Sari la conținut

dariabruneta

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    149
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dariabruneta

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dariabruneta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

216

Reputație

  1. Disponibila mâine! Programul îl anunț în momentul în care ma cazez!
  2. Bai nesimțitule ai grija cum vorbești! Pentru tine am 350 dispari dracu de pe topicul meu! Poatez aici pentru clienții mei atât! Nu pentru tine, sunt peste 100 de escorte în acest oraș asa ca fiecare merge unde dorește!
  3. A apărut o problema în legătură cu cazarea și din păcate nu voi activa azi... Scuze voi anunța dacă găsesc ceva pentru mâine
  4. Bună seara dragii mei 😘 disponibila mâine în Craiova program 15:30 nu știu exact ora la care voi încheia programul â¤ï¸ preturile sunt cele menționate mai sus, Locația este în Craiovita... Serviciile sunt Oral ne protejat în funcție de igienă Normal PROTEJAT 69 Fk în funcție de igienă orala! Nu accept persoane în stare de ebrietate sau a altor substanțe, nu accept persoane cu bile! Pentru alte detalii aștept apelul tău 😘
  5. Prețul meu nu este 60 de lei 😂 A fost 80 cu 100! 200 h Prețul actual este 100 oral sau normal, 120 combinat 250 h Din acest moment voi lucra doar cu programări, momentan nu activez în Craiova!
  6. Bună seara dragii mei, vreau sa anunț ca din câteva motive personale nu pot activa mâine în Craiova... Nu știu când voi activa... Voi anunța aici! Îmi cer scuze, o seara frumoasa va doresc!
  7. Bună, marți voi fi în Craiova. Voi anunța marți dimineață programul ❤️ pupici
  8. Disponibila pana la ora 19!
  9. Bună seara dragii mei 🥰 mâine voi fi disponibila!
  10. Bună, mâine voi fi disponibila! Program 11-20!
  11. Am încheiat pentru azi, ne revedem mâine 10-18! Voi fi disponibila și sâmbătă!
  12. 80 oral sau normal 100 combinat 200 h 2 finalizari
  13. Bună dimineața, disponibila 12-20
  14. Bună seara, s-au încurcat puțin lucrurile și nu mai pot ajunge (voi anunța când ajung, nu mai promit nimic voi scrie în momentul în care ajung în locație) pupici o seara frumoasa va doresc!
×
×
  • Creează nouă...