Sari la conținut

torukmakto

Serious Contributor
  • Număr conținut

    132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre torukmakto

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Deplasare

Vizitatori Recenți Profil

522 citiri profil

torukmakto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

54

Reputație

  1. Bravo maestre! Nu-mi inchipuiam ca asa se traducea fanfare...experienta in strainatate.
  2. Sunt convins ca daca e intr-adevar ea in poza aia, se incadreaza in categoria celor care citesc pozele din revista! La modul cum scrie, banuiesc ca si lupta cu cititul e grea..
  3. Asasinarea limbii romane. Oricat de adorabila si sexi e, si oricata experianta si fanfare ar avea domnisoara asta nouo (cu mentiunea ca oricat ai cauta un sens pentru acest fanfare in contextul asta nu prea ai cum sa gasesti), la modul in care scrie cred ca are succes numai la cei care citesc doar pozele. Pacat...din ce in ce mai multe domnisoare care posteaza anunturi trezesc interes la privitul pozelor, insa dupa cititea textului constati ca duc o lupta grea cu limba romana si sunt biruite fara drept de apel.
  4. Vand Dacia Logan!! Poza atasata e orientativa, dar cine vrea sa afle cum arata loganul meu nu trebuie dacat sa vina sa-l testeze...desigur contra cost. Rog seriozitate!https://www.cars-data.com/pictures/ferrari/ferrari-laferrari_3783_16.jpg
  5. https://nimfomane.com/forum/topic/149304-am-nevoie-de-ajutor/page-2
  6. -de ce se duc fetele la mare? -............. ca s-au saturat de mica!!!
  7. Poze false 100% Locatie jalnică, atitudine sictirită..
  8. https://bancuri365.ro/images/politisti/Discutie_intre_un_politist_si_un_sofer_ametit.jpg
  9. Intra o studenta la examen si fara discutii pune pe masa o sticla de whisky. Examinatorul priveste sticla si spune: - Satisfacator. Studenta mai scoate o cutie de ciocolata. Examinatorul: - Bine. Studenta pune deasupra si un stilou aurit de firma. Examinatorul: - Excelent, si pune nota. Studenta strange totul de pe masa si spune: - Acum va rog sa ma scuzați, dar mai am de dat si examenul la fizică....
  10. Doi deţinuţi discută: - Tu cum ai ajuns aici? - Păi nu am vrut să o ascult pe mama. - Dar ce ţi-a zis? - A zis: fugi prin spate, că în faţă e un poliţist la uşă.
  11. https://bancuri365.ro/images/doctori/ce_fel_De_viagra_poate_prescrie_un_medic.jpg
  12. Sotul intra rapid in casa, se arunca catre sotie, o saruta si primeste ca raspuns un sarut fierbinte. - Acum, spune sotul, spune-mi cum arat fara mustati? - Ah! Tu erai ?!!
  13. https://bancuri365.ro/images/Bula/BUla_la_ora_de_istorie.jpg
  14. Profesoara: - Care este opusul râsului? Bulă: - Sexul. Profesoara: - Bulă, cum poți să spui asta? Bulă: - Păi râsul este: ha ha ha și sexul este: ah ah ah!
×
×
  • Creează nouă...