Sari la conținut

fkb2541

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fkb2541

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

fkb2541's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

20

Reputație

  1. Nu nu, chiar am apreciat mesajul tau. In a doua parte raspundeam celorlalti si n-am delimitat foarte clar. :))
  2. Multumesc frumos de informatie. Exact genul asta de informatie cautam, pur informativ. Intr-adevar, banuiesc ca depinde foarte mult si de alte detalii, cum ar fi: aspect, unde va ajunge clipul, daca se vede sau nu fata lor etc. Ca idee, am postat acelasi lucru pe o comunitatea de creatori OF din SUA si este ceva destul de intalnit in domeniul asta. Se formeaza grupuri de creatori si filmeaza continut impreuna, iar ulterior impart incasarile din conturile pe care le detin, ca un fel de cooperativa. Nu a zis nimeni ca ma cred Rocco Siffredi sau mai stiu eu cine, nici ca as fi cine stie ce mascul, n-am inteles rostul comentariilor astora, dar in fine. GDPR-ul nu are treaba cu asta, maxim se intra pe legislatie de proprietate intelectuala, dar intr-adevar este posibil sa fie necesara o oarecare documentatie. Nu caut sa fac asta fara acordul expres al persoanei in cauza, este evident ca ar fi infractiune. Cand am zis ca nu e treaba nimanui ce fac cu filmarea m-am referit la alta lume in general, nu la persoana in cauza. Daca eu vreau sa pierd cateva mii de euro ca sa pun niste filmulete cu mine pe net ca simplu hobby, care ar fi problema? Am incercat sa imi conving si foste partenere, am o pasiune pentru asta si as fi vrut sa stiu in ce conditii s-ar putea intampla, dar nu mai sunt interesat sa continui discutia. Numai bine!
  3. Nu cred ca se intelege foarte bine mesajul. Cel mai probabil din cauza ca nu cunoasteti sensul cuvantului "remuneratie". Colaborarea este PLATITA ANTICIPAT. Nu este treaba nimanui ce fac eu ulterior cu filmarea. As fi dispus sa ofer intre 500 si 1000 de euro pentru o filmare de 30 de minute, spre exemplu.
  4. Salutari! De ceva timp ma bate gandul de a investi in crearea de material pornografic (pornhub/onlyfans) si in sfarsit m-am decis sa ii dau curs. Caut in acest sens modele feminine pentru filmari, ce vor fi remunerate, desigur. Nu ma astept sa gasesc aici neaparat, insa as dori sa cer un sfat in acest sens. Exista cineva care a facut/face asta si m-ar putea ajuta cu niste informatii? Multumesc!
  5. Va salut cu respect, domnilor! Vin cu o recenzie intarziata referitoare la o vizita pe care i-am facut-o titularei undeva prin februarie/martie. Am avut recent o experienta neplacuta care mi-a adus aminte si de asta...ghinion. In ceea ce priveste aspectul, nu am ce sa ii reprosez. Lia e top, ii bei apa din pizda, vorba aia. M-au deranjat insa cateva detalii de pe parcursul intalnirii. Lia e fata versata, iar daca nu ai ochiul format, nici nu iti dai seama ce frumos te impacheteaza. Am inceput cu o tigara in livingul din apartamentul ei mare si frumos de pe Nerva. Placuta la vorba, dar mai vorbeste si pe langa. Apoi eu am mers la dus ca asa cere procedura si dupa a mers si ea la dus. Eu am crezut ca a cazut sau ceva pentru ca a stat in dus peste 5 minute. Draga mea, dusul se face inainte de intalnire, pe timpul tau, nu al meu. Ma rog, am apreciat totusi igiena. Vine in camera, ne punem la treaba. Oralul a fost bun din ce tin minte, insa masajul ala de il lauda toata lumea nu prea a fost pe gustul meu. La normal se pune in pozitii inconfortabile ca sa nu o poti penetra calumea. Nu sunt genul care sa rupa pizda, dar mi s-a parut deranjant. In