Sari la conținut

ArsenieBoka

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ArsenieBoka

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bihor

ArsenieBoka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/roscata-maghiara-te-astept-la-mine-fac-si-deplasari/35gi2h5e2d0h777h10e9087h2h8d30e0.html
  2. Salut tuturor Daca eu am fost cel care a deschis acest toping am sa incep eu cu lucrurile care nu imi plac cand vine vorba de Romania. Nu imi place calitatea scazuta a drumurilor din Romania, nici a micilor bucatele de asa zisa autostrada, care sunt pline de gropi si cratere in asfalt si arata mai rau ca dupa bombardamentele din Siria (macar sirienii au o scuza ca la ei este zona de razboi pe cand in Romania nu este). Ma enerveaza la culme mentalitatea comunista si taraneasca a multor prieteni,apropiati si cunostinte care isi traiesc viata lor trista dupa niste clisee stabilite pe vremea lui Ceasca si anume: la 18-20 de ani sa te casatoresti, sa intemeiezi o familie si eventual sa ai copii, "ca asa e bine" , sau "sa fii si tu in randul lumii". Am auzit aceste replici si propozitii de m-am saturat de ele pur si simplu, probabil data viitoare cand am sa le mai aud ca imi sunt adresate mie o sa-i dau persoanei respective un pumn in nas. Ma deranjeaza claxoanele din traficul bucurestean, lipsa de locuri de parcare, parcangii agresivi pusi pe furat si pe japca cand vine vorba de orice petic de asfalt din Bucuresti. Ma enerveaza taximetristii mizerabili care asculta manele in masina cu clientul si au pretentii ca Romania sa ajunga (vreodata) tara europeana, cand dupa opinia mea in 50 de ani nu o sa ajunga la nivelul Austriei sau Germaniei. Ma enerveaza babele care vand legume pe ziare in piata sau pe langa piata ca sa evite sa plateasca acea taxa modica. Ma enerveaza lipsa curajului a celor din jurul, prudenta foarte sporita si ezitarile cand vine vorba de lucruri noi. Romanii sunt obisnuiti sa descopere lucrurile noi probabil ultimii sau penultimii din Europa. Vesticii sunt mult mai receptivi cand vine vorba de lucruri noi comparativ cu romanii. Imi displace mentalitatea romaneasca de taranoi invatat de parinti ca sa mearga duminica la biserica pe motiv "ca asa e bine". Si el merge si se spovedeste saptamanal si se inchina si spune rugaciuni fara pic de rusine, cand a furat de pe santier 10 saci de Ceresit CM9 si i-a vandut pe sub mana sau cand a furat masina de taiat gresie si a dus-o pe japca la amanet ca sa "produca" 200 de ron. Per total, cum vad eu romanul este in urmatorul fel: ingust la minte, indoctrinat cu idei comuniste si invechite, nu foarte inteligent, fortat de imprejurari sa se indrepte catre Biserica, are idei putine si fixe si cu greu i le poate schimba cineva chiar daca aceste idei sunt gresite, nu ii place sa citeasca si sa se dezvolte personal sau profesional, ii place sa se uite la televizor, singura realizare din viata lui trista sa ramana casatoria si ca a facut copil, sa mearga cu autobuzul la serviciu , sa citeasca ziarul Libertatea la metrou, sa manance mici si sa faca gratar duminica, sa nu munceasca in weekend, rolul nevestei este acela de a sta la cratita si de face curatenie si in principiu sa fie si sa ramana o casnica fara nici o ocupatie. Tie ce iti displace cand vine vorba de Romania ????
  3. Adriane pana si numele pe care l-ai ales la username "miroase" a prost de la distanta.Uite aici ce idei nastrusnice mi-au venit in minte cand ma uit la numele tau imiplace_pulaimiplace_muiaimiplace_baietiiimiplace_sa_sugimiplace_sa_fut_gayimiplace_sa_l_inghitimiplace_sa_iau_muieimiplace_la_muianimiplace_cabanosuimiplace_pula_n_curimiplace_sa_sugimiplace_sa_stau_capraimiplace_sa_ling_zeamaimiplace_slobozu Singurul lingau care te mai sustine este celalalt fraier care si-a sters si el contul anymatorul, in prezent anymu_ , care si el o sa spuna ca nu este el. Da-ti-va-n pula mea de fraieri ce sunteti amandoi.
