Sari la conținut

ultrravox

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ultrravox

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ultrravox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-57

Reputație

  1. Păi nu, n-a venit "atinsă" la muncă. Pe urmă a tras. I-o fi luat vreun client ASTI, ceva. N-are mă nimic. Important e să-i placă fetei. Clientul se mulează după maseuză.
  2. Spune-i domne și lui @ sugarmen. Tot întreabă omu' și e ignorat total. Zi-i ceva.
  3. 9 la aspect este o notă mare, adică e frumoasă ( 10 fiind foarte frumoasă). Numai că zici "destul de drăguță". Adică nu se "pupă". Înțelegi ? Și Delia e cunoscută, a mai fost la alt salon. Și ea și Natasha ( plecată și de-aici ). Mai ușurel cu note de premiant.
  4. De unde știi ? Iar când Pipilică și ai lui o făceau în fel și chip nu te-am auzit/văzut să zici ceva. Tăceai chitic. Mai bine ține-o tot așa. Adică taci.Și tu și ceilalți milogi
  5. Limbricule, te ridic pe pulă, te arunc pe Lună și te dau cu capul de bordură ! Pescuitor de pule ce ești !
  6. Dă-i toate plusurile cățelului Daniel
  7. Vorbești degeaba. Sunt căteva luni de cănd s-a retras. Și oricum, niciodată Karina nu a avut cont aici. Avea dincolo. Da' tu o cunoști ? Ai fost vreodată la ea ?
  8. Lorena - 500 finalizarea Mai e o matură pe la testate, stă pe Cantemir. Caut-o acolo.
  9. Te-a mai întrebat de anal și n-ai zis nimic. Îl ai în meniu ?
  10. Așa este, silicoanele erau nereușite. Cine-i Diana ?
  11. Poate citești, totuși. Întrebări: 1. Ala de mai sus minte ? 2. De unde ai știut că că ești subiect de discuție ? 3. Ai mai ținut minte parola ?
  12. Păi el de unde să știe ? N-a mai fot nimeni la Bianca, ultima recenzie e de-acum vreo 3 ani. Se bagă mulți în seamă dar habar n-au. Ți-a zis să stai potolit probabil pe considerentul că tipa are aproape 50 de ani.
  13. :laugh2 :laugh2 Corino, răspunde făi fată și tu, bagă oamenii în seamă ! Te vor, chiar dacă tu nu-i vrei :D
  14. De unde știi că se vaită fetele ? Ai fost tu prin toate saloanele ? Io zic totuși că e invers, clienții se vaită că saloanele (recepționistele) mint cu privire la maseuzele disponibile la ora solicitată de client. Când ajungi, vezi că de fapt nu sunt 4-5 cum ziseră la telefon, ci 1-2 maseuze. Da' cum o fi eu să fac programare și la ora respectivă să nu fie nicio maseuză disponibilă ? Și asta pentru că, între timp, au apărut 2-3 fără programare. Ai ? Cum e ? Rămâi cu ochii-n soare deși ai respectat programarea și ți s-a spus că vor fi 2-3 maseuze la prezentare. Aud ? Alooooo, bre, mai toate saloanele, pe site, te invită: "fă-ți programare acum !. Rezervă acum!". Prin urmare, prioritate are cel care face programare, nu cel care vine direct, fără programare. Vine pe riscul lui, să fie sănătos. Fii sigur că salonul nu rămâne în pierdere, chiar dacă vreunul nu respectă programarea. Găndește mai departe !
×
×
  • Creează nouă...