Sari la conținut

sadrog fisoi

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sadrog fisoi

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    România
  • Interese
    Escorte serioase

sadrog fisoi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Tu ești prost la cap? Eu doar am încercat să fac o programare telefonic. Nu aici pe forum. Am sunat si nu a vrut să răspundă. Atîta tot.
  2. Dacă tu crezi că programare se face pe forum, sărmanul băiat la ce ușă bate? Merge sin ușă în ușă și bate la toate că nu vrei sa vb telefonic?
  3. Cum gândești tu ca se face programare pe forum? Nu cumva se face la telefon? Pentru o programare nu se cere cumva si adresa completă tot telefonic? Așa am încercat eu si nu mi-a răspuns.
  4. să dau eu banii pe mizeria ta infectă de pizdă? Auăleuuu!!!
  5. În PIZDA MĂ-TII de handicapată ce ești. Programare se face telefonic nu aici pe forum. De câte ori am sunat nu ai răspuns deloc. Habar nu am cine ești.
  6. Nu o cunosc, nu am vorbit cu ea niciodată, eu fac programare telefonic. Nu pe forum. Dacă nu răspunde la telefon să se ducă în PIZDA MĂ de handicapată.
  7. Mai băiatu-le, când am văzut nr de telefon automat ca am sunat pt o programare si nu a răspuns. Am mai încercat de mai multe ori să sun si nu a răspuns. Nici nu o cunosc. Nu am văzut-o niciodată. Eu așa am considerat că este mai normal de a face o programare pentru. Telefonic. Dacă nu răspunde la telefon cu ce sunt eu de vină. Automat ca si eu m-am enervat si îi transmit să se ducă în PIZDA MĂ-SII.
  8. Cum gândești tu ca se face programare pe forum? Nu cumva se face la telefon? Pentru o programare nu se cere cumva si adresa completă tot telefonic? Așa am încercat eu si nu mi-a răspuns.
  9. Ceva corect. Stai calm. Odată ce am văzut nr de telefon automat ca am considerat că este mai normal de a face o programare telefonic. Nu aici pe forum. Nici nu am habar cine e. Nu am vazut-o niciodată.
  10. In PIZDA MĂ-TII de proastă ce ești!!! Odată ce ai pus nr de telefon automat ca am sunat pt că așa se face.
×
×
  • Creează nouă...