Sari la conținut

cunosc braila

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cunosc braila

cunosc braila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Am incercat-o si eu pe danuta. Am ramas super impresionat de ea. Am fost primit cu multa caldura, foarte prietenoasa.mi-a placut si oralul si normalul.foarte curata fata. dupa ce ne-am jucat m-a servit cu bomboate si am mai stat la vorba cu ea vreo 15 min.o sa revin cu siguranta.pentru braila este printre cele mai bune.
  2. Acum face doar oral. Am avut dreptate ca e bolnavă.
  3. Sa o fut in de gura de blonda ca m-a imbolnavit cu o.n. si finalizare in gura.acum trebuie sa iau tratament. Nu stiu cum sa-i spun prietenei mele sa mearga si ea sa se trateze.
  4. Am fost si eu dar cand am vazut-o i-am spus fara rusine ca nu raman. I-a picat fata. A crezut ca ma poate pacali geasa.
  5. Am fost si eu la ea. Acum are locatia prin hipodrom braila. Acum doua luni an dat din greseala de ea pe la buzau la sensul girator cu dragaica. E ok tigancusa, stie meserie. Merita incerata.
  6. Salut! Vreau sa te anunt ca m-ai facut curios poate sa mai schimbat ceva la blondă si am vizitat-o ieri dar total dezamagit. Aceleasi prosoape albastre batrane si am incercat-o si caprita dar puța tot miroase rau de tot pentru o fata care se respecta.de miscat nu mai vorbesc parca am f....ut un cal de lemn Nu ma mai poate convinge nimeni sa mai trec pe la ea.
  7. Am incercat-o si eu zilele trecute. La prima privire placuta, blonduta dar la pat varza. Sta teapana, stie doar doua pozitii misionar si capra. Capra nu recomand ca-i miroase puta rau, cred ca are ceva probleme cu scurgeri vaginale urat mirositoare.locatia saracuta, doua prosoape albastre la baie de la Marea Unire 1918.la ce bani castiga ar putea sa cumpere doua prosoape si sa se trateze la puța. Nu recomand!
×
×
  • Creează nouă...