Sari la conținut

micsipufos

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre micsipufos

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

micsipufos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Buna seara. am avut placerea sa o vizitez pe această domnișoară drăguță, amabila ,binecrescută și educata am rămas surprins plăcut de dânsa .ce sa spun despre ea ce a fost de spus sa cam spus de colegi nu pot decât să confirm cele spuse mai sus. că și locație destul de ok ,central, locație moderna cu tot ce trebuie. domnișoară la fel de bine pregătită din toate punctele de vedere că și note nu am ce note sa dau sta bine la toate capitolele. e peste medie. am fost mulțumit de servici. prețul mi se pare corect .sa mai stai aici că ești apreciata și cu atitudinea asta buna ai doar de câștigat îți urez toate cele bune și mult noroc sa ți meargă cat mai bine .succes.
  2. Păcat ca ai fugit asa de reped.... Cea mai profesionista si cea mai implicata fata la care am fost totul la superlativ numai bine, sa auzim doar de bine.
  3. Felicitări ptr cuvintele spuse foarte bine punctat asa se face o recenzie
  4. Wow poza asta e de doamne ferește ne damblagim cu toți
  5. Salutare! e reala tipa cât și serviciile, face și anal ptr 100 de lei dar vrea doar sa facă bani ca și atitudine și bun simt ii lipsesc din plin, zicea ca la ea nu sta nimeni mai mult de 15 minute chear de plătește o ora, personal nu o recomand! gânduri bune colegi și ciocane tari
×
×
  • Creează nouă...