Sari la conținut

beatrice bruneta

Neverificata
  • Număr conținut

    501
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

8 Urmăritori

Despre beatrice bruneta

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

6.586 citiri profil

beatrice bruneta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

113

Reputație

  1. Disponibilă 😊 program 09.30 - 19.30 (zilnic) 💁🏼‍♀️SERVICII: 💥ORAL (protejat/neprotejat în funcție de igienă) ❤NORMAL( doar protejat) 💥FINALIZARE CORPORALĂ ❤FINALIZARE ORALĂ +50 LEI 💥MASAJ DE RELAXARE(la oră) ❤SEX ÎNTRE SÂNI 💥69 ❤SĂRUTĂRI CORPORALE 💁🏼‍♀️PREȚURI: 💟100 LEI FINALIZAREA (25-30 MIN) 💟200 LEI ORA (60 MIN)
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/garantez-revenirea/80454h7248ei7073184e1e79e7739i82.html Anunțul meu🙃
  3. Disponibilă și săptămâna aceasta, vă pup și vă aștept cu drag!❤
  4. De astăzi sunt disponibilă în orașul vostru pentru câteva zile! Lucrez între orele 09.00 și 21.00💋 pupiciii
  5. 💁🏼‍♀️SERVICII: 🤍ORAL (protejat/neprotejat în funcție de igienă) ❤NORMAL( doar protejat) 🤍FINALIZARE CORPORALĂ ❤FINALIZARE ORALĂ +50 LEI 🤍MASAJ DE RELAXARE(la oră) ❤SEX ÎNTRE SÂNI 🤍69 ❤SĂRUTĂRI CORPORALE 💁🏼‍♀️PREȚURI: 💟100 LEI FINALIZAREA (25-30 MIN) 💟200 LEI ORA (60 MIN) 💥Acestea sunt serviciile mele pentru doritori. Voi mai sta la voi în oraș câteva zile! Programarile se fac pe whatsapp sau telefonic. Nu răspund la sms, numere private. Nu fac ANAL și nu accept persoane cu bile sau alte accesorii sau in stare de ebrietate!💥 ❌Locație în zona Dorobanți! Vă pup și vă aștept cu drag! Primăvară frumoasă tuturor.❌
  6. Chiar m-am uitat foarte bine. Si nu avut pe nimeni cu 150. Iar daca e așa cum spui tu, și nu ti am facut finalizare orală trebuia sa imi spui frumos si primeai inapoi acei 50 lei. Dar culmea e ca la mine nu e niciun fel de vrajeala și chiar știu foarte bine cine vine la mine si cât sta și pentru ce plătește. Sincer acum devine aiurea rău. În fine nu îmi bat capul, zi frumoasă în continuare. Dacă tot susții că așa e fie ca tine nu are rost sa mă cert pe aici. Ai fete de unde alege.
  7. Nici sâmbătă nu am avut pe nimeni cu 150. Ciudat! Plus ca imi notez tot și sunt foarte sigură că nu imi uit serviciile pe care le practic. Cine mă cunoaște știe ce spun. Serviciile mele sunt mai sus și atâta tot. Cine dorește să mă vizite ok, cine nu iarăși ok. Zi frumoasă!
  8. Bună dragule, pot să îți spun foarte sincer ca ieri am avut doar doi domni care ma cunoșteau, 50 lei in plus iau la finalizare orală , dar ieri nu am facut acest serviciu deci nu am avut pe nimeni cu 150. Sunt chiar și foarte sigură deoarece eu imi notez ce și cum. Zi frumoasa!
  9. M-am reîntors pentru câteva zile la voi în oraș dragilor. Vă pupăcesc și vă aștept cu drag!💋 Dispoo până la ora 21.00
  10. Scuze că ma implic iarăși , dragule eu o cunosc de ceva timp iar prețurile nu și le-a schimbat că a venit aici, le are de ceva timp deoarece a mai adăugat și alte servicii. Dacă te uiti si pe alte orașe se vede că lucrează de ceva timp cu aceste prețuri! Te pup și o seară frumoasă îți doresc!
×
×
  • Creează nouă...