Sari la conținut

chiciolyno

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre chiciolyno

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Necunoscut

chiciolyno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. chiciolyno

    Poze furate

    Mai oameni buni,va zic eu sigur ca blondi nu e in satu mare si nici nu o sa fie niciodata,cand vreti sa o vedeti o puteti gasi in baia mare,bineinteles cand revine:) te pup blondo:)
  2. Cam repede ai plecat;) Domnilor am avut placerea de a o intalni pe raluca si mai ales de a petrece o ora cu ea,am ajuns putin mai greu la ea din cauza fluxului:)) insa a meritat asteptarea. E o fata cu bun simt,primitoare,vorbareata. Face un oral bun de tot bineanteles neprotejat. De revenit ? Da,cu siguranta De recomandat? Da,cu toata increderea Petrecut 1 ora,achitat 250 ron , curatat pupat si dus am fost:)
  3. E frumos ar fi de ai raspunde la tel;)
  4. Super,am sa te contactez pentru a petrece o ora cu tine;) .ce program ai ?
  5. Buna Raluca, luni te gasesc prin satu mare?;)
  6. Salut ! In urma vizitei facute la Andrea,pot spune ca am ramas placut impresionat. Pe scurt: am optat pentru o ora 250 lei + 50 lei cim . Locatie pe iorga ,ap era ok,dush ok,un on excelent,executat ca la carte ! La normal se misca la fel de bine ,am avut o experienta foarte placuta cu domnisoara. Ce nu mi a picat bine este ca nu am reusit sa ma incadrez in timp cu a 2 a finalizare,eram dispus sa platesc extra dar ma cam repezit si nu am apucat sa i propun ( probabil avea alt client ) In mare parte am fost multumit de serviciile ei. Nota : on 10 Np 9 Gfe 9 Igiena 10 Corp 9 De revenit, as revenii cu conditia sa termin ceea ce am inceput;) Multumesc Andrea pentru aceasta experienta placuta !
  7. Anul trecut le-am prins si eu pe cele doua dameze,o blonda si o bruneta...accepta si ron 50 op tariful in jurul orei 2 dimineata
  8. Buna alexandra,esti disponibila la ora asta?:)
  9. Salutare domnilor, Zilele trecute am trecut pe la Alexandra si am ramas cu un gust placut ! Ma primit intr'o lenjerie intima sexy ceea ce e o bulina rosie pentru mine,am facut cunostinta, am trecut la un dush scurt ,primit prosop curat ,gel de dush,deodorant dar nu era necesar.Dupa dush mi a facut un oral destul de bun cu finalizare pe sani. Am mers la o tigara,ma servit cu o apa,un suc,foarte frumos din partea ei. Al 2 lea nr a inceput cu un oral dupa schimbat cateva pozitii,se misca bine sus ! Finalizat in guma, am trecut la un dush achitat 250 ron h si cam atat. Multumesc alexandra Oral: 8 Normal: 8 Locatie:9 Igiena: 10 Aspect fizic : 10 De rexomandat : da recomand cu incredere !
  10. De evitat aceasta persoana,are locatia pe traian 10 bl c parter,e tiganca si da tepe,nu e cea din poze
×
×
  • Creează nouă...