Sari la conținut

rigveda2009

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rigveda2009

rigveda2009's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Poti spune ceva despre doamna din anunt? Tarife, ce presteaza? Ms
  2. Vizitat azi. Servicii de escorta de nota 10 la toate capitolele. Domnisoara chiar se ingrijeste si se muleaza pe cerintele clientului. Locatia usor de gasit, de nota 7 dar curata....tinand cont de ce e pe piata imobiliara din Mures pot zice ca e chiar decenta. Cu siguranta de revenit.
  3. Deeeci ati ajuns? Un program de activitate? Ms.
  4. Vizitat azi dimineata......pentru mine a fost o experienta inedita. Sex, gfe, fk...nota 10....masajul si ceaiul de dupa nota 200.
  5. Mai e in Bv domnisoara? Sau poate lasa un anunt aici cand revine?
  6. Buna ziua domnisoara si colegi amatori de "deserturi" speciale. Am citit cu placere vreo 25 de pagini si am aflat cam cat este "deranjul" la ceva masaje mai atipice......nu vreau sa mai continui inca 25 pentru ca ma intorc prea mult in timp. As dori sa vizitez pe domnisoara avand drum prin Ploiesti si cred ca ar fi util (nu numai pt mine) si as aprecia foarte mult un update la servicii si preturi. Multumesc. O zi frumoasa.
  7. Pentru un dobitoc nu merita sa pui o eticheta unui oras intreg. Trebuia sa ii arunci colantii de la balcon animalului.
  8. Revenit la domnisoara pentru ca asteptam din nou ocazia. Servicii de 10. Locatia noua nota 8-9, usor de ajuns, curat, spatios, dotat suficient pentru o actiune de calitate. Multumesc Alina. Enjoy the wine. Sarbatori fericite si sanatate.
  9. De ce e mutat anuntul tau aici? Nu prea e vizibil?
  10. Vizitat acum 30 min. 10 pe linie. Nu mai stiam de ce am ajuns la ea pentru ca imi venea mai mult sa o pup decat sa o... Multumesc Andreea
×
×
  • Creează nouă...