tau...schimba-ti PR-ul, marketingul tau e prost 😆
  9. Ascultati-l pe ncc, uitati-va ce user vechi e. Si ascultati-ma si pe mine! Am fost saptamana trecuta la ea. Ea e, cea din poze, dar cu 100 de filtre aplicate. 1. Dintii arata mega rau, de speriat, ea sigur stie dar nu ii e jena se pare 2. Fata are nevoie de 1000 de tratamente pe fata, sa arate ca in pozele puse de ea 3. Nu te lasa sa i-o tragi tare ca "e racita la ovare", lucru pe care il aflii dupa ce platesti, bineinteles 4. Ok este faptul ca poti sa faci dus civilizat, e caldura in casa, curatenie...mai bine decat pe centura. Sincer, iti cade fata cand vezi ce diferenta e intre poze si realitate. Zici..NOOOO WAYYYY...Immmmposibil! Imi pare rau ca o sa citeasca si nu vreau sa o ranesc, ca fiecare fata are frumusetea ei. Ii doresc succes in viata. Nu iti prezinta alta fata in poze, dar... PUR SI SIMPLU ITI PICA FATA pt ca ea insasi ne face sperante atat de mari! Cand diferenta e ataaaat de uriasa, te simti pacalit si iti amintesti regula forumului: adevarul sa iasa la iveala! Este o rubrica in care noi, clientii, ne ajutam intre noi, nu e vorba de facut rau cuiva. Arata fix de cat cere. Merita, merita fix cat cere! Iata, spun si lucruri pozitive. Dar sa nu credeti ca va duceti la Delia de pe Victoriei sau Eva (pustoaica nubila) la banii astia.
  10. Unde erau smecherii pamantului, la Unirii 19. Cand am ajuns eu acolo mi-a spus "stii, fata din poze nu e acum in locatie, o sa vina dar nu stiu cand" si tie iti spune ca e singura in locatie. Normal ca e singura in locatie, caci colega ei, cea din poze, nu exista! Adica nu e ea! Fata din locatie e ca fata din poze dupa 1 luna in Vaslui! Si de fapt nu e singura in locatie, e cu pestisorul de 25 de ani care iese din scara blocului cand intrii tu, si intra cand iesi tu..asa, sa ramana arhivati clientii si in memoria lui. ON e contra cost, extra 50lei. 150 lei/30 min e ca la masini, "entry level"...cheala... Si 30 min e de fapt un numar, daca termini in 5 minute, spaga ei...ca te impinge afara din apartament.
  11. La cate tepe mi-am luat ieri si azi, cu recenzii scrise pe forum pt confrati... de abia astept sa se intoarca zeitele Delia 19ani si Eva pustoaica Unirii, absolut dulcete de fete pustoaice. Stii despre ce vorbesc pidsadera, sunt sigur ca imi dai dreptate. Evident, nu o sa scriu niciodata pe paginile lor treaba asta, ca si-o iau in cap si vin cu tarife maaari.
  12. Stiti faza, cum intrii pe usa, "colega cu care ai vorbit nu e diaponibila acum"? Eh, asa s-a intamplat ieri. Cum plm nu e, cand am vorbit mereu cu aceeasi voce? Vis-a-vis de Novotel, intr-o locatie la ap.8, cabd am intrat am crezut mai intai ca a picat curentul. Doar o lumanare pe jos, pe hol. WTF? Fata imi intindea mana si eu nici nu vedeam, am murit de ras. Am intrat in dormitor, mai multa lumina e in pesteri!!! Acolo, prosteala pe fatza, "hai sa apri dem lumina sa te vad si eu", "nu, ca nu vreau sa mi se vada toti porii", "nu, ca nu vreau sa fiu recunoscuta pe strada". Maaaama, simteam ca sunt luat de prost. Fatuca e una miniona, de 18-20 de ani, copila, nu face sex "nu ca era la ciclu doar ca si-a fortat-o prea tare" :))), oferta e doar de masaj cu oral. Tzeapa penala intr-o locatie unde vezi doar prin infrarosu, nu glumesc!
  13. Locatie: Blv Unirii 19 Fata: NU este cea din poze, no fucking way! Locatie: NU este cea din poze Teapa clasica. Poate ajunge aici si fraieru e prea excitat si ramane. Fatuca: se numeste Lori, are cred 25 de ani. Dar plinuta. 1.75 si 62 kg zic eu. Sani mari, puuutin lasati, sfarcuri intinse, ne-erectile. La fata e dragutica, NU e frumoasa, NU e finuta. De ce am ramas? Pisicoasa la intalnire, mi-a explicat ca a ei colega din poze e plecata. Am zis hai ca e dragutica... plinuta pt mine, dar poate se fute bine. Si in plus era si ea tinerica, nu departe de varsta mea. Rezultat? LIPSA de chef total din partea ei, "hai pune-l odata" (prezervativul), statea langa mine in picuoare la sfarsit sa ma intimideze, sa plec! Am incercat de cateva ori sa stabilesc un dialog intre noi, fiind de varste aproximativ apropiate... dar NU! Daca vreti sa luati teapa clasica cu fata care e departe de cea din poze desi vi se GARANTEAZA ca ea e!!!, sa fiti grabiti, sa vi se raspunda la orice monosilabic, sa fiti intimidati sa parasiti domiciliul cat mai repede, duceti-va. Cum plm nu e acasa cea cu care am vorbit daca a avut mereu aceeasi voce la telefon si mi-a zis fara sa intreb "vezi ca fata din poze nu e acasa!" P.S: pestisorul (si el aprox 25 de ani) de paza a parasit blocul cat asteptam la usa blocului, a urcat cand am iesit eu!!!! Probabil asa pre-filtreaza ei clientii!!!! De evitat 100%
×
×
  • Creează nouă...