Sari la conținut

ahmed1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ahmed1

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ahmed1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Salut Stie cineva vreo escorta in zona Kaufland Nicolina?
  2. Totul a fost protejat, doar sarutari pe corp, gat si zona sanilor
  3. Daca am facut test doar pentru Rpr si acesta a iesit negativ, e bine? Precizez ca nu am fost la ea niciodata
  4. Seara buna! Am fost in aceasta seara la Laura si pot spune ca a fost o experienta foarte frumoasa. M-a asteptat in tinuta din ultimele poze. Pozele sunt 100% reale. Nu o sa dau detalii din timpul actiunii, asa ca voi trece la note: Locatie:10, pentru mine e prima data cand merg in partea asta, e o locatie discreta, baia foarte curata cu tot ce trebuie, prosopul curat. ON: Pentru mine este de 10, jocurile cu limbuta pe la oo ma ating pe suflet mereu NP: 9,50, am schimbat mai multe pozitii, nefiind eu prea in forma, oboseala isi spune cuvantul dupa noptii nedormite Gfe:10 ++++, este foarte vorbareata, ceea ce ma bucura cand merg la cineva, pentru ca ma face sa ma simt mai aproape de aceea persoana, sa o cunosc mai bine. Era sa uit, are niste buze foarte senzuale si naturale Halat: 100 de ron, am luat un numar,din cauza oboselii. Programarea am facut-o prin sms cu o seara inainte la telefonul din titlu. Daca am uitat ceva imi pare rau, nu prea le am cu scrisul recenzilor. Mentionez ca recenzia e subiectiva, eu asta am vazut si simtit cand am fost. Multumesc mult Laura si abia astept sa ne revedem cand o sa fiu intr-o forma mai buna.😘
  5. Ti-am dat mesaj, dar n-ai raspuns, o sa mai incerc poate am noroc
  6. Saptamana viitoare mai esti in Iasi? As vrea sa iti fac o vizita
  7. Da. A crescut tariful la 150 si nu mai face anal. Am sunat azi
  8. Pacat ca nu stai pana pe 4 ianuarie, promit ca la urmatoarea vizita voi veni. Te pup dulce si un an nou fericit!😘😘😘😘
  9. Pana pe ce data te putem gasi in Iasi?
  10. ahmed1

    Natasha 0723550610

    Daniel-33, nu stiu cum ai simtit tu ca e mica, ca eu am simtit ca e larga si nu sarea nimeni pe pat, crede-ma. Nici Faza cu excitatul nu o cred, doar daca iti place sa fie totul pe mut, fara sunete din partea ei.
  11. ahmed1

    Natasha 0723550610

    Salutare! Sunt relativ nou pe forum ( contul nu cred ca are mai mult de un an). Am fost acum cateva minunte la domnisoara si mi-a lasat o impresie foarte proasta fata de cele relatate de ceilalti colegi! Pot spune ca fata este cea din poze, doar ca are burtica, restul le voi detalia pe parcurs Locatie: 9, pe langa hotel Onest Aspect: 9,5, daca n-ar avea burtica ar fi de 10 OP: 4, a fost practic inexistent. A durat mai putin de 1 minunt si a fost facut mai mult cu mana (laba) NP: prima data a venit deasupra si a stat un minunt, apoi eu deasupra timp de 5 minunte si dupa imi spune sa incerc sa termin. I-am propus sa vina din noua deasupra ca sa finalizez, nu a acceptat. M-am enervat si am plecat dupa din cauza atitudinii. Am uitat sa precizez ca s-a sters inainte si dupa cu servetel umed la oragan. N-am simtit niciun miros. Fk: nu accepta, doar sarutari pe corp Gfe: inexistent Halat: 100/200, cere banii inainte Eu unul nu mai revin la aceasta fata, pentru ca comportamentul mi s-a parut jalnic dupa ce i-a banii, in ciuda faptului ca eu m-am comportat frumos cu ea, acesta fiind si motivul pentru care am scris aceasta recenzie.
×
×
  • Creează nouă...