Sari la conținut

aditzuadi

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre aditzuadi

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

aditzuadi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputație

  1. "vin in prima saptamana din aprilie, avum vin sigur" e la fel cum nu ai respcta o programare. In fine comentariile constructive nu le accepti.
  2. Mai pe scut esti neserioasa, doar scrii pe aici ca sa vezi exact cum se scald apele. Asa ai zis ca vii la inceputul lunii si nefiind multe mesaje, ai anulat. Neserioasa.
  3. A trecut si prima si a doua saptamana din aprilie🤣
  4. Despre ce vorbesti acolo? Eu ma refer la finalizare pe sani... Care sarutari? Ti am cerut eu asa ceva?
  5. Poze editate! Pana sr vede cu banii in mana zice ca accepta mai multe servicii, dupa ce ia banii brusc nu mai accepta. Totul mecanic, oral slab normal nimic spectaculos. De revenit?! In niciun caz!
  6. De evitat!!! Da ti afara gunoiera asta de aici...
  7. Cand a stat la lidl in gavama ducea banii in "bucatarie" iar aici la croitorie a iesit din camera de tot s a dus la alta camera... Minte de rupe.... Cand te a batut pestele in gavana la lidl si ai iesit pe hol urland mai stii? De evitat fratilor... Faceti cum credeti.
  8. Aveti grija... La telefon te ia cu lugu lugu, la fata locului la fel pana ii dai banii... Dupa fuge, ii da pestelui, in cealalta camera si nu stie cum sa te expedieze mai repede, ba ca o doare ba ca ea nu fage oral neprotejat. La baie nu iti da voie sa intri... DE EVITAT!
  9. Roland asta e unul din aia pe care nu i a primit Carmen, sau i a dat afara🤣 esti penibil baiatule. P. S. Dupa lungi incercari esuate, am reusit sa ma vad cu carmen... Individul asta cred ca e un idiot de zice astfel de lucruri despre ea. Nu ma pricep la recenzii, tipa pentru mine a fost dr nota10.
  10. Tot ce am citit pe aici mi a marit mai mult interesul fata de ea. Carmen cum facem sa fac si eu o programare.?
  11. Eu ti am lasat si mesaj si te am sunat de n ori... Cum fac sa dau de tine?
×
×
  • Creează nouă...