Sari la conținut

noel72

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre noel72

noel72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Fa ce vrei,"nea fane",dar asa cum Tu Zici ca ai dreptul sa faci ce vrei si sa Zici ce vrei,asa si eu am dreptul sa Spun opinia mea!Inversunarea de care dati dovada demonstreaza ca aveti ceva personal cu persoana respectiva!Cum Zici tu,"Doamne ajuta"!Si La Multi Ani!
  2. "Neafane",Nu cred ca ne cunoastem,eu am Maniere ca am cei 7 Ani de-acasa...dupa cum scrii Nu cred ca-si are rostul sa-ti raspund...nu ma cobor la nivelul tau!Cred ca incurci Persoanele...eu am fost intampinat daca citesti cu atentie ,Nu am primit eu pe nimeni!Daca tot imi dai 13,32 Hai sa ne vedem, asa Vezi cu cine vorbesti"neafane!
  3. Mai fratilor,ati innebunit de tot!Orice local care se respecta are camere de luat vederi deoarece colaboreaza cu firme de paza si Protectie!Eu cred ca v-ati pus pe om sa-i faceti rau,iar tu Amelia cred ca ai fost una care ai lucrat acolo si probabil ai fost data afara,deoarece Nu este nimic adevarat Din ce spui.Domnul care m-a intampinat,ca e sef,ca lucreaza acolo,a fost foarte amabil,Chiar am stat de vorba cu El pana dimineata,m-am simtit super.Si cat am stat acolo am vazut numai persoane decente care au vizitat salonul.Am mai vizitat Locatii de genul insa ca la Anubis Nu am mai vazut!Fiecare e liber sa spuna ce vrea,insa discretie si corectitudine da la Anubis Nu am mai vazut...mi-a facut Chiar si bon fiscal de m-a bufnit Rasul!"GHENA" ca Anubis mi-as dori sa Gasesc peste tot,iar eu o sa ma intorc cu mare darf!Nu ma credeti?Mergeti si vedeti!
  4. Citesc si ma minunez....cine a scris cred ca Nu a vizitat salonul sau cred ca vrea sa faca rau!Am fost de curand la locatie,am fost intampinat de un domn manierat,mi-a prezentat domnisoarele(Si Nu este Doar una singura cum s-a scris),frumoase,manierate,distractive...am Ales cu cine Doream sa stau in companie ...domnisoara maseuza profesionista...m-am simtit nemaipomenit!!Si sa nu uit,nu stiu cine s-a simtit jegmanit insa mie mi s-a parut rezonabil!Va recomand locatia!
×
×
  • Creează nouă...