Sari la conținut

haicamerge

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre haicamerge

haicamerge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. nu face. decat masaj,dararata bestial
  2. mai nou fetele din top umbla cu conturi false, cont facut acum 2 zile si pretinzi sa ai vreo credibilitate ? singurul comentariu este aici legat de Ines . nu ne crede fraieri chiar pe toti.
  3. Madalina s-a tunat acum, si-a pus implanturi mari, rotunde si superbe. o recomand si eu , atat pe ea cat si pe colega ei Andra, o bruneta , slim , foarte frumoasa la chip. ambele stiu meserie in arta masajului erotic. am fost ei eu intr-o scurta vizita, de curand. Recomand si salonul, mie personal mi s-a paruta fi o atmosfera placuta si familiara! salutari !
  4. dar de unde stii tu ca ines da banii la barbati , ai stat cu ea sa vezi ce face cu banii sau vorbeste invidia din tine si ideile fixe? cand ines lucra si era independenta altele doar visau sa fie ca ea! am vizitat-o si am vazut numai ce produse foloseste pentru igiena personala , chanel, dior ma gandesc ce haine de firma are , si cine stie ce mai are si acasa ... pus deoparte . ines nu a fost niciodata proasta , in cel mai rau caz s-a prefacut in fata fraierlor ! ines a facut banii la misto ca avea talent maxim. si chiar o felicit .
×
×
  • Creează nouă...