Sari la conținut

emma1993

Neverificata
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre emma1993

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

emma1993's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

40

Reputație

  1. Multumesc pt recenzie. O sa invat sa imi schimb atitudinea si poate asa o sa pot multumi mai multi oameni. Fiecare critica sau fiecare lucru bun pe care mi l ziceti o sa tin cont de el si pe parcurs o sa devin o escorta mult mai buna. Noapte buna, futaciosilor!😘
  2. Plus mi i se pare un mare gest de cacat sa comentezi despre igiena mea. Miroseam a pula lui ala? Sau de unde stiai tu ca ala a iesit de la mine? In fine. Sau ce importanta are de unde vin eu? Si venit sa te futi nu sa iti faci prieteni. Sau na poate voiai sa ma vizitezi de Paste.
  3. 1 la mana sunt o femeie foarte curata. 2 la mana daca am zis faza cu dusul era sub forma de gluma. 3 la mana nu astepta nimeni la usa ca sa intre dupa tine. Oricum poti sa vii sa iti platesc burgerul sa fi multumit. Nu poti multumi pe toata lumea asta e clar. Sa fi sanatos. Eram sigura ca o sa fie oameni si nemultumiti de serviciile mele. Chiar nu imi amintesc de tine, dar msi raman o zi si poti sa vii linistit sa iti dau banutii pt un burger. Eu va zic clar la telefon serviciile mele oral si normal. Multumesc pt recenzie o sa invat din ea si poate data viitoare o sa fiu mai buna. Te pup. O seara faina
  4. Multumesc pt sfaturi, baieti. Sunteti chiar foarte draguti, dar pizda gratis oricum nu primeau. Am trait sa o aud si pe asta. Pt un futai gratis sa te vinzi pana si pe tine. Chiar sunt surprinsa de ce caractere de oameni exista. Sper sa nu fie femei asa proaste sa faca asa ceva.
  5. Nu stiu daca o sa fiu aici. Mai stau astazi si maine in Cluj si plec. Posibil sa ma intorc in a treia zi de Paste nu stiu nimic concret. Daca e sa ma intorc te anunt.
  6. Nu am niciun glob de cristal, dar toata lumea care a sunat de pe fix nu a venit. Somn usor!
  7. In weekend muncesc pana mai tarziu, in schimb in timpul saptamanii nu stau pana foarte tarziu. Cred ca oamenii normali vin pana la 12 haide 1 cel tarziu. Eu pe premiza asta merg. Sa ai noapte buna si sper sa ne cunoastem cat de curand. Te pup
  8. Era clar ca nu vei veni. Toti care suna de pe fix nu vin. Pulele se scoala si ziua. Ma multumesc sa muncesc ziua pt ca ma simt mai in siguranta decat noaptea. Noapte buna!
  9. Buna seara, domnule Baboui. Ti am zis ca nu lucrez pt ca ai sunat de pe un numar de fix si credeam ca e doar unu care suna la misto. Eu muncesc mai mult ziua decat noaptea pt ca fiind singura mi-e frica sa primesc noaptea pe toata lumea. Sa si o seara frumoasa!
  10. Multumesc pt comentariu. Te pup si te mai astept pe la mine
  11. Multumesc pentru sfat! Te astept! ðŸ˜
  12. Asta si era ideea. Te vreau ca tata pt copiii mei si nu am stiut cum sa fac sa ma bag in seama. An nou fericit!
  13. Pai el a inceput cu jignirile de cand a plecat de la mine. Si Radu sa stii ca am si liceul terminat si si examenul de bacalaureat luat, dar cred ca chestia asta nu are nicio relevanta in momentul de fata.
×
×
  • Creează nouă...