Sari la conținut

alendelone71

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alendelone71

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alendelone71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

22

Reputație

  1. Salutare dragi futaci. Am vizitat ieri domnisoara. Locatie usor de gasit, locuri de parcare in zona, racoare si curatenie in apartapent. Irina e o tipa miniona si skinny, sani potriviti cat sa ii iei intr.o palma si cu un cur tare misto. OP - 9 NP - 10 . Din proprie initiativa a venit deasupra cu spatele la mine. Niste miscari demne de pornache cu ruperi de ritm si toate cele, mi.a pus capac. 150 leusteni tragerea. De revenit: cu siguranta.
  2. Am vizitat ieri ppsesoarea topicului deoarece colega era ocupata. Eva nu e grasa, doar are curul maricel, aviz amatorilor. Din pacate prestatia ei nu se ridica la nivelul colegei. OP doar cat sa o scoale. NP - LOT fara nimic special. Finalizat doggy dupa ce a fost.nevoie de gel lubrifiant. 100 leusteni la inceput din proprie initiativa. De revenit, pentru mine nu.
  3. Salutare dragi futaciosi, Ieri eram cu treaba prin oras si chef de viata, am sunt la titulara topicului si am gasit.o libera. Programare telefonica si in 15 min am ajuns la locatie, rond Alba Iulia. Domnisoara este foarte draguta, ochi verzi, buze carnoase si niste sani de nota 10+. OP -6 dar cu buzele alea misto e loc de mai bine. NP -9 se umezeste natural Igiena si curatenie - 10+ 100 leusteni tragerea +50fk De revenit, pentru mine da. Are si o colega bruneta/slabuta care e de incercat.
  4. Salut, am fost eu la domnisoara cand era in Bz. Pozele sunt reale. Va pot spune doar ca face un oral de zile mari, cu tot ce trebuie. 100/fin. Altceva nu m.a interesat.
  5. Salutare, La prima ora a diminetii, avand un mic ragaz, pun mana pe telefon si o sun pe Diana, probabil una din putinele escorte care lucreaza la 7 dimineata :). Sunat ,vorbit cu fata la telefon , foarte amabila, locatie usor de gasit si cu locuri de parcare, dristor kaufland. Diana este draguta, bronzata, bine proportionata, sani medii. Am optat pentru OP si NP. Note: Locatie: 10 garsoniera spatioasa, curatenie impecabila , baie dotata , prosoape curate Fata: 9 bronzata, carne tare, lenjerie sexy. Oral : 9 umed, lins oua Normal: 10 LOT pentru inceput urmat de un reverse LOT la propunerea ei cu o priveliste superba. GFE: 9, 10 daca ar introduce FK in meniu. Achitat 100 lei parcarea pt o finalizare, 20-30 min. De revenit? . . .eu o sa revin cu siguranta.
  6. Seara buna dragi futaciosi. Am trecut si eu pe la domnisoara acum 10 11 zile. Programare facuta telefonic. Ajung la locatie cu 10 min inainte de ora stabilita. O sun si imi spune ca am ajuns mai devreme si sa mai astept ca ma suna ea. Stiind de pe forum ca e fata serioasa astept si astept si astept. Intr-un final, dupa 30 min ma suna. Locatia ok, amandoi am trecut la dush. Un pic de oral, nimic special sau wow. O rog sa vina deasupra nu vrea ca nu ii place, umeri craci o doare. . .n-am scos de la ea decat o capra obosita, ce-i drept are cur misto. Tatele lipsesc cu desavarsire, mare greseala am facut ca i-am dat sutienul jos. Finalizare 100 lei. De revenit nu, de incercat poate!
  7. Vizitat astazi domnisoara. Am sunat de pe drum, programare facuta in 20 min, respectata de ambele parti. Locatie usor de gasit pe bd. Decebal, inainte de zona cu lucrari. Ajuns la locatie, stat un pic de vorba, dushat, decartat 100 lei din proprie initiativa si trecem la.actiune. Alina e o fata frumusica, bine proportionata, dezinvolta. Are asa un zambet strengaresc. Am stat doar pt un ON, fk, bagat intre sani. De revenit, eu da, pentru o ora data viitoare!
  8. Buna, pana la ce ora lucrezi azi?
  9. Salut dragi colegi de futai. Vineri ajung prin Focsani si ma gandeam sa incerc o ''delicatesa'' locala :). Ceva recomandari din partea voastra?
×
×
  • Creează nouă...