Sari la conținut

kita28

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kita28

kita28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Multumesc amelia, nu ma mai intereseaza, nu este elena make care o stiam eu!
  2. Fotografia alsahia' alsahia Astazi, 11:02 Eu cred ca e blonda aia care lucra cu Elena machidoanca. Și n-are treaba cu pozele Bro unde o vad si eu pe elena machidonca aia ?
  3. Buna seara scumpo, Vreau sa iti urez un Craciun fericit! Am fost a 2 oara la lorena, este o fata minunata si placuta, Timpul petrecut alaturi de tine si acum imi spune ca nu trebuia sa plec din tara. Lorena nu are nevoie de reclama, e deosebita din toate punctele de vedere, are de toate, este foarte curata si frumoasa foc. Pune suflet in ceea ce face. Mam simtit ca acasa alaturi de ea! De revenit cu mare drag. Sper sa te prind cand vin in ianuarie sa trec pe la tine ca acum nui mai dau socoteala lu pisu! 🤗🤗😘😘ðŸ˜
  4. Inaite de a o intalni pe lorena nu am fost tentat sa scriu o rececenzie , dar o data ce am intalnit-o am decis ca trebuie sa devin si eu contribuitor activ. M-am simtit alaturi e ea mai mult decat cu o prietena mi-a satisfacut toate dorintele fara sa apara vreo ezitare, ai cu cine povesti si daca esti un adevarat gentleman primesti mai mult decat ai putea visa! Note: 10 pe linie, De revenit cu prima ocazie cand scap de pisi!
  5. Ul amelia, Ordonanta deja e data de 2 luni. Uitate in monitorul oficial!
×
×
  • Creează nouă...