Sari la conținut

mailmax82

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mailmax82

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mailmax82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputație

  1. Ceva nu suna bine in aici. IMHO orice escorta dupa asa ceva trebuie sa vina cu niste analize. ( poate visez avioane, dar reactiile de pana acum de pe threadul acesta, mi se pare very telling )
  2. Am fost eu si nu am ramas. Locatie: in spate la Mall Plaza, ultimul bloc, scara cu notariat. Fata: slabuta, skinny ( nu foarte, dar prea mult pt mine ). Dantura praf, asta m-a facut sa fug, not fucking that .... Pret: nu mai stiu, 100 sau 150RON numarul, ieftin deci prost.
  3. Am fost, nu am ramas, pozele nu sunt ale ei. Adica plm ... pozele sunt ok, as f**** oricare din variantele alea; dar pe domnisoara de acolo nu. Ce nu mi-a placut: 1. picioarele nitel mai grase in zona coapselor 2. are gusa ... nu rau dar ... 3. nici de la spate nu arata sa iti vina cheful 4. super reactie acra cand i-am zis ca nu raman Locatia unde pe blvd Timisoara, vis-a-vis de benzinaria Mol. Help a brother out cu o recomandare in zona!
  4. Am reusit sa ajung la ea intr-o seara. Nu am ramas: - scara blocului mirosea nasol - la panou jos, sute de milioane restante - tipa cred ca statea la ultimul etaj ... asta nu prea suna prea "racoros" - nu era cea din poze, mult mai skinny. Nu mi-a inspirat incredere, nici ea, nici ap-ul, nici blocul. Am plecat.
  5. De 1 saptamana incerc sa fac o programare si nu reusesc sa dau de ea la telefon. Aveti vreo portita :D ?
  6. am uitat, halatul trebuia sa fie 300RON/h, poate si asta m-a facut sa cred ca o fi jumatate atat de ok ca in poze
  7. Nu stiu de ce am crezut ca e reala. Poate pt ca pozele nu apareau pe net. Poate e tipa din poze, dar: - are burtica, sesizabila - are gusa .... si asta sesizabila - ceva un mi-a placut la dantura Am fost, nu era ca in poze ..., nu am ramas. Locatie pe undeva pe la jumatatea blvd-ului Unirii, langa un BCR LA MINE SAU LA HOTEL !!! BUNA NUMELE MEU ESTE YULIA am 27 ANI sunt o domnisoara nonconformista tot timpul cu zambetul pe buze, daca iti place ceea ce vezi vino sa depasim impreuna barierele placeri, ofer companie intima de calitate Domnilor educati, nu vei regreta alegerea facuta. esti la un telefon distanta de cea mai placuta experienta. zona centrala parcare pentru mai multe detalii suna-ma KISS PS: bine am revenit. Mi-am sters contul acum 1 luna. So sorry for that. Admins, can I have my lazy old rank back :D ?
×
×
  • Creează nouă...