Sari la conținut

mavike1337

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    81
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mavike1337

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mavike1337's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputație

  1. Buna vis , e a 3-a incercare cand vreau sa stabilesc o intanire. Te-am deranjat cu ceva de ai avut atitudinea asta ciudata fata de mine? Te-am sunat si ti-am dat mesaj , mi-ai spus ca daca normal nu te pot suna si nu ai mai raspuns. Cand te-am intrebat daca esti ocupata , mi-ai spus sa nu mai insist si mi-ai dat block. As vrea sa stiu si eu motivul si daca te-am deranjat cu ceva , nr meu e cu 575 la sfarsit .
  2. Tie cat ti-a cerut pentru CIM si anal extra? Deoarece mie mi-a zis niste scoruri astronomice
  3. Am vizitat-o si eu acum ceva timp, are sanii lasati rau , oralul naspa (face CIM) , statea undeva pe langa Cola in Nord — nu isi merita bani
  4. Eu sper sa mai revi pe la Valcea , eu din pacate nu am apucat sa te intalnesc . Si mi-as dori :)
  5. Buna , pana la ce ora te pot gasi?
  6. Te-am sunat dar nu iti merge telefonul sau nu stiu..
  7. Nu are relevanta ce spun? :)) supara adevarul , nu? Singura care a facut off-topic si care s-a bagat in seama singura ai fost tu, mai vi si cu apelative deplasate “copile” . O seara buna iti doresc
  8. Copile ? Ai venit si tu de pe centura la oras , “parazito” si faci figuri pe net. Stii tu cati ani ma ? Auzi sa strang bani , pai intr-adevar ca nu o iau in gura ca si tine ca sa fac bani:))), ii fac cu capul eu . Asta te oftica? Daca ai recurs la asemenea cuvinte “parazito” si ai deviat de la intrebarea mea din topic , poti sa pleci de unde ai venit si sa nu mai cauti atentie aiurea .
  9. Si te an jignit spunand adevarul ? Ca esti nesimtita? Pai esti :))) esti vai de capul tau , intelege ca nu avem nevoie doar 3 gauri ale tale unde sa ne dam drumu’😂😂 si atitudinea conteaza. Si atitudinea ta de taranca lasa de dorit ðŸ‘ðŸ»
×
×
  • Creează nouă...