fine. Am avut o zi buna si s-a intamplat sa duc 10-15 minute, iar Lia pentru ca e foarte draguta, a tinut neaparat sa mentioneze ca am terminat cam greu si ca nu crede ca avem timp si de a doua daca e ca asta, desi eu nu mentionasem nimic de o a doua finalizare. A urmat un al doilea dus al meu, cat si al ei, tot cam 5 minute a stat ea. S-a mai fumat o tigara si s-a plecat. Intr-adevar, nu cred ca ar fi fost timp de o a doua finalizare si nici nu as fi dorit sau incercat, dar asta trebuia sa decid eu. Daca platesti bilet la cinema si te da afara la jumatatea filmului ca ai vazut destul, cum ar fi? Eu as reveni ca e buna rau si per total o prezenta interesanta. Data viitoare stau 2-3 ore si poate ne iubim mai cu foc, momentan strang bani. Sper sa nu fie cu suparare Lia, te pup.
  6. Va salut cu respect, domnilor! Am vizitat-o si eu zilele trecute pe Alexandra, convins de recenziile pozitive citite aici. Din pacate, experienta mea nu a fost una pozitiva. In primul rand, Alexandra nu m-a atras din punct de vedere fizic si cred ca pozele pot fi putin inselatoare. Desi o prezenta placuta, mi s-a parut ca ii lipseste feminitatea. In fine, aspectul asta poate fi destul de subiectiv, trecem peste. Un alt lucru care nu mi-a placut a fost locatia. Nu sunt vreun pretentios, insa locatia era murdara si nu prea iti venea sa futi ca sa zic asa. In mod surprinzator, foarte curat la baie. Cred ca n-a mai avut chef sa faca si in restul casei. Am primit prosop curat, am facut un dus rapid si acum sa inceapa distractia (credeam eu). Preludiu, sarutari, atingeri, mangaieri si alte vrajeli din astea trecute in anunt - 0. A inceput cu un ON intr-o pozitie incomoda, unde nu aveam acces la sani sau fund. Asta daca luat capul in gura si dat limbi in jurul lui se poate numi oral. Ca durata sa fi fost vreo 2-3 minute maxim, dupa care imi cere sa punem prezervativ. In timpul sexului la fel de distanta, evita contactul vizual, atingerile sau sarutarile de orice fel. M-am fortat sa termin si am facut tot posibilul sa plec mai repede. Am avut experiente mai placute pe Publi. Alexandra, fara suparare, mi-a facut placere sa te cunosc, insa serviciile sunt foarte slabe comparativ cu alte fete de pe forum. Poate a lipsit click-ul, dar chiar si asa, eu nu recomand si nu revin. All the best la toata lumea.
  7. Am marcat eu mai devreme. Sunat, vorbit, in 15 minute eram acolo. Locatia: Dristor KFC - blocul turn. Poze reale, cur misto, carne tare, nu e wow la fata, dar oricum o pui cu spatele. Foarte placuta ca atitudine, super degajata. Pe scurt: vazut buci misto, dat la buci misto, plecat fericit. O incadrez la "descarcari premium". 150, OP. Sa fiti iubiti!
  8. Am vizitat-o si eu pe Alinuta ieri, impins de toate recenziile bune pe care le-am citit si bine am facut. Multumesc pe aceasta cale celui care si-a anulat programarea ca sa prind si eu loc. Nu vreau sa intru foarte mult in detalii, dar confirm tot ce s-a mentionat in recenziile anterioare. Cel mai mult la ea am apreciat naturaletea. Este foarte sociabila si reuseste sa dea o nota foarta relaxanta intalnirii. M-a servit cu apa, dulciuri, de toate mi-ar fi dat...dupa m-am servit si eu cu niste 🍑. Naturaletea se regaseste si in servicii, nimic nu e mecanic sau pe graba, e implicata si stie ce face. Eu o sa revin cu drag daca voi mai avea ocazia pentru ca e exact ceea ce caut, imi plac fetele care stiu sa ofere o experienta placuta per total. Mersi! Te pup.
