Sari la conținut

maria0765662509

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    171
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre maria0765662509

  • Dată Naștere 01.11.1997

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.907 citiri profil

maria0765662509's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputație

  1. Carla mi-a fost colega ,prietena si ca si sora o cunosc foarte bine tin sa.i multumesc pe aceasta cale pentru toate sfaturile ei care au fost de folos . Nu am nici.un interes sa discut acum de ea dar va spun sincer ca nu e nimic adevarat din ce se vorbeste de ea . Eu nu mai lucrez cu ea insa e o tipa de treaba , cat despre strada si ce se spune nu este nimic adevarat e adevarat ca a fost plecata in Anglia si in Germania sa intors din motive personale sper sa nu urle ca spun asta de ea ,e o persoana care te intelege si stie sa te si ajute . colega noastra e alegerea si minciuna ei zice ce vrea si scrie ce vrea toti sunt liberi sa gandeasca ce vor de ea . Nu va cunosc sau poate pe uni da insa uneori exagerati cu prostia , Preafericitul cine esti tu sa o judeci si sa iti dai cu parerea de ea? esti proxenet? esti pestele ei si nu a vrut sa iti mai produca tie?pe cine reprezinti tu aici ? de ce incerci sa-i strici reputatia? Avand in vedere ca este fosta mea colega iti spun eu clar fata asta nu are si nici nu are cum sa aiba probleme cu igiena cand ea e super scarboasa , fata asta e obsedata de curatenie noi ne certam cu ea mereu din cauza asta . Te pupi Carla si ne vedem curand . indiferent cine va ataca nu aveti niciun drept .
  2. Carla a fost colega mea eu o cunosc foarte bine ,terminati cu jignirile ca nu e chiar asa . Scz Carla ne vedem curand .
  3. nu dragule , din motive de sanatate! numai bine
  4. Asa cum scrie si in semnatura , mam retras din domeniu, si tin sa va multumesc pentru ca ati avut curajul sa ajungeti la mie , multumesc celor care ma respectat cat si celor care ma jignit , descurajat etc !!! numai bine va doresc !!!! rog adminul sa imi inchida topicele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. Buna,Azi disponibila pana tarziu in noapte
  6. Hello i am available today
×
×
  • Creează nouă...