  4. Am gasit topicul si am sa imi scriu si eu opinia mea. Membru` imi_place(pula) este acelasi Adrian10 pe care il stim cu totii, acelasi lingau de curve care le ia apararea anumitor fete de la care el se asteapta sa primeasca ceva in schimb. Dar nu primeste si el poate astepta mult si bine cum asteapta babele de la biserica duminica sa coboare Isus la Rogerius. Probabil multi membrii au observat pana si stilul prin care scrie si de a continua sa le ia apararea la aceleasi curve chiar si cu acest cont nou creat. Observam aici ca nici nu prea il duce capul foarte departe. ghost11 nu esti singurul care a observat comportamentul deviant al acestui Adrian10 vis-a-vis de completarile si actiunile pe care le intreprinde la anumite curve cum este ines sau kim. El nu isi da seama cat de penibil a devenit la varsta lui inaintata pe care si el o are. Este vai de capul lui de lingau !
  5. Intamplator am descoperit la serviciu aceasta stire din Ebihoreanul https://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1-13-20/baietii-rai-din-oradea-drifturi-curse-de-masini-si-trageri-cu-mitraliera-in-toiul-noptii-printre-protagonisti-victoras-micula-si-halacu-junior-147348.html despre cocalarii Oradiei care traiesc pe spinarea lui tati. Pentru cine nu stia Victoras Micula inca se chinuie sa isi ia BAC-ul iar celalalt cocalar Virgil Halacu detine si un canal de youtube cocalaresc pe nume Gaju Kid https://www.youtube.com/user/bebe2U unde isi prezinta masinile si se bucura ca merge in vacanta la Dubai ca sa viziteze mallul si KFC. Acest Gaju Kid a fost desconspirat de bloggerul zoso.ro care i-a acordat un amplu articol https://www.zoso.ro/gaju-kyd/ despre cum se lauda el ca face bani pe Bursa si pe internet dar in realitate singura sursa de bani sunt parintii lui. https://www.youtube.com/watch?v=okxNnRWiDyY Cum comentati aceasta stire?
  6. Vezi daca esti prost tarane Adrian10 pana si curvele te fac de rusine la ele pe topic. La ce Dumnezeu te mai apuci sa scrii pe topice daca nu ai nici o informatie utila sa transmiti ? Te simti mai bine cand iti versi frustrarile si te faci singur de ras? Vai de capul tau de neica nimeni ce esti Adriane.
  7. Daca stai pe forum fara sa muncesti de unde sa ai bani de curve Adrian10? Tot o pizda ai ramas si daca ai inregistrat cont nou lumea stie cine esti in continuare. Zdreanto.
  8. Adrian10 e vorba de comentariile meschine si enervate pe care le faci pe topic, de acolo am tras concluzia ca nu ai bani si ca te nemultumeste acest aspect. O rezolvam noi intr-un fel nu iti face griji, stii sa dai la tarnacop ?
  9. Nu stiu cum sa zic taranule Adrian10, pentru ca am citit despre tine aici si am observat la fel ca si multi alti membrii ca esti o pizda care ti-ai sters contul in trecut si ai inregistrat utilizator nou sa ramai undercover dar ai fost descoperit rapid, dar te-am mai injurat si maidemult cu contul meu principal la care am uitat parola. In fine, esti un lingau si un taran iar daca nu dispui de suma necesare tine-ti punctul de vedere pentru tine ca ne doare-n pula de lipsurile tale financiare. E simplu daca nu ai bani nu mergi la curve sau mergi la care iti permiti, ai inteles taranule ? PS: Peste este tact-tu care a pestit-o pe ma-ta cand a luat-o de nevasta si i-a furat zestrea.
  10. Da cine pula mea trebuie sa iti dea tie socoteala cati clienti o sa aibe curvele care vin in vizita in Oradea ? Du-te-n pula mea la discutii generale si scrie acolo toate frustrarile si neajunsurile care le ai ca deja ne-ai intoxicat cu opiniile tale deplasate legate de pretul care il cer aceste doua fete. Nu trebuie sa iti dea nimeni socoteala tie taranule, fetele decid singure pretul care este corect si nu au nevoie de confirmarea ta. Ai inteles? Daca nu ai bani pentru ele mergi si cauta in alta parte si lasa-i pe cei care vor sa le viziteze sa le viziteze si sa se simta bine in companie femeilor. Am citit si mi-am facut planuri dar nu am putut sa ma abtin sa iti dau replica din cauza comentariilor tale meschine. Tarani ca tine, si ca multi altii de pe forum, sperie curvele ca sa ne viziteze orasul. Cand mergi in mall si vezi o pereche de adidasi in magazin, ce faci te duci langa vitrina si te certi cu vanzatoarea referitor la pretul lor?
×
×
  • Creează nouă...