Sari la conținut

eugen777

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eugen777

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

eugen777's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Reputație

  1. Aveti grija ca au nenumarate numere de telefon si dupa ce parasesti cladirea nu iti mai raspund!
  2. Fiind in Chisinau sambata trecuta am hotarat sa merg la un salon de masaj. M-am uitat pe siteurile de publicitate si am gasit un salon vis-a-vis de Piata Centrala pe strada Armeneasca nr. 61/1. Am facut o programare si am purces catre locul cu pricina. Acolo am fost primit de o receptionera care mi-a precizat ca pretul masajului este 500 lei moldovenesti dar imi recomanda masaj ce include sex oral si normal pentru suma de 800 lei moldovenesti. Nu am fost foarte convins dar am acceptat sa platesc 800 lei, nefiind o suma foarte mare. Am fost invitat intr-o camera de masaj ingrozitoare unde, dupa dus, mi s-a facut masajul. Nici vorba de sex ci doar un masaj de relaxare. Nu mai spun ca din 10 in 10 minute intra paza sa verifice ca nu o iei la bataie. Cand a terminat masajul mi-a spus ca asta e tot si ca ma conduce. Clintul este scos pe o alta iesire sa nu le spuna celorlalti clienti ca este o pacaleala iar incinta este pazita de 3 echipaje de paza! Asadar, evitati locul cu pricina!
  3. Buna ziua! Am trecut si eu zilele acestea prin locatia noua a salonului de masaj Altezza (ca zona dinspre Sincai spre Cutitul de Argint). Am ales aceeasi domnisoara Roxy, de provenienta ardeleneasca, mai exact Cluj. Aspect fizic - inaltime 1,65, 45-50 kg, sani mici, satena cu ochi albastri, varsta 21 ani. Servicii oferite Aspect 7,5 Masaj nota 4 Oral protejat nota 6 Sex normal 8 La normal a insistat ca vrea pe la spate. Implicare ok, deci GFE nota 7 Cost 200 lei. Merita incercata o data.
  4. La inceputul lui septembrie m-am hotarat sa fac o vizita acestui salon de masaj. Am sunat la numarul de telefon 0726.006.937 unde mi s-au spus ca sunt doua fete libere. Am ajuns in Piata Ovidiu dupa ce era sa-mi rup masina in doua. Am ales o fata pe nume Mariana, cealalta fiind prea corpolenta pentru gustul meu. Mariana este o satena de 1.55-1.60, putin cam plinuta si ea pentru gustul meu dar neavand alte alternative am decis sa intru. Masajul destul de bun, curatenia ok dar strictetea mult prea mare. Avand in vedere lipsa fetelor si faptul ca cele existente sunt mult prea reci nu cred ca acest salon va rezista mult. Note Aspect fizic - 6,5-7 Masaj - 8 Nu se ofera niciun altfel de serviciu, ceea ce ma va face sa nu mai revin.
  5. Dupa o lunga perioada de pauza pot sa scriu o recenzie. Ajuns in Bucuresti si uitandu-ma pe forum, am luat hotararea sa ma deplasez la salonul de masaj sa o incerc pe aceasta crina despre care se tot vorbeste. Sun la numarul de telefon din anunt si mi se spune ca trebuie sa ajung undeva pe calea calarasilor langa un hotel. La fata locului mi se spune ca exista doua saloane de masaj iar unul este in renovare motiv pentru care toate fetele presteaza momentan in aceasta locatie si nu cea mentionata mai devreme. Intreb de aceasta crina dar mi se spune ca este libera motiv pentru care aleg o alta domnisoara cu urmatoarele caracteristici - inaltime 1,70, greutate 50 kg, satena, ochi caprui. Sunt poftit in camera unde fac un dus si astept sa vina domnisoara. Aceasta soseste foarte hotarata, ma intreaba daca vreau si masaj dupa care incepe sa imi faca un oral de nota 9,50 cu DT. Termin destul de repede, ma duc la dus dupa care ma imbrac. Toata actiunea a durat maxim 25 minute. Note Aspect - 7 Masaj inexistent Oral - 9,50 Normal nu a mai fost cazul. Platit 200 lei. O experienta placuta dar depinde mult de ceea ce vrei.
