Sari la conținut

bogdan125

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bogdan125

bogdan125's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Ce morții ei e cu jegul ăla pe tălpi?:)))
  2. Salut! Care se baga sa facem o bază de date cu escortele care au mai multe anunturi cu același număr de telefon. Zic asta, deoarece ele folosesc același nr de telefon în anunturi, dar au fotografii diferite. Sa zicem, de ex, ca intr-un anunț găsim fotografii reale, dar în celelalte anunturi cu același nr. de telefon, nu. Poate exista si varianta ca niciunul dintre anunturi sa nu aiba fotografii reale. Deci, care se baga?
  3. Am fost eu in cele din urmă. Le.am futut pe ambele tipe, în toate găurile. Le.am futut așa de hard încât au început să tremure si s.au cacat efectiv pe ele, la propriu. Le.am spart pe fraiere. Nu le mai căutați, pentru că au intrat în concediu. Căcăcioasele, s.au căcat pe ele. Am plusat cu ceva mai mult, încât le.am futut fara prea. Mi.am dat drumul în Corina, am umplut.o cu sperma in pizza ei larga. Apoi am pus.o s.o mănânce.
  4. Accepți sex hard,timp de 1 h? Plusez la 1500 lei. Fără șmecherii, că dacă află tata mă omoară la propriu. Ce spui?
  5. Hai mă să ne întâlnim, leșinatule! Îți dau băieții de te îndoaie, apoi la final eu mă piș pe tine, la propriu.
  6. Fetițo, n.are tot neamul tău școală cumulată, câtă am eu! N.o sa ajungi tu vreodată, ce sunt eu acum! Păi tu știi cine e tata??? Dacă.i zic că te.ai luat de mine, mâine nu te mai găsesc în România. Esti nebună? Dar nu.i zic, că după poate mă și bate dacă află unde te.am găsit:))) Ti.am făcut ofertă cu 500 lei mai devreme, acum îți fac altă ofertă: 1000 lei pt hard. Accepți?
  7. Lasă că te vizitez curând, Corino! Să vedem dacă ai tupeu sa comentezi la pl mea, ca te bat cu ea peste față, peste buci, să vezi ce o să.ti placă hard.
×
×
  • Creează nouă...