Sari la conținut

alinaaa69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    112
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alinaaa69

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alinaaa69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

56

Reputație

  1. Playmaker vexi ca te ai bagat ca pula in pizda in discutie ...ce treaba ai tu cu mine? ....
  2. 1. Nu iau locatie ca nu vreau (asta pt ca nu stau mereu in oras) ... 2. Am vb de la bun inceput ca este 350 lei ... 3. pensiune...la casa suceava CAMERA 1 este o camera curata (asta o stiti si unii din voi) 4. Ca sa aberezi tu sa iti dai cu parerea unde si cum stau ba pe la varianta ba pe la plm...ce drk ma .... 5. Iar tu ma asta figurantule ,la ce ai mai acceptat ca ti am spus fe la telefon ca fac Doar Deplasari,ai conti uat ca vrei sa ne vedem ti am zid ca nu am unde ca nu am locatie ....dupa care ai insistst si ti am xis ca iau la suceava daca vrei ....de ce ai acceptat?!
  3. Adica omu avea atatea talente de parca s ar sterge cu 50€la cur nu cu hartie igienica...cum sa pus in pat ...mi a zis "te rog sa nu ma atingi deloc pe penis".....cum plm sa iti pun prezervativu spre exp...sau cum plm sa te mai futi sa fie toate cum trebuie cand tu stai pe tocuri de 18 si esti la etj 12 ... P.s. te am intrebat de la inceput daca mergem la acea pensiune ...spunandu-ti ca nu am locatie ... Inainte de curve prostituatr futaci etc....suntem oameni...
  4. Pai... in primul rand ai fost foarte figurant baiatule, eu ofer respect si restul doar daca meriti. Si nu ai stat 50 de min in casa aveam fix 1h si tu inca erai in pat dezbracat si ti am spus frumos ca daca numai platesti terminam ca avem fix 1h!!!
  5. Povesteste si despre atitudina ta ,dragule !
  6. Buna, nu chiar...suna-ma cand vrei...eventual iau o camera :)
  7. Locatie zona dobrogea...pupici
  8. Doar deplasari 300 1h....0727678233
  9. Daca la 1.62m se poate numii o capra inalta ...inseamna ca esti distrus...iar daca in apr 2020 ai wifi sa scrii comm'uri sa scrii aici si tai lemne acasa iara nu-i bine ! Parerea mea ! P.S. sau probabil ai tu 1.25m ! Cu tot cu talpa de la adidasi ! :))))
×
×
  • Creează nouă...