Sari la conținut

proactiv

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre proactiv

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

proactiv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputație

  1. Si eu am facut o programare,si am patit la fel.
  2. Mai bine stati acasa!!!! 😡😡😡 Programare telefonica confirmare cu 20 min inainte pe what's app, locatie Cantemir Locatie nota 5 :singura in locatie dar apartament vechi sub orice critica la baie ud pe jos, covorasele din baie erau imbibate cu apa iti era mai mare scarba sa calci pe ele Aspect fata 7: inalta, sani frumosi (singurul lucru care ma facut sa raman), cat despre slim as spune mai degraba slaba cu soldurile late, dantura deranjata rau , p... a cu labii mari Igiena 4 :nu vreau sa mi amintesc, se simtea miros Personalitate 8: glumeata si relaxata, nu te grabeste. Oral protejat 7: bine facut pentru un protejat, cu tente de deep, dar fara atentiebla sateliti Normal 3: o singura pozitie si acolo usurel ca spunea ca o doare, TOT TIMPUL ACTULUI A TINUT MANA ACOLO, am rugat-o sa ia mana de acolo ca nu mai simteam nimic decat mana ei care ma strange de pula.Am crezut ca nu mai reusesc sa finalizez dar am grabit ritmul si am reusit moment in care s-a tras si m-a scos afara in timp ce finalizam 😡😡😡 Sincer sa fiu nu stiu cine dracu ii lasa review urile alea cu asa note, ca eu dupa alea m-am luat, si cand am ajus acolo am zis ca merge pentru o golire rapida dar.... Horror
  3. Mi se pare mie,sau ai mai pus ceva kilograme pe tine de cand ai fost ultima data la noi? Erai chiar perfect skinny 🤩
  4. In poza arata mult mai slim ca si in realitate. Nu am spus ca nu arata bine im poza.ðŸ˜
  5. Ultima poza + 7kg = realitatea 😠in rest super personalitate.
  6. proactiv

    Geo 0799379166

    Faza cu stopul i-a spus-o lui poseidon11, mie pur si simplu mi-a trimis un sms cu o ora inainte in care mi-a spus ca nu mai lucreaza in ziua respectiva.Si de scris scriu pentru ca mi-a stricat tot programul in ziua aia. Sunt oameni care au un program mai incarcat si poate explicatii de dat acasa si nu le convine sa-si piarda ziua in felul asta din cauza unei neserioase.
  7. proactiv

    Geo 0799379166

    Cred ca avem de a face cu un paradox aici😀Tu spui ca esti disponibila pentru programari dar nu le respecti si mai spui si clientilor tai ca nu te intereseaza astia noi ca tu ai lume care oricum vine la tine. De ce mai pui oamenii pe drumuri cu programarile tale atunci?
  8. proactiv

    Geo 0799379166

    Daca ti-ai respecta si tu programarile si nu ai mai pune lumea pe drumuri degeaba, cu siguranta am avea o primavara frumoasa🤗
  9. proactiv

    Geo 0799379166

    Nu asteptam doar sa-ti respecti programarile. Pentru ca unii chiar fac sacrificii sa poata lipsi de acasa 2 ore. PS:nu stiu daca te ajuta in ceea ce faci, dar se scrie ASTEPTATI NU "astepta-ti"
  10. proactiv

    Geo 0799379166

    Si eu am patit la fel cu programarea,am confirmat si reconfirmat si cu 45 de minute inainte mi-a trimis sms ca nu mai lucraza deloc in ziua aia... Nu stiu de ce le mai face. Sau poate este la menstruatie in fiecare saptamana.
×
×
  • Creează nouă...