  9. Ca sfat sincer, mai bine luati ce vreti voi si va duceti la ele. Asteapta fetele sa traga ca altceva, numai sa le propuneti. :)) Economisiti multi bani. Pe deplasari se iau multi bani si gasesti greu cate doua sau cate una sa vrea cu doi. Eu asa am facut cu un tovaras si ne-au luat 1000 de persoana de pe la 3 dimineata pana pe la 8. Si-au facut fetele banii si ne-am si distrat. Mai greu pe deplasari, greu sa accepte cineva sa ia ceva cu voi fara sa va vada ca sunteti oameni ok in prima faza.
  10. Am vizitat-o si eu ieri pe Miruna si am avut o experienta peste asteptari, motiv pentru care as vrea sa ii las o recenzie. Locatia foarte ok, un apartament cu doua camere, curat, aerisit. Vreo doua oglinzi in dormitor de te vezi din toate unghiurile, zici ca esti la Museum of Senses, care ati fost. :)) La Miruna mi-a placut ca e calma, zambitoare, foarte simpatica si lipicioasa. E micuta, skinny, dar oarecum cu forme. Bine proportionata ca sa zic asa. Am fost la dus si dupa ce m-a certat putin ca nu m-am sters cum trebuie, am trecut la actiune. Oralul a fost foarte bun, sustinut, fara scheme de genul o mai scot putin, o mai ling de doua ori, o mai frec etc. In plus, de ambele dati eu am sugerat sa trecem la normal, ceea ce am apreciat. La normal nu prea am ce sa detaliez, ea deasupra la primul numar, eu deasupra la al doilea, implicata, se misca bine, in orice caz nu cred ca si-a dezlantuit tot potentialul cu mine ca mie imi place mai soft asa, dar cred ca are destul. Ca idee, serviciile sunt peste medie, oral de 10, normal foarte bun, iar cireasa de pe tort mi s-a parut atitudinea...pe langa servicii, Miruna e o fata cu care chiar mi-a facut placere sa imi petrec timpul. Am stat o ora, nu m-am simtit grabit nicio secunda, ba chiar eu am fost ala mai pe graba si am plecat putin mai repede. Voi mai reveni cu drag, daca o sa am ocazia. Te pup!
  11. M-a rugat domnisoara sa ii las o recenzie si am acceptat pentru ca merita, parerea mea. Am mers ieri, programat rapid pe whatsapp, i-am spus ca as dori cat mai repede si m-a poftit intr-o ora. Am ajuns cu vreo 8 minute mai devreme si mi-a spus ca pot urca. Locatie draguta si foarte curata. A mentionat cineva mai sus ca fata ar fi de etnie, exclus. Era putin bronzata si cred ca e si putin creola natural, dar fizionomia nu e clar de etnie. La aspect as mai vrea sa adaug ca din poze mi s-a parut putin grasuta, dar nu e cazul. Tipa e slabuta, cu un cur tare care zici ca e scluptat. Miniona d-aia thick. Am stat putin de vorba, am fumat o tigara si m-a servit cu un pahar de pepsi. Mi-a spus ca am maini misto si m-a rugat daca vreau sa ii fac si eu un masaj. I-am facut un masaj, mi-a facut un masaj si apoi s-a revansat cu un oral beton. Trecut la normal, schimbat vreo doua pozitii, finalizat...si am revenit la tigara si taclale. In locatie exista si canapea si i-am propus sa o incercam la al doilea numar. Mi se scula mai greu la al doilea numar si mi-a facut oral vreo 10 minute fara sa se planga sau ceva. Trecut la normal iar, fundul ala se vede traznet in doggy, fata foloseste lubrifiant, geme usor si nu fals, tot ce trebe. Nu avea programul facut dupa mine si m-a lasat sa ma mai lungesc la ea inca 10 minute, in timp ce imi povestea despre ce haine si-a mai luat. Ca note as da in felul urmator: - aspect 8.5 (am scazut pentru sanii micuti, dar care sunt simpatici in felul lor si vin bine cu restul corpului ei) - oral 9 - normal 8.5 - gfe 8.5 (e destul de lipicioasa, nu foarte, dar eu m-am simtit foarte bine cu ea...fk nu am vrut) Am achitat 200 si ma declar mai mult decat multumit de serviciile primite la banii astia. Deci clar...pãstã medie, recomand. Spor!
×
×
  • Creează nouă...