  6. Aflandu-ma in Bucuresti cu treaba intr-o sambata a lunii ianuarie 2013, ma gandesc sa dau un telefon si sa-mi fac o programare la salon. Sun in jurul orei 15.00 pe numarul 0728.563.900, imi raspunde o domnisoara care imi spune ca sunt doua fete disponibile. Avand in vedere pretul redus si cheful de a ma si plimba prin capitala, imi fac programarea pentru ora 16.00. Parchez masina pe strada gheorghe sincai in fata unei fabrici de ciorapi si o iau la picior pana la destinatie. Sun de jos si mi se da scara si interfonul unde trebuie sa sun. Intru in apartament unde se gasea doar o domnisoara bine facuta, de 1,70 m inaltime, 60-65 kg, bruneta, ochi caprui, picioare lungi dar grosute. Mi se spune ca momentan este singura disponibila. Imi prezinta oferta - 100 lei masaj erotic si 200 lei masaj cu surprize. Nu arata rau dar din cauza prejudecatii fata de etnia rroma am preferat sa plec. Nu i-a picat bine deloc ca am plecat si a trantit usa dupa mine. Ulterior am regretat ca nu am intrat. Imi pare rau ca nu va pot da informatii utile si sper ca viitoarea recenzie sa va fie mai folositoare.
  7. Stimulat de posturile de pe site, am luat hotararea sa fac o incercare salonului Dolce din zona Bucur Obor. Am format numarul de telefon 0749.177.272 si mi-am facut o programare peste trei sferturi de ora. Ajuns la fata locului, am constatat ca salonul se afla intr-o la etajul unu al unei case vechi. Am intrat in receptie unde am avut doua surprize neplacute: doi clienti arabi stateau la televizor asteptandu-si prietenii si faptul ca majoritatea fetelor erau de etnie rroma. Intr-un final am ales varianta de 150 lei/30 minute. Fata cu care am intrat in masaj era blonda vopsita, in jur de 20 ani, ochi caprui, inaltime 1,65 m, in jur de 55 kg, sani medii spre mici. Am cerut sa fac un dus, lucru care a surprins domnisoara. Baia era destul de mare dar mizerabila. Avand in vedere ca aveam doar o jumatate de ora, a inceput direct cu masajul erotic, a pus repede prezervativul, a facut un oral scurt continuat cu normal cu ea deasupra. Note: Locatie 5 (lipsa totala intimitate, m-am intalnit cu alti clienti, se auzea totul din receptie) Masaj relaxare inexistent Masaj erotic 6 (se grabea foarte tare) Sex oral 7,5 (protejat, nu a vrut sub niciun fel fara prezervativ, dar destul de bine executat) Sex normal 6 (si la acest capitol s-a grabit) Gfe 6 Un loc unde conteaza mai mult cantitatea si nu calitatea. In principiu ai de unde alege daca nu ai resentimente fata de reprezentantele etniei rrome. Asadar, pentru o eliberare scurta, este o varianta. Dar daca aveti solutii mai bune mergeti pe ele.
  8. Dupa o pauza cauzata de faptul ca am fost plecat din tara am hotarat sa fac o vizita salonului de masaj de langa restaurantul Picadilly. Am dat telefon la numarul 0721.30.10.40, unde mi-a raspuns o voca calda de sex feminin. Mi-a comunicat varianta de masaj nud la 100 lei dar si faptul ca mai sunt si alte tipuri de masaj. Am facut o rezervare peste 30 minute si am purces catre destinatie. Am fost primit de o domnisoara blonda, un pic mai plinuta. Am avut de ales intre 6 domnisoare destul de dragute. M-am hotarat la o domnisoara care s-a recomandat Anca, o bruneta cu ochi caprui, inaltime 1,60 m, varsta 25 ani, slabuta cu sani normali. Dupa ce am ales varianta de masaj de 200 lei care include si o surpriza, am fost condus in camera la etaj. Am facut un dus si am asteptat fata. A inceput cu un masaj de relaxare destul de ok, dupa care a trecut la cel erotic. A luat prezervativul, l-a pus cu gura pe obiect si a inceput un oral bunicel. I-am cerut sa treaca deasupra. A acceptat si am finalizat in aproximativ 10 minute. M-a sters cu servetele dupa care m-am dus la dus. Aici am avut parte de o surpriza negativa, in sensul ca baia, care deserveste doua camere de masaj, era ocupata de un alt client. De aceea a trebuit sa astept sa se elibereze. M-am imbracat si am plecat. Am fost condus pana la poarta de domnisoara, lucru care mi s-a parut frumos din partea ei. Note: locatie 7 (nu mi-a placut faptul ca doua camere de la etaj au aceasi baie) masaj de relaxare 6,5 masaj erotic 7,5 oral 7,5 (un minus faptul ca a fost protejat) normal 8 Gfe 8,5 Per total, o experienta buna avand in vedere pretul nu foarte piperat si zona usor de ajuns.
  9. eugen777

    Olanda

    Dupa ce am baut o bere in Amsterdam pe Red Light District in luna octombrie a anului trecut, m-am hotarat sa mai incerc odata. Speram sa nu am o experienta neplacuta ca prima oara, asa ca am ales de data asta o poloneza blonda cu ochi albastri de 1,70 m, slabuta, sani medii, de nota 8 la corp. Am negociat din start toate serviciile oferite la 70 euro: oral si normal protejat, sa se dezbrace de tot, sa pot sa ma spal dupa. Am intrat in camera si am urcat la etaj unde era un pat mare si o chiuveta. Am inceput cu un sex oral bunicel si am continuat cu un normal chiar bun. In timpul partidei m-a sarutat, fapt ce nu m-a deranjat. Fata chiar si-a dat silinta sa fie ok si chiar am stat si putin de vorba dupa. Si acum notele: aspect fizic 8 oral 7 normal 9 gfe 8 FK 8 Per total, a fost o experienta mult mai buna decat cea din prima zi. Asadar, daca ar fi sa alegeti intre poloneze si bulgaroaice, alegeti polonezele, acestea fiind mai deschise. Cel putin asa a fost in cazul meu.
  10. eugen777

    Olanda

    In luna octombrie a anului trecut am fost la Amsterdam impreuna cu un prieten. Am parcat masina langa gara din localitate si am inceput cautarile prin Red Light District. Dupa ce am facut un tur de recunoastere, m-am oprit la vitrina unei bulgaroaice brunete cu ochi verzi de 1,70 m inaltime, sani mari, slabuta, corp de vis. Am platit 60 euro si am intrat in camera. A inceput sa imi faca un oral cu prezervativ de nota 4, fapt ce a facut ca asta micu sa moara. De remarcat faptul ca nici macar nu a vrut sa se dezbrace de tot, spunand ca pentru acest lucru trebuie sa mai dau inca 60 euro. Avand in vedere ca nu mergea de niciun fel, i-am dat banii, dar am cerut sa facem si sex normal in banii astia. A acceptat si datorita faptului ca era foarte buna la corp am reusit sa finalizez. Ca note: Aspect fizic 9,5 Oral 4 Normal 6 Gfe 4 FK, CIM, si altele de genul acesta nici nu este vorba la Amsterdam Asadar, la 120 euro a fost o experienta mai mult decat nefericita. Recomandare celor care ajung pe acolo: vorbiti cat se poate de clar ce ofera fata in pretul cerut sa nu luati teapa ca mine Si mai e o vorba: La pomul laudat sa nu te duci cu sacul ...
  11. Intr-una din perindarile mele prin tara, saptamana trecuta am ajuns si la Braila. M-am oprit la un hotel din localitate si am luat la cautare forumul. M-am oprit la domnisoara cu id-ul irina.adriana12. Am adaugat-o pe mess si in scurt timp mi-a dat 'accept'. Am vorbit cu ea si mi-a spus ca ea lucreaza putin altfel: sa ii dau numarul de telefon si ma suna ea atunci cand doresc. I l-am dat si la ora stabilita a sunat cu numar privat. Am stabilit sa merg sa o iau de pe langa un cimitir. Am ajuns acolo cu 5 minute mai devreme. Nu am asteptat mult si a aparut, lucru care mi s-a parut ok din punct de vedere al seriozitatii. Ne-am deplasat la hotelul unde eram cazat iar inainte de a urca in camera mi-a cerut cadoul: 350 lei pentru o ora jumatate. In camera, cand s-a dezbracat, am observat ca pe piciorul stang are o arsura, lucru care nu deranjeaza foarte tare, dar pe care e bine sa-l stiti. Am inceput ostilitatile cu un oral destul de slab, dupa care am pus prezervativul si am trecut la normal. La acest aspect fata este destul de ok, nu comenteaza pozitiile in care o pui. Am terminat primul numar destul de repede, am facut un dus dupa care am trecut la un pahar de vorba. Mi-a spus ca are 20 ani. Dupa un sfert de ora de odihna am trecut la al doilea numar care a inceput tot cu un oral slab. Am continuat cu un normal pe la spate si am terminat destul de greu. M-am incadrat cu cele doua numere in aproximativ 1 ora si 20 minute. Si acum notele: Aspect fizic 7 - bruneta, inaltime 1,65, slabuta, sani medii, seamana cu fata din poze GFE 7 Oral 5 - capitolul unde sta cel mai slab Normal 7-8 A spus ca nu face CIM, iar FK si Cunnilingus nu fac eu. Per total, o fata intre 6 si 7 care merge daca nu ai alte solutii mai bune. Dar nu pot nici sa o recomand ca o escorta foarte buna.
  12. Aflandu-ma in trecere spre Capitala saptamana trecuta de la Bacau, m-am oprit in Focsani sa mananc ceva. Am intrat pe forum si avand in vedere recenziile pozitive, m-am hotarat sa dau un telefon pentru a afla informatii suplimentare. Mi-a raspuns o domnisoara care vorbea destul de frumos si care mi-a comunicat ca tebuie sa ajung in zona hotelului Solar. Am ajuns in aproximativ 15 minute. La intrare se afla o domnisoara blonda care arata mai bine decat celelalte dar care nu cred ca face masaj. Am ales o bruneta mica de 1,55-1.60 m, slabuta, sani mici. Am platit costul masajului 100 lei. Am intrat sa fac un dus. Baia mi s-a parut destul de murdara, nu mi-a placut nici faptul ca, cabina de dus nu era functionala, trebuind sa dai drumul la apa de la un robinet de sub chiuveta. M-am dus in camera si m-am asezat pe spate. A venit si domnisoara care m-a intrebat din start daca vreau si altceva. I-am raspuns afirmativ, moment in care mi-a spus ca pentru asta trebuie sa ii dau un "cadou" in valoare de 200 lei. Neavand chef sa stau la negocieri, i-am dat banii, cerandu-i sa inceapa cu un oral. Fata s-a conformat si dupa aproximativ 10 minute am trecut la un normal protejat. Am terminat destul de repede, am facut dusul de rigoare de dupa si am plecat. Notele date de mine sunt urmatoarele: Aspect fizic 5.5-6 Masaj 5 cu indulgenta Sex Oral 6 Sex Normal 6.5 GFE 6 La banii pe care i-am dat, 300 lei (masaj + cadou), cred ca puteam sa gasesc ceva mult mai bun in Bucuresti, dar am vrut sa incerc si ceva de provincie. Sincer sa va spun, nici celelalte fete nu mi s-au parut stralucite. Singura care poate ar fi meritat banii era receptionera, dar nu stiu daca facea masaj si nici nu am fost inspirat sa o intreb.
  13. eugen777

    She.Mary90

    Aflandu-ma acum aproximativ o luna in delegatie la Galati am cerut un numar de telefon al unei escorte de la un coleg de-al locului. Mi-a dat id-ul de mess al domnisoarei. Am adaugat-o pe lista si cam in jumatate de ora mi-a dat add. I-am spus cine mi-a facut recomandarea si dupa ce si-a dat seama despre cine e vorba mi-a dat numarul de telefon. Am sunat-o si am stabilit sa ne vedem la hotel. A venit in aproximativ 20-25 minute, adusa de un audi negru model mai vechi. Mi-a spus ca are 21 ani, este studenta si o cred deoarece are un vocabular destul de ok. Am servit-o cu un suc si am stat putin de vorba sa ne cunoastem. Am facut dus amandoi. Vazand-o ca e putin agitata, am intrebat-o ce are, moment in care mi-a cerut banii. I-am dat 100 euro. Ca servicii, am facut sex oral si normal protejat (2 numere), care au durat cu aproximatie cam o ora jumatate. La plecare am vrut sa-i dau bani de taxi dar m-a refuzat spunand ca i-am dat suficient. Si acum notele: aspect 8 sex oral 7 sex normal 8 gfe 8-9 Per total, as spune ca, pentru faptul ca nu te grabeste si stie sa se comporte, merita banii.
  14. Acum doua zile ma uitam pe net si am gasit din intamplare o oferta a salonului de masaj butterfly. Am sunat la numarul de telefon 0724841843 unde mi-a raspuns o doamna care mi-a spus ca oferta de 100 lei ora pentru masaj nud este valabila intre orele 9 si 19. Mi-a dat adresa care este pe langa un hotel de pe Bulevardul Mamaia si sa sun cu 15 minute inainte de a ajunge la locatie pentru ca fetele sa se pregateasca. M-am deplasat la salonul mentionat unde am avut de ales intre 4 fete dintre care doar o bruneta inalta mi s-a parut cat de cat acceptabila. A inceput cu un masaj de relaxare care a fost ok urmat de masajul erotic care nu m-a dat pe spate. In schimb a acceptat sa o ating pe sani. Am finalizat destul de repede deoarece eram statut. Am facut repede un dus, am platit 100 lei si am plecat. Ca note aspect fizic fata 6 comunicare 6-7 masaj de relaxare 7 masaj erotic 6 curatenie 6-7, prosoape curate dar un miros destul de urat in baie Per total, la pretul de 100 lei merita incercat daca nu aveti alte variante mai bune. Alta data te rog sa treci numarul de telefon in titlu. Nu e o recomandare, e obligatoriu.
  15. Am luat legatura cu domnisoara pe messenger (id perla_cu_suflet) unde mi-a detaliat serviciile prestate dupa care mi-a dat numarul de telefon. Am hotarat sa o sun si sa imi fac o programare. Am plecat spre Navodari iar la intrarea in oras am sunat-o inca o data pentru a-mi spune cum sa ajung la destinatie. Am sunat la interfon si am urcat la etajul 4 al unui bloc. La intrarea in apartament am dat nas in nas cu un alt client, lucru destul de neplacut. Am facut cunostinta cu o domnisoara mai mica de inaltime (1.55 m), bruneta, ok ca fizic dar nu extraordinara. Am intrat in dormitor si m-am dezbracat. Am platit 150 lei pentru o ora. A inceput cu un oral neprotejat de nota 5-6, dupa care am trecut la un normal protejat pe la spate de nota 6. Desi mai era timp nu am mai vrut sa mai incerc un numar. M-a deranjat foarte tare faptul ca pasarica ei avea un miros. Am facut un dus si m-am imbracat. La plecare am facut cunostinta si cu cealalata domnisoara care locuieste in acel apartament. Nu mi s-a parut ceva ce merita incercat, motiv pentru care nu am mai revenit. Per total, in lipsa de altceva merge incercat, avand in vedere ca nu e foarte scump. Dar daca aveti o varianta, mergeti pe ea.
×
×
  • Creează nouă...