Sari la conținut

nimfoman calator

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nimfoman calator

nimfoman calator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Ai drept sa postezi poze despre o persoană fără să ceri înainte voie????????????Sterge te rog!!!!😡😡😡😡😡😡
  2. Ai drept sa postez o poza despre cineva fara acordarea ei???????????????Te rog sterge pozele!Oricum is furate!!!!
  3. Poze false!!!!In telefon vorbește o voce de femeie,La intrare te asteapta un transexual mai gras cu paruca blonda.....e o țeapă...evitați!!!!
  4. Am fost si eu la D-soara ilaria,de o saptamana... Ce sa zic? am citit parerile despre ea si am facut o programare..Am ajuns la fix pe programarea facuta... Domnisoara nici macar nu mi-a raspuns, asa ca am plecat, dupa vreo 15 minute mi-a dat un apel zicand ca a avut client... Am zis ca mai merita o sansa,asa ca am intors din drum... Mi-a deschis usa domnisoara, arata destul de bine dar can inalta... Am intrat, zicea sa platesc prima data.Am platit 250 ora. Mi a facut un oral destul de bun dar cand am vrut sa-i dau si eu limbi am simtit un miros neplacut asa ca si mi-sa dus erectia.... Am imbracat si am plecat politicos cu pretext ca grebesc.
  5. Am fost azi la domnisoara Simona,am făcut o programare la ora 19:00 si mi-a primit fix la ora fixata👌Am intrat intr-un regim hotelier modern, cu posibilitatea de a face dus si am primit prosop curat.Domnisoara este ff simpatica, cu par lung, arata si mai bine ca in poze =))Dupa dus am platit ora si ea mi-a servit cu suc si a pus muzica erotica. Era foarte sexy cum a stat ea pe scaun cu tocuri in lenjeria intima sexy. Despre servicii pot sa zic ca e fata de treaba, nu vorbeste foarte mult dar in schimb zambeste si face oral ff bun si adanc. La pasarica este strambta, se vede ca nu treaba demult, ce mi-e mi sa parut bine, ca nu este larga, curata si pielea ei miroase bine peste tot corpul ei.Are foarte multa rabdare si dupa actul sexual mai am avut posibilitate sa fac un dus, sa fumez o tigara si sa stau de vb cu ea. Deci mi-a fost o experienta extrem de buna👌👌👌
×
×
  • Creează nouă...