Sari la conținut

blackjack7

Serious Contributor
  • Număr conținut

    373
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre blackjack7

blackjack7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

50

Reputație

  1. Imi dau seama cum arata daca are un apartament asa mizerabil.
  2. Te rugam sa nu.....nu vreau sa vomit. Abia m-am abtinut cand am citit descrierea apartamentului.
  3. femeie, vezi ca ce faci tu e fapta penala ragno, daca are bani sa-i iroseasca pe tine, sigur are bani si pentru avocati
  4. femeie, vezi ca ce faci tu e fapta penala ragno, daca are bani sa-i iroseasca pe tine, sigur are bani si pentru avocati
  5. Duminica mergem la vot sa le-o dam poponarilor , feministelor si transexualilor peste bot! Nu le convine ca tara asta e 88% crestin ortodoxa si conservatoare in gandire, sa plece dracu in Canada sau in Franta sa se futa acolo intre ei si cu altii si sa adopte copii pe care sa-i molesteze. Sau sa se futa in liniste in mediul lor intim, nu sa se sarute pe strada in public si fara parade gay in vazul copiilor. Valabil si pentru feministele lesiene....m-am saturat de curve feministe. Sa plece in vest daca nu le convine ca sunt vizitate numai de "tarani nespalati si melteni traditionalisti" sau asa cum ne zic ele. Toata Europa Estica este impotriva homosexualitatii si feminismului nazist Same-sex marriage - Wikipedia In Romania, 75% dintre cei chestionati se opun casatoriilor de acelasi sex.
  6. Dar chiar si dincolo de aparente sa zicem, de ce trebuie sa se poarte de zici ca au mai mult testosteron decat fetele cu par de alte culori?
  7. "Ai incredere in mine . Nu sunt vreo Falsa!" :laugh2 :laugh2 :laugh2
  8. M-am saturat ca toate brunetele sa se poarte si sa se imbrace la fel, precum pitipoancele de tip Kim Kardashian sau Daniela Crudu. :no2 Toate vor botox, silicoane, ruj de prost gust, cercel in buric, tatuaje, multe tatuaje, parul fiert cu placa de par si vor sa se poarte ca niste scarbe, ca niste tiganci manelare.
  9. Cel mai trist e ca avem de-a face cu o tanti milfoaica de 42 de ani, nu cu o tinerica inocenta de 22 de ani cum pretinde.
  10. A ramas la fel de dusa ca acum un an. Cocaina i-a prajit rau de tot creierul.
  11. Ma intreb ce dracu o vedea la tine teparele alea de-ti fura pozele :laugh2 Nu-i nimic frumos la tine. Daca barbatii romani chiar au asemenea gusturi, adica rapciugi cu buze de ratusca si silicoane ieftine luate in Casco cu multe tatuaje, suntem pierduti ca natie.
  12. Pentru ca nu e trecuta nici acum la EVITATE, acolo unde ii este locul. Acum 3-4 ani regula era simpla:ca escorta, daca nu indeplinesti niste minime reguli de igiena si te porti urat cu clientii/ai arfe/te grabesti doar ca sa le iei banii/ai casa dezordonata etc., primeai direct un SUT in cur spre Evitate!
×
×
  • Creează nouă...