Sari la conținut

djadja

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    105
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre djadja

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Muntenia

Vizitatori Recenți Profil

697 citiri profil

djadja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

55

Reputație

  1. Am contactat-o pe Sarra telefonic, obtinut programare in 2 ore, totul O.k. Apartamentul este curat, cu 3 camere, mai are o colega, dar intimitatea este asigurata, nici o problema din acest punct de vedere. Sarra este o prezenta foarte placuta, primitoare si calda. Aspectul ei este cel din fotografii, o constitutie medie, cu sani frumosi si fund rotund. Igiena este impecabila, nimic de comentat. FK retinut, dar poate asta a fost pentru ca am fost la prima intalnire. Oralul protejat la alegerea mea, a fost unul soft, de asemenea la alegerea mea, cel mai remarcabil lucru fiind ca Sarra se cauta sa se plieze pe cerintele clientului. Finalizare orala, pierce-ul din limba iti da senzatii inedite si placuta. Daca va purtati frumos, veti obtine o intalnire reusita. Locatie este de 9. Fata este de 9. GFE, 8,5 ca actiune. Nu face anal. 300 pentru o ora. Eu o sa mai revin.
  2. Am contactat-o pe Sarra telefonic, obtinut programare in 2 ore, totul O.k. Apartamentul este curat, cu 3 camere, mai are o colega, dar intimitatea este asigurata, nici o problema din acest punct de vedere. Sarra este o prezenta foarte placuta, primitoare si calda. Aspectul ei este cel din fotografii, o constitutie medie, cu sani frumosi si fund rotund. Igiena este impecabila, nimic de comentat. FK retinut, dar poate asta a fost pentru ca am fost la prima intalnire. Oralul protejat la alegerea mea, a fost unul soft, de asemenea la alegerea mea, cel mai remarcabil lucru fiind ca Sarra se cauta sa se plieze pe cerintele clientului. Finalizare orala, pierce-ul din limba iti da senzatii inedite si placuta. Daca va purtati frumos, veti obtine o intalnire reusita. Locatie este de 9. Fata este de 9. GFE, 8,5 ca actiune. Nu face anal. 300 pentru o ora. Eu o sa mai revin.
  3. In sarsit, o veste buna! :)
  4. Mai zilele trecute i-am facut o vizita Inei noastre cea vestita! Locatia e supercentrala, o garsoniera foarte curata, mobilata simplu, special pentru astfel de ostilitati. In garsoniera mai este o colega pe care nu am vazut-o si nu am interactionat in nici un fel. Ina e o femeie bruneta, cu forme generoase, foarte curata si plina de bunavointa de a se face placuta, bineinteles daca are de a face cu persoane civilizate, care ii acorda un minim respect. Igiena este fara cusur, epilata, facut dus inainte de actiune. Oralul este soft, asa cum imi place mie (repet: incearca sa se adapteze fiecarui client), cu deep. Normalul e O.K., accepta pozitiile cerute: lady on top, misionar si doggy. Locatie: 9 Ina: 8,5 Gfe: 8,5 (penalizat 1 p de un pseudo FK) Atittudine: 9,5 Oral: 9 Normal: 8,5 Halatul e 200 lei/ora. De revenit.
  5. Eu v-am spus mai demult... :laugh2
  6. Pai nu vezi in semnatura ei numarul de telefon la care poti suna, poti da sms sau o poti contacta pe whatsup?!
  7. My mistake, Petre! Raportul calitate/pret e de 10. 200 lei/ora.
  8. Dragi tovarasi, zilele trecute am avut norocul vietii mele: am vizitat-o pe Eva... Sa stiti ca e greu de facut programare, nu e punctuala, are un apartament ca vai de mama lui, fara aer conditionat. Si mai aflati ca e si cam uratica, nu are forme, cu igiena nu e impecabila. :laugh2 Si sa va mai zic ceva: nu are GFE, se vede ca o face de nevoie, si nici nu se simte prea bine cu animalul incolacit de ea. :laugh2 :laugh2 Si e si scumpa, iar cand trecusera 57 de minute, pur si simplu a deschis fara vobe usa si mi-a dat un branci pe scari de abia m-am oprit pe trotuarul din fata scarii, ca altfel ma calca un Matiz. :laugh2 :laugh2 :laugh2 Acum, sper ca ati inteles de ce am scris toate astea: sa nu va mai duceti voi, ca o vreau numai pentru mine! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Acum, pe bune, nu voi da amanunte, insa Eva este printre cele mai inteligente, curate, senzuale, calde, cu bun-simt si daruire pe care le-am intalnit. Multe din fetele de la top nici macar nu se apropie de ea. Notele acordate sunt: Locatie - 10 (nu este un apartament luxos, dar este foarte curat si perfect pentru activitatea respectiva). Fizicul Evei este de 9 (mie imi plac voluptoasele, nu e pentru fanii skinny). Gfe - 10. Atitudine - 10. Pret - 10 Concluzie: Nu va duceti! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
  9. si eu imi fac sperante...
  10. uite, chiar am parcurs acum lista USR si am remarcat mai mult tineretea lor, decat gradul extrem de ridicat de cultura. O.k, nu mai sunt pe lista niciunui partid (cred si sper) pusi ostentativ candidati ”din popor”.
  11. beraru, foarte putini dintre cei cu un grad ridicat de cultura intra in politica, deci nu prea pot fi votati. lasand la o parte ca lumpenproletariatul (inculta, da multi) oricum nu i-ar vota.
  12. Uite, daca fetele ar fi cuprinse de simt civic, ar putea sa dea un discount de 30% pentru clientii sa care dovedesc ca au votat. sa vedeti ce ar mai fute votul unii si altii... :laugh2
×
×
  • Creează nouă...