Sari la conținut

sirtek

Serious Contributor
  • Număr conținut

    334
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre sirtek

  • Dată Naștere 28.01.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Berlin

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sirtek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

401

Reputație

1

Community Answers

  1. Haha, tu nu poti sa vb cu un barbat decat daca intzepi la fiecare propozitie nu-i asa? Eu nu sunt profi ca tine, eu doar ma simt bine cu tipele cu care ma vad, nu prestez servicii cu "orientare pe client". Si era o gluma!
  2. Genial, nici nu m-am gandit la abordarea asta. Vezi, thinking outside the box!!!
  3. Am deja role, ale mele, si da sa stii ca se cam uita astea mici dar problema e ca atunci cand sunt pe role ma simt prea bine ca sa-mi pese de altceva si e si cam riscant ca am mai avut eu experienta de a incerca sa agat d-astea tinere "la liber" prin oras si m-am trezit ca erau **spam editat**e. Asta mai ramane sa fiu si **spam editat** acuma! Ma limitez la 18+... hai 17 ca-mi place sa traiesc periculos
  4. Pai si nu i-ai ordonat sa vina inapoi si sa-ti plateasca si dobanda? Sau e obraznic si neascultator?
  5. Mwahaha, deja cu mesajul asta le-ai facut ziua la unii. Nu ma intereseaza in mod special profilul tau dar sa spunem ca pa pasioneaza psihologia si incercam sa inteleg cam care e perspectiva voastra asupra partii astea de dominare. Uite din interactiunile mele limitate cu tipe de genul asta "stapane" cred ca o chestie care mi s-a parut constata la voi este ca sunteti "on" tot timpul, nu doar in timpul unei "partide". Mi se pare ca la voi chestia asta este doar **spam editat**itar sexuala, uneori chiar deloc sexuala si mai mult din... alte nevoie, oricare or fi alea. La mine asta cu dominarea este preponderent sexuala.
  6. Nu am mai facut flotari, am luat un cheat day extins la saptaman apoi la luna si aparent la tot trimestrul trei al anului asta :)) Astept sa pot sa ma duc la sala iarasi fara masca.
  7. Foarte bine punctat. Aseara pe sugardaters m-a refuzat una gras-utza cam de nota 6.5 cu indulgenta. Regula mea in general este ca nu ma dau la nimic sub 7-8 pentru ca prefer sa refuzat de o tipa draguta decat de una mediocra si sa nu mai vb urata pentru ca stiu ca majoritatea femeilor sufera de sindromul divei si toate viseaza ca-l "merita" pe Brad Pitt (pe care apoi sa-l insele). Deci subscriu in totalitate, prefer sa am o relatie nesanatoasa cu o pustoaica decat sa am o relatie nesanatoasa cu una de varsta mea. Ideal ar fi sa ai o relatie misto punct, preferabil cu femeia ta ideala, dar plm noi suntem barbati si spre deosebire de femei suntem pragmatici si stim ca in realitate asa ceva nu exista. Care aveti asa ceva, felicitari, sunt invidios, as vrea sa castig si eu la loto asa, dar de fiecare data cand trag, gasesc "mai trage o data"...
  8. Faza e ca eu arat ca un pusti de 26-27 ca sunt un tip cu testosteron redus si am ramas inghetat in timp. Imi jumulesc sprancenele de firele stufoase (stiti toti astia trecuti de 35 de ce vorbesc) si chiar nu-ti dai seama ca am aproape 39 deci chiar nu prea-si da seama nimeni de diferenta de varsta, cam din aceelasi motiv nici nu prea prezint interes pentru tipe de 30+ pentru ca atunci cand ma vad ma taie de pe lista instant, putine femei suporta sa fie langa un tip care arata mai tinar si mai "bine" ca ele, unde mai pui si ca-s neserios si fac misto cam de orice... am avut niste experiente la date-uri cu d-astea de 30+ de te prapadesti de ras. Deci plm nush, nu mi se pare nimic special, oricum mai am 5-10 ani maxim, de la 50 in sus nu cred ca mai pacalesc pe nimeni.
  9. Adevarul e ca am stat si pe uscat din cauza kktului asta de covid. N-am mai iesit intr-un club din Noiembrie anul trecut. Si trist este ca nici atunci eu traind mai mult in Berlin, nu prea am avut mare tragere prin cluburi ca acolo te duci in club sa te droghezi si eu cum nu ma droghez canci sex, plus ca nu vb germana. Am avut eu intersectari multe si vrajeli cu pustoaice pe acolo dar nu s-a ales niciodata nimic. Oricum, tot mai bine decat zero barat ca anul asta
  10. Eu sunt dominant, am o chestie pt femeile submisive si pt mine e o placere sa am o pustoaica "trofeu" pe langa mine, este ceva psihologic, intr-un fel toata lumea stie ca respectiva este "in posesia" tipului respectiv, si asta e un fel de umilinta indirecta si e parte din farmecul dominarii ei in afara patului. Plm nush, fiecare om are perspective diferite si daca e ce am invatat ceva este ca nu judec pe altii. Asta cu moralitatea e o chestie de prejudecata si nimic mai mult.
  11. Offtopic, pt ca nu am access la privat (cred) si tot te-am prins aici, ignorand partea financiara, si venind din partea mea tot dominant (desi probabil nu in aceaeasi masura ca tine), pe tine te excita sexual atunci cand ai un sclav d-asta pe care-l umilesti sau sunt alte emotii pe care le extragi din experienta asta?
  12. Da, e loterie mare. Am avut acu cativa ani o pustoaica de 18 care era... trist rau in pat dar era sexi rau si compensa cu asta, si in rest am vazut de toate felurile, dar nu cred ca varsta are legatura cu asta. In mod normal te gandesti ca varsta e direct proportionala cu experienta sexuala dar nu e o regula asta si pe langa experienta o parte foarte mare mai este si libidoul si caracterul. Dar marog, precum spuneam, partea de sex e mai putin importanta, ca daca ai o fata tanara si frumoasa de futut tot e bine, chiar si cand e rau...
  13. Am avut si de 30+ si nu ma pasioneaza. Chiar nu e genul meu, o fi pentru altii, nu pentru mine. Eu am fost casatorit mult timp, am si un copil, am depasit faza aia cu "responsabilitatile" si "maturitatea", acum sunt liber si linistit, si vreau langa mine o pustoaica mica si prostuta care sa-si vada de treaba ei in universul ei acolo cu telefonul ei si muzica ei ciudata si sa pastram lumile noastre separate. Ultima mea relatie cu o tipa de 34 de ani deja incepuse sa ma oboseasca, n-am nevoie de o femeie inteligenta care sa-mi arate unde gresesc, ci de una mica si prostuta cu fund misto care spune prostii pe banda rulanta si e gata de actiune oricand.
  14. Da uite ca la asta nu m-am gandit, la "dat mare", ai dreptate, imi scapase aspectul asta.
  15. Salutare. Poate sa ma ajute si pe mine un admin, adresa mea de mail a fost facuta la graba de pe un telefon "de fete" pe vremea cand inca mai eram insurat. In consecinta am pierdut accesul la contul de gmail de pe care era facut contul asta. Poate sa ma ajute si pe mine un admin sa schimb adresa de mail catre o alta adresa, fara sa risc sa ma incui in afara contului?
×
×
  • Creează nouă...