Sari la conținut

xanadu83

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre xanadu83

xanadu83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-14

Reputație

  1. Am o fantezie : Vreau sa incerc o sedinta de dominare cu o supraponderala...cat m-ar costa sedinta de 2h si ce ai oferi in pretul respectiv ?
  2. Am fost la ea dar nu are conditii si locatia e un cuib de zburatoare asa ca m-am carat cat am avut ocazia evitand o posibila altercatie cu stolul.
  3. Am incercat s-o contactez pe Fabiana dar n-am reusit. Ma poate ajuta cinevo c-o informatie ? Stie cineva daca mai presteaza ?
  4. Că orice ,,nebun'' sunt sensibil la introducerea mamei în discuție ! S-AR PUTEA SA-TI ARANJEZ O INTALNIRE CU EA ! Sper că ai experiență la pupatul moaștelor ! P.S. Am uitat să-ți spun : MAMA E MOARTA DE 11 ANI !
  5. As vrea sa-l cunosc pe cel ce se lasa dominat de scroafa de apartament cu pretentii de diva ! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
  6. Pestoaica cu cap de porc si exploatata au intrat in foame. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
  7. Balena de apartament face reduceri pentru cei ce posteaza recenzii pozitive. Recomand cealalalta balena(in devenire)din locatie...e mult mai tanara si executa aceleasi servicii.
  8. xanadu83

    ???

    Talharului ii recomand o vizita la Flori balena de apartament. E suncoasa, pitica si batrana si imuna la durere(in trecut accepta sa fie submisiva in timpul sedintelor BDSM , acum accepta doar ca ea sa fie dominanta in timpul sedintelor). P.S. Tipa e si pestoaica asa ca sunt sanse mici sa reclame la politie o eventuala agresiune.
  9. Pozele sunt retusate ! Flori este in poze dar are cu 20(douazeci de kilograme) in minus fata de momentul actual. Pestoaica s-a transformat in balena de apartament.
  10. Surse din DIICOT anunta ca formele de viata ce au branhii sunt monitorizate si in cel mult 7 zile or sa fie cazate pe strada Vasile Alecsandri.
  11. Este ea....se promoveaza dupa un cont fals. In privinta pisciculturii tipa este si pestoaica....de-a lungul timpului a avut mai multe colaboratoare carora le-a perceput 50% din castiguri. Daca o calca gaborii o sa primeasca minim 5 ani vacanta pe Vasile Alecsandri.
  12. E posibil sa fie buna la oral dar e periculos sa-i vina foame in timp ce-o suge si sa haleasca salamul(dupa cum arata cred ca mananca non-stop)
  13. In Craiova nu prea exista dominarea in oferta escortelor. Exceptiile sunt cele doua surori(cam ofilite) din George Enescu si Flori(spaima bucatarilor,pitica pe care mai bine o sari decat s-o ocolesti) ce presteaza peste drum de McDonald's.
×
×
  • Creează nouă...