Sari la conținut

asdfghjkl16463282

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre asdfghjkl16463282

Vizitatori Recenți Profil

836 citiri profil

asdfghjkl16463282's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

14

Reputație

  1. Sau vulpea care nu ajunge la struguri zice sa sunt curve cum s ar mai spune
  2. ti ai facut cont doar pt recenzia asta, sigur s-a schimbat in bine!!!! chiar aveam de gand sa vizitez, o sa o fac cand se reconecteaza duru69 =))))
  3. Nu este permisa, 958 la sf😘
  4. Am incercat sa ajung azi, programarea a fost anulata din cauza unei neintelegeri in comunicare, din fericire eram deja in zona deci nu am pierdut drumul..
  5. Faptul ca zice salut ar trebui sa fie un turn off pentru toti...
  6. si eu sustin, de cand am aflat ca este posibil sa cumperi sex cu bani, nu pot sa ma uit la femei decat ca la un obiect, asadar ne fiind in stare sa formez relatii inter-umane cu persoane de sex opus..
  7. Vizitat recent titulara topicului Programare pe whatsapp, respectata, dar cu o intarziere de cateva minute din partea domnisoarei. Primit de catre o roscata 1,55-1,60 intr-un fel de pijama. Servit cu o apa, fumat o tigara, asistat la o mica conversatie (atitudine de caracter principal, tinde sa duca conversatia in experientele proprii), achitat o fin. Ajuns in camera de actiune, actul a debutat cu un preludiu care a constat in atingeri suave ale obiectului de lucru pana la erectie, dupa care un ON banal, neasistat de mana (totusi fiind o senzatie placuta), Urmand partea cea mai trista, o tentativa de cunni. Apropiandu-ma de pisicuta am simtit un usor miros dubios, pe care l-am ignorat initial (fiind barbat adevarat caruia ii place pizda la fel ca friptura de vita, in sange). Aceasta barbatie s-a incheiat insa in momentul contactului propriu-zis cu papanasul, deoarece am observat un ingredient care face parte din lista alergenilor mei, si anume lactoza. Montat prez (brand dubios, cu risc de rupere dupa spusele dansei) pompat de aproximativ 25-40 de ori in poz misionar si capra am numarat pentru a-mi distrage mintea de la intrebarea "ce fac cu viata mea?". finalizat in balonas, fugit la igienizare, aici un minus pentru ca nu are nici un fel de solutie alcoolica pentru dezinfectare (am simtit o nevoie uriasa de a face o baie in spirt dupa actiune) Notele: Locatie - 7 (departe, lenjeria de pat este vizibil folosita anterior, in rest destul de curat, baia este ok.) Fata - 7 (eu unul nu as intoarce capul pe strada dupa ea) Igiena - 5 (nu a facut dus in preajma mea, de asemenea un stimul olfactiv neplacut este sesizat in preajma vaginului, o raza de 20-35 de cm as spune) Atitudine - 5 (Stie sa vorbeasca, nu musca, dar nu exprimat nici un fel de empatie fata de mine, atitudinea "decat sa o fac grats mai bine o fac pe bani" iar stimulul financiar probabil depaseste nevoia trupeasca a domnisoarei, pe scara placerii) ON - 6(Supt de pustoaica, nimic in plus fata de o muie gratuita, in medie) NP - 6 (Sta asa cum o pui, foarte cuminte, nu scoate nici un sunet, eventual isi exprima discomfortul prin gesturi faciale.) Concluzie: 100 de ronaldo pt o tragere, nu aveam asteptari prea mari, am plecat cu outele si standardele micsorate!
  8. daca vrei iti vand rtx ul meu pe 2000 de lei, e 480
×
×
  • Creează